Ni meni slatko ne pase, ja sam jucer otkrila novo najdraze jelo. Svjezi krastavci sa grckim jogurtom, njam njam 😁😁
Pozdrav svima
Vidim da jako fino doručkujete. Odlično je imati tu zdravu naviku. Zadnjih mjeseci mi bude previše ako odmah ujutro pojedem nešto konkretnije pa mi je najdraže pojesti bananu i popiti kavu.
Smeta mi laktoza pa zobene radim sa kokosovim mlijekom ili ih skuham u vodi.
Upravo se spremam početi kuhati ručak. Moji žele manestrun na suhom. To je kao neka juha od povrća sa kupusom u glavnoj ulozi.
Budući da sam na mirovanju, slabo se krećem. Malo po kuhinji, skuham, počistim i onda u ležeći položaj. Eventualno odem autom do dućana.
Vi ste sve prave mrsavice 😊😊 ja kako nisam dugo vjezbala i pocela pit B vitamine sam se u godini dana udebljala jedno 8 kg i to nikako ne ide dolje 😕
ja dobila 10kg prosle godine tak da se moram pazit sad 😐
Ma cure lako za kg,poslije cemo ih skidat bitno da s nasim bebicama bude sve ok.🙏♥
Ja upravo kuham omiljeno jelo iz djetinjstva spinat,pire i jaja ...jedva cekam rucak😍
Bulbi slazem se. 🤗😊 vidim svi danas fino papamo 😁😁 zdravo i fino kak i treba 🖒
Uh cvarci, domaca kobasa ajme 😍😍
Bome nismo sve mrsavice Zatrudnila sam s viškom od 5-6 kg. Imala sam jedno lošije razdoblje pa mi je to bila zadnja stvar kojom bih se opterecivala.
Stvarno sam se nadala trudnoći i jako sam to željela, samo što sam mislila da se neće tako brzo "primiti", pa sam namjeravala usput skinuti te kile, al eto ispalo je drugačije i nije mi nimalo zao zbog toga
Ako bude sve u redu nadam se da ću ovo ljeto moći plivati i malo vježbati da budem aktivnija. Planiramo preseljenje u kuću koja je uz more pa bih mogla češće na plivanje i u šetnje. Možda i neko grupno vježbanje za trudnice... Sve ovisi kako će trudnoća ići i kako ću se osjećati.
Ali, za sada dan po dan i samo da sve bude dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji