Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Manuella
    03. Srpanj 2018. 12:23

Ja vodim trudnocu privatno al socijalni ginekolog prepise lijekove i doznake.Tako da mislim da bi se trebala prijavit i u socijalnog..STA se pastete tice ja je radim skoro svaki tjedan i priustim si jednu fetu kruha i pastete😃u nju stavim 2 tune,jedno tvrdo kuhano jaje,malo maslaca, majoneza,kapari,kiseli krastavci,senfa i marinirane incune(sad sam na Visu cijelo ljeto pa nam susid daje te marinirane incune ali zimi ih ne stavljam)..problem je jedino STA nemam mjeru nego sve od oka..pojede se u dva dana😋😋

• Strudlica
    03. Srpanj 2018. 12:33

pepe1907

kaj se tiće glavobolje lupocet mi ne pomaže, jedino rapidol..

Meni kažu samo Lupocet,a to koda sam bombon pojela...užas... Tako da to ne pijem uopće,samo sam prošli tjedan uzela lekadol jer nisam više znala za sebe od glavobolje,a maleni ne pita ako mama ne može s njim sve što treba :( 
    Tako da ne znam što se smije popit od drugog trimestra jer svatko kaže drukčije

Salatica9192
    03. Srpanj 2018. 12:42

Jutro, cure :))
    Kod mene jutro, jer malo malo zaspim opet haha.
    Znate li neki dobar recept za pastu? Alii da nema mesa i paradajza haha :D Do sada sam vidjela da ste sve odlicne kuharice haha :)
    (juce mi se jela pasta ili pecenje neko hahaha - bas slicno xD i odemo na pecenje :D)

Pikica89
    03. Srpanj 2018. 12:44

Strudlica

pepe1907

kaj se tiće glavobolje lupocet mi ne pomaže, jedino rapidol..

Meni kažu samo Lupocet,a to koda sam bombon pojela…užas… Tako da to ne pijem uopće,samo sam prošli tjedan uzela lekadol jer nisam više znala za sebe od glavobolje,a maleni ne pita ako mama ne može s njim sve što treba :(
    Tako da ne znam što se smije popit od drugog trimestra jer svatko kaže drukčije

Ma da ne pomaze evo popila lupocet jos ujutro i nista rastura i dalje 😟

Pticaselicazgst
    03. Srpanj 2018. 12:52

Salatica9192

Znate li neki dobar recept za pastu? Alii da nema mesa i paradajza haha :D Do sada sam vidjela da ste sve odlicne kuharice haha :)
    (juce mi se jela pasta ili pecenje neko hahaha - bas slicno xD i odemo na pecenje :D)

Salatice evo moj danasnji rucak. Tjestenina od sparoga sa malo tune, grahom, kukuruzom, maslinama, lukovicama, jajima i ljubicastim lukom. Stavim maslinovo ulje u acceto, malo soli i papra i meni bude ukusno.

• Manuella
    03. Srpanj 2018. 12:55

Salatica9192

Mozes od gljiva napravit umak ja ih obožavam..samo ja stavim vrhnje za kuhanje a to nije bas zdravo😉

• Strudlica
    03. Srpanj 2018. 12:58

Pikica8

Ma da ne pomaze evo popila lupocet jos ujutro i nista rastura i dalje 😟

Ma ja čim osjetim otopini magnezij i nekako mi bude malo lakše...sad dal' je to u glavi ili ima nešto u tome zbilja ne znam :)

Salatica9192
    03. Srpanj 2018. 13:05

Ptica,
    izgleda super i profesionalnoo kao sto vec rekoh kakve ste kuharicee :D Proslijedicu mami recept, sad sam istrazivala sta su sparoge, nije popularno ovdje bas ili to zovemo drugacije, bas joj odmah pisem :)) Mozda se zainteresuje da mi napravi nesto slicno :D
    Manuella, 
    nisam nesto eksperimentisala sa gljivama xD I to pisem mami hhahahaha.
    Ja nasla na netu, kao sa papricicama, bijelim lukom, parmezanom, ali nekako nemoguce da je tako jednostavno, neka fora ima. 

• Strudlica
    03. Srpanj 2018. 13:10

Salatica9192
    Meni je odlično na ribljem temeljcu domaća pašta pa se fini umak napravi i onda dodat pred kraj kozice i parmezan, za prste polizat  

Pticaselicazgst
    03. Srpanj 2018. 13:12

Salatice pasta je inace stvarno jednostavna. Skuhas ju i stavis sta zelis ili sta imas u frizideru. Mozes napravit i sa tikvicama, one su sad sezonske. Mozes ju i zapec sa sirom u pecnici, to bude fino. Sigurno ces nac nesto sto ti odgovara.
    A ova pasta od sparoga je kupovna, nisam ju radila doma. Nisam od tjesta ☹ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.