Ja sam na 3x2, onda svaki dan trcim kuci s posla da sto prije stavim i bas sam komentirala kako je nezgodno podijeliti te doze i ukombinirati ih s poslom. Srecom pa mi je radno vrijeme od 7 do 15 pa onda jos nekako.
Luka ❤
Ja stavljam utrogestane 3x2 i to rasporedim na 7 ujutro, 15h (na poslu) i prije spavanja. Nekad na poslu zaboravim pa stavim doma oko 17h... nekako mislim da ta 2h ne čine razliku.
Vježbanje... hm... inače sam išla u gym 3-4x tjedno i vodila sam Zumba fitness treninge, do siječnja otprilike. Onda smo krenuli s inseminacijama pa sam stala, kao mjera predostrožnosti. Zato sam se i udebljala 5 kg. Sad zato imam išijas u desnoj nozi, ukočen vrat i donja leđa. Nikako da se pokrenem, a morala bih barem vježbe istezanja. Inače, kad sam u treningu, totalni sam freak, i vježbala bih svaki dan, a kad duže vrijeme ne trenkam, nikako se pokrenuti. Čak sam gledala one treninge za trudnice; ako platim, znam da ću ići, ali u Zagrebu su svi ti treninzi prijepodne. Jbt, pa ne idu sve trudnice na komplikacije! A i cijena je paprena, 400 kn za 8 termina u mjesec dana. Ako netko zna za poslijepodnevni termin, nek javi pliz!
Ma utrogestani su zeznuti za stavljati ako si izvan kuce....ja sam od poc.prvo bila na duphastonima ,s njima je malo jednostavnije jer ih popit mozes gdje god bila....al dobro i ovo se izdrzi....
Jel ima koja od vas problema s alergijama?Ja sam inace pila Nixar za alergije,al posto pise da se ne smije u trudnoci ovo proljece nisam ni pocimala s njima...a simptomi poceli kisem ko luda ,sve me presjece u trbuhu kad kihnem i nos curi....
Morat cu pitat gin.smije li se sto u trudnoci uopce pit za to,ako nista preostaje mi inhaliranje ....
Jutro curke baa ste se fino raspisale, bas vas citam uz kavicu. 🤗
Ja sam doruckovala danas cokolino i bas mi je pasao. Pa cu malo poslije kivi i onda oko 2,3 rucak spinat sa kajganom 💪
Ni ja ne vjezbam a nit ne hodam puno. I to mi je bas grozno 😕 dok sam zivjela u zg isla sam 4 puta tjedno na treninge, imala sam odlicnog trenera i kako sam se preselila u split nikako nac nesto sto mi odgovara. Zadnje sam isla na cycling i onda su to ukinuli jer nije bilo dovoljno interesa. Puno sam setala, svaki dan Marjan gore dolje al kako sam imala onaj smeckasti iscdjedak sa svime sam stala. Hodam minimalno i kad hodam se uspusem kao da se penjem na Himalaju 😓 rekao mi je ginic da jos mirujem do sljedeceg pregleda pa cemo onda vidit. Ja sam nasla u splitu vjezbe za trudnice i cine mi se super 250 kn 3puta tjedno sto mi je skroz ok. 🖒
Ja sam visoka 180 i trenutno sam na 80 kg, ne izgleda to puno na meni ali ja imam osjecaj da sam ogromna. Pogotovo kako se sada sva napuhnem 😯
I ja uzimam utrice 3×2.
Samo vjezbajte dok mozete to je super stvar, ja da mogu bi isto samo laganiji tempo.
Kakav je plan za danas?
Jutro curke... Ja moram priznat da nisam za nikakve aktivnosti bila prije trudnoce, ali imam takav posao da sam stalno na nogama i da stalno hodam pa sam to nekako kompenzirala. Sad samo prosecem do kafica i to mi je taman, imam par minuta od stana. A sto se tice dorucka, ili sam na sendvicima ili jedem nesto iz pekare. Znam da je nezdravo al ja puno toga ne jedem. I da, visoka 180, kila 64. Dobila sam 7 kila prije trudnoce u 3 mjeseca. Sad neznam dal se ista promijenilo
ja ne mogu slatko za doručak, pašu mi jaja ali jedno, dva neka i mesina da se dobro najedem 😉
Moj muž sad doručkuje jaja s lukom pa mi je dao ideju za ručak... jaja, ali s dinstanim porilukom... imam i neke brokule pa možda ubacim.
A sad peglam, napokon nije vruće i eto, došla mi volja. Još da nagovorim mužića da opere podove... ufff, to bi bio dobar dan :)
Navečer idem na djevojačku u makedonski restoran pa se ne smijem najesti previše za ručak :)
Već sam upozorila cure da ne očekuju kako ću biti do fajrunta, mislim da mi je ponoponoć maksimum :)
slatko mi više uopće ne paše. vidim da je svima tu tako. nekad bih ubila za palačinke s linoladom. sad stoji tegla već neko vrijeme netaknuta 😃
Kod nas danas laganini, jucer sam poslije posla sredila stan tako da jutros mogu laganini. Danas jos imam peglati, ali vidjet cu kako ce mi se dati. Na rucak kod mojih, a navecer na koncert Petra Grase.
Luka ❤
Vi ste sve prave mrsavice 😊😊 ja kako nisam dugo vjezbala i pocela pit B vitamine sam se u godini dana udebljala jedno 8 kg i to nikako ne ide dolje 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji