Osjetim neko probadanje, ali nije kao bol već više nešto tipa Pms-a.
Tjedan dana sam imala svijetlo smeđi iscjedak. Od sinoć je krenuo bijeli, valjda tablete djeluju
mene nije dugo i evo sad zadnja 2 dana malo jače...ali osjetim na ljevom jajniku tu di mi je cista malo češće ma pokušavam više odmarat da ne pukne
Vidim da je danas bio dan od kuhanja i finog papanja pa da se i ja pohvalim da sam uspjesno odradila tri razlicita umaka i odvojila si obroke za cijeli tjedan da nosim na posao. Inace, pura i grcki jogurt je trenutno hit. Slatko ni blizu. A kile?! Sklona sam njima, mislim da cu biti malo manji kit 😂😂😂
Ista stvar i kod mene, slatko stoji nagomilano u pretincima kuhinje. Možda me uhvati želja za slatkim kasnije.
I kod mene se već vidi. kada budem stigla fotkam. No sve je to prekrasno, čari trudnoće.
Draga, sve će biti u redu. Samo smireno, Kako i ostale curke kažu. Molitva dragom Bogu i uzdanje u njega i sve će biti odlično.
jutro svimaaa ☺️
moram sljedeći tjedan nać soc ginekologa. imala sam loše iskustvo na prvim pregledima i tako godinama idem privat i nemam soc ginekologa. nigdje nemam karton. sad mi to treba radi uputnica i eventualno ako ću trebat bolovanje.
nadam se da će me netko uzeti.
Mislim da moraju sad sve uzeti, da nema vise onoga kako nema mjesta. Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali znam da se moja gin zalila na to kako ima previse pacijenata i da to nije normalno, jer je tesko kvalitetno voditi tolike silne zene. Jos je na glasu kao divna i strucna lijecnica tako da se svi masovno upisuju kod nje, a limita nema.
Luka ❤
Barbiemama, odakle si?
Ja sam nedavno čula za 2 dr. u Zagrebu koji primaju. Ista, navodno moderna ordinacija, različite smjene.
Da, malo bolucka pa prođe, no ništa strašno. Kada onako bude tupa bol, malo sjednem , legnem i prođe. Sve je to posljedica širenja :)
Sortiraj odgovore
Najstariji