I kako je bilo na moru Barbie? 😀 Znam da, ali valjda ću otupjeti dok rodim…još se navikavam na " svačija mišljenja" ☺️😚
ma budeš, ja sam već čula toliko savjeeeta od raznih "pametnica" da mi je sad već i smiješno. zadnje kaj sam čula je da ne jedem sigurno ništa da bih ostala mršava. a da sam se udebljala bi sigurno čula nešto tipa.. ajoj pa moraš malo pripaziti, nekak si se brzo zdebljala. uglavnom, dobro se osjećam i na moru mi je bilo super. isplivala sam se i baš ful uživala. tako da sam dobre volje. jedva čekam kad ću opet 😊 bili smo u Poreču i malo u Rovinju.
Jutro!
Blaza super su kolica! Provjeri jel vam stanu u auto a sve drugo mi se cini super 😊
Medi dobrodosla!
Barbie 😍 Stvarno se jos ne kuzi od naprijed.
Ana ja sam naucila selektirat ljude s kojima pricam o takvim stvarima bas zbog tih mudrih 🙄 A za ove usputne komentare isto vratim neku dosjetku i obicno usute onda.
Ana ma pusti ljude da pricaju, sta te briga sta tko kaze.. svatko ima svoje misljenje i cesto ljudi ni ne razmisljaju o tom sto pricaju..tak da ne zivciraj se
Kaj se tice platnenih pelena-ja sam pricala s mm i mi smo se dog da cemo probati s njima jer ce nas kupovina paketa pampersica svaka dva dana baciti u bankrot kroz mjesec dana kad ih je dvoje pa ce duplo vise trebati..tako da cu ja ipak biti prisiljena prati platnene pelene 🤣 ali zato cu imati i susilicu tako da ce odmah biti spremne za daljnju upotrebu 🤗
Barbie pa dobro jel ces se ti ikad udebljati? 😋😋 hihi predobra linija i sa tvojih 4 mj trudnoce se opce ne vidi da si trudna..svaka cast 🤗
Medi dobro dosla i neka ti je uredna i lijepa trudnoca 😚
❤N i V💙
Redhead, mislim da mozes kao i sve morske plodove umereno. Samo ruckaj 😊 vidim da imamo dan razlike ☺️
Hehe, vidii stvarno 😊😊 jedva cekam kontrolu u ponediljak! Kako ti naprerujes?
Ja imam u sredu, 5og 😊 mislim da lepo napredujemo , ja mirujem jer sam nesto prokrvarila pre dve nedelje i na utrogestanu sam oralno, ali sigurna da je sve ok sada. Stomak mi se vidi, trudnicki, ja sam u soku sto je tako rano, ali kazu da je normalno jer mi je trece dete, a peta trudnoca. Imas li ti neke promene fizicki?
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro mame! Rano jutro mi digoše živce! Već sam "optužena" od jedne osobe da sam sebična, jer sam rekla da su mi platnene pelene glupe i da ću si olakšati kako god mogu -makar to značilo pampersice. To nije više vrijeme prije 30 god. plus god kad nisi imao izbora, pa si sve prao.
Jučer sam također imala interesantno iskustvo. Vidila sam kolegicu s bivšeg posla, i nezz od nekog je čula da sam trudna. A njena reakcija:" Aaa vidi je! Jesi se počela debljati?….a vidim vidim da jesi malo…." Na tren sam ostala ko fleka, onda sam se snašla, nasmijala u rekla , da je i vrijeme za to 😂😂
Ne mogu se načuditi varijetetu reakcija ljudi. Na svašta. I svatko ima savjet. Kojeg ne pitaš 😂😊
mene prvo pitaju o jesi dobila kaj kila..ja reko nisam jos..pa kak to? u kojem si tjednu? 16tj..ma dobro budes ti to sve nadoknadila 💪🤢 to je naibitnije u svemu
meni se trbuh još ne vidi ovako od naprijed. vidi se malo napuhano iz profila. sad već jedva čekam da krene rast jer sam očekivala da ću sa 17 tjedana ipak već imat neki trbuščić 😂
draga moja, ti ni dana ne izgledaš trudno, jesi sigurna da jesi 😉... ja mislim da ce se tebi tek za 2 mj pojaviti..kak bi rekla moja mama ..nosiš duboko u zdjelici 🤔😊 i dobila si super boju
Evo drage moje da vidite i moju busu 😋😋
vidi se da su unutra 2 mala avokada 😍
Nove cure dobro dosle😀
Barbie super izgledas nek je sve uredu i da se dobro osjecas,trbusic bude izasao😁.
Ana selektiraj ljude,to im dode ko dusevna hrana da brinu tudi zivot s godinama naucis ignorirat ..😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro svim mamama i onima koje ce to tek postati! Evo danas smo se i mi sa svojih 15+5 ukljucili u grupu iako vas pratimo od pocetka! Pa malo da vas sve pozdravimo! 😘😘
Dobrodošla 😘😁
Sortiraj odgovore
Najstariji