Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    01. Srpanj 2018. 09:26

pepe1907

truskawka

Evo drage moje da vidite i moju busu 😋😋

vidi se da su unutra 2 mala avokada 😍

Hehe jelda ☺☺

❤N i V💙

barbiemama
    01. Srpanj 2018. 09:29

truskawka

Evo drage moje da vidite i moju busu 😋😋

slatki trbuščić 😍

pepe1907

draga moja, ti ni dana ne izgledaš trudno, jesi sigurna da jesi 😉… ja mislim da ce se tebi tek za 2 mj pojaviti..kak bi rekla moja mama ..nosiš duboko u zdjelici 🤔😊 i dobila si super boju

za boju je zaslužan neki biobazin pekmez. sunčala sam se samo ujutro i popodne, a brzo sam pocrnila. 

Mina93
    01. Srpanj 2018. 09:31

Jutro svima :)
    Jedva cekam kad cu prospavat cijelu noc 😂 ovaj mjehur cuda radi, toliko sam slomljena jer onda ne mogu poslije zaspat.. 
    I meni se najvise skuzi iz profila i sto je najjace to je jos uvijek hrana sta se napusem, mali je dole nisko u maternici i sad meni vec par dana dodje par ljudi i kao po trbuhu mazi i komm ajme evo lagano se vidi kako raste, najradije bi im vratila natrag, pomazila i isto rekla, dobijem osip na to jer to ni nije beba.. Uostalom i kad bude beba pristojno je prvo pitat trudnicu jel se moze dodirnut trbuh, zivciraju me toliko slobodni ljudi vec vidim da cu poludit kad krene rast trbuh

truskawka
    01. Srpanj 2018. 09:48

Mina93

Jutro svima :)
    Jedva cekam kad cu prospavat cijelu noc 😂 ovaj mjehur cuda radi, toliko sam slomljena jer onda ne mogu poslije zaspat..
    I meni se najvise skuzi iz profila i sto je najjace to je jos uvijek hrana sta se napusem, mali je dole nisko u maternici i sad meni vec par dana dodje par ljudi i kao po trbuhu mazi i komm ajme evo lagano se vidi kako raste, najradije bi im vratila natrag, pomazila i isto rekla, dobijem osip na to jer to ni nije beba.. Uostalom i kad bude beba pristojno je prvo pitat trudnicu jel se moze dodirnut trbuh, zivciraju me toliko slobodni ljudi vec vidim da cu poludit kad krene rast trbuh

Ajmee evo koda citam svoje misli..tocno to..tako ne volim kad mi netko dode i mazi mi trbuh i sto je najgore svi maze gore di je zeludac pa im ja onda kazem a fino ste mi crijeva pomazili sad 🤣🤣 pa im bude neugodno 🤣🤣 ono covjece kako nemas kulture ne vole svi da im se trbuh dira..najbolje mi je bilo kad su mi na poslu prije par godina poceli trbuh maziti i cestitati, a ja se samo udebljala 10 kg 🤣🤣

❤N i V💙

Miranda
    01. Srpanj 2018. 10:19

Truskawka lijepi trbuh 😍😍 Ekipa na poslu ti je strasna 😅😆
    Ne kuzim ni ja to posezanje za trbuhom bez ikakve najave. Ja sam u prvoj trudnoci vracala istom mjerom i pocela pipkat njih pa bi zastali zacudeno. Ne znam kako nemaju ideju da ako to inace nije prihvatljivo da nije ni u trudnoci. 
    Kako je vec 7. mjesec 😱😱

Pticaselicazgst
    01. Srpanj 2018. 10:43

Jutro svima 😊

Truskawka bas lijiepi trbuscic 😍

Ajme to mazenje trbuha 😱 dodje mi muka kad me netko krene dirat, odmah se micem, nista ne govorim. Nekako mi je neugodno ista rec a opet se mislim mozda bi trebala 🤔

Blaza26
    01. Srpanj 2018. 10:47

Truskawka divan trbuh 😇😇
    Nova trudnica(zaboravila sam ti ime😅) dobro nam dosla,neka trudnoca sto urednije prode!!
    Barbie ti si zaista barbie,neka si se nauzivala,linija je top,super izgledas.
    Miranda stanu kolica,prije 3-4 mjeseca smo kupili karavana,tako da mjesto nije nikakav problem. Kao da smo znali 😏😏
    Mislim da cu ih stvarno kupit jer zao mi propustit priliku
    😘😘😘😘

• Enna010
    01. Srpanj 2018. 10:48

Truskawka divan trbuscic dupla sreca😊☺️ Barbie da li si realna stvarno ti je linija 😳😍

truskawka
    01. Srpanj 2018. 10:48

Barbie i Miranda hvala 😄 
    I stvarno mi nije jasno to posezanje za trbuhom..bas kao sto kazes ako inace nije to prihvatljivo tim vise ne bi trebali trudnici to raditi da ju se uznemirava i da se mora neugodno osjecati..ajde ono obitelj jos slobodno, ali ljudi koje npr nisam vidla 10 godina i sad me vide u gradu i dodu mi maziti trbuh 🤔🤔 ili tako netko gotovo nepoznat ko nema nikakve veze samnom..uzas mi je to..rekla sam da cu napisati na majcu ne diraj mi trbuh danas grizem 🤣🤣 
    Aa vec 7 mj..ja mislila da je 8 mj 🤣🤣 jos kazem sestri ajmo narucit poklon da ne zakasnimo kaze ona meni pa imas jos mjesec dana i vise hahaha 🤣🤣 

❤N i V💙

truskawka
    01. Srpanj 2018. 10:50

Prica, Blaza i Ena hvala i vama 😊😊

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.