Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    03. Srpanj 2018. 09:40

4mommy taman sam cvilila da cekam recept 😂😂😂 hvala ti,pravit cu ovu,sastojci mi se svidaju,puno hvala 😘😘😘

Maggie85
    03. Srpanj 2018. 09:45

blaza.14b

Maggie85

Ja imam jednu Bebimilovu radosnicu viška i rado ću je poslati nekome van Hrvatske pa tko se prvi javi!

Jao Maggie ja je tako zelim 😍😍😍😍

Pošalji mi adresu na maggie177@gmail.com i šaljem!

• Kani07
    03. Srpanj 2018. 09:52

AnnaO

Jutro cure dajte mi recite da li je moguce da sam osjetila bebu jucer a danas sam 9 tjedana trudna…nesto sam osjetila ali nisam sigurna sta bi to moglo biti…po meni je prerano….

Jutro ti mislim da to nije beba😉 sa 9 tjedana je premala mmrvica da bi je osjetila.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Blaza26
    03. Srpanj 2018. 09:58

Maggie85

blaza.14b

Maggie85

Ja imam jednu Bebimilovu radosnicu viška i rado ću je poslati nekome van Hrvatske pa tko se prvi javi!

Jao Maggie ja je tako zelim 😍😍😍😍

Pošalji mi adresu na maggie177@gmail.com i šaljem!

😍😍😍😍😍 do neba ti hvala 😘

• Kani07
    03. Srpanj 2018. 10:03

Strudlica

Truskawa hvala na odgovoru, ništa onda ćemo probati tako ;)

Da li koja od vas vodi trudnoću privatno? Jeste li išle prijaviti trudnoću i kod svog liječnika ginekologa preko HZZO-a?
    Ima li koja iskustvo sa komplikacijama u prvoj trudnoći (točnije otvaranje u 35 tjednu 10 prstiju i inducirani porod),a da je u drugoj sve prošlo školski? Za sad je sve odlično,ali prvo iskustvo uvijek se vrti po glavi :/

Strudlice za otvaranje bolovanja i komplikacija nemam pojma jer dam u De sad,a prva dva poroda su bila prijevremena,35 i 34 tjedan bez mogucnosti da se zaustavi kad je poslo ali bogu hvala danas su to zdrava djeca ,cure velike .Zbog povjesti takve i spontanog i pocetni komplikacija sad sam tu do kraja na mirovanju i vode me kao visokorizicnu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Strudlica
    03. Srpanj 2018. 10:14

Kani07

Strudlice za otvaranje bolovanja i komplikacija nemam pojma…

Nadam se da će ti sve proći odlično,a ti se čuvaj :) 
    Pa meni nisu ni otkrili razlog zašto se to dogodilo,da nisam išla na rutinsku kontrolu ne bi ni znala da sam otvorena ..zato sada svaki put pod pritiskom odradim kontrolu samo da ne čujem otvoreni ste. 

03. Srpanj 2018. 10:19

Ma ništa, uživaj 

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    03. Srpanj 2018. 10:25

Strudlica

Kani07

Strudlice za otvaranje bolovanja i komplikacija nemam pojma…

Nadam se da će ti sve proći odlično,a ti se čuvaj :)
    Pa meni nisu ni otkrili razlog zašto se to dogodilo,da nisam išla na rutinsku kontrolu ne bi ni znala da sam otvorena ..zato sada svaki put pod pritiskom odradim kontrolu samo da ne čujem otvoreni ste.

Hvala i tebi isto da bude skolski❤,isla sam ja na svasta nesto da bi se nasao uzrok ali sve uredu,bitno je da je sve zavrsilo kako treba.

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    03. Srpanj 2018. 10:38

Strudlica

Truskawa hvala na odgovoru, ništa onda ćemo probati tako ;)

Da li koja od vas vodi trudnoću privatno? Jeste li išle prijaviti trudnoću i kod svog liječnika ginekologa preko HZZO-a?
    Ima li koja iskustvo sa komplikacijama u prvoj trudnoći (točnije otvaranje u 35 tjednu 10 prstiju i inducirani porod),a da je u drugoj sve prošlo školski? Za sad je sve odlično,ali prvo iskustvo uvijek se vrti po glavi :/

Nema problema. Nadam se da ces dobiti pokloncic. 

Ja vodim trudnocu privatno i svaki puta kopiram nalaz i odnesem kopiju kod svoje gin preko hzzo i ona mi da doznaku. Za sve lijekove koje trebam trositi mi salje recepte i ako mi treba koja uputnica ili nesto drugo uvijek je na raspolaganju. 
    Za ovo drugo ti ne znam jer mi je ovo prva trudnoca.

❤N i V💙

• Strudlica
    03. Srpanj 2018. 10:39

Kani07
    Hvala  Upravo tako,isključiš sve uzroke,a oni se čude od čega je... Ja mislim da je meni možda bilo od stresa jer sam imala nekoliko stresnih događaja,ali da nisam osjetila otvaranje to mi još ne ide u glavu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.