Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maraska
    05. Svibanj 2018. 18:21

Osjetim neko probadanje, ali nije kao bol već više nešto tipa Pms-a. 
    Tjedan dana sam imala svijetlo smeđi iscjedak. Od sinoć je krenuo bijeli, valjda tablete djeluju 

pepe1907
    05. Svibanj 2018. 19:29

mene nije dugo i evo sad zadnja 2 dana malo jače...ali osjetim na ljevom jajniku tu di mi je cista malo češće ma pokušavam više odmarat da ne pukne

05. Svibanj 2018. 23:31

Vidim da je danas bio dan od kuhanja i finog papanja pa da se i ja pohvalim da sam uspjesno odradila tri razlicita umaka i odvojila si obroke za cijeli tjedan da nosim na posao. Inace, pura i grcki jogurt je trenutno hit. Slatko ni blizu.  A kile?! Sklona sam njima, mislim da cu biti malo manji kit 😂😂😂

• Eglantine32
    06. Svibanj 2018. 08:18

Ista stvar i kod mene, slatko stoji nagomilano u pretincima kuhinje. Možda me uhvati želja za slatkim kasnije.

• Eglantine32
    06. Svibanj 2018. 08:22

I kod mene se već vidi. kada budem stigla fotkam. No sve je to prekrasno, čari trudnoće.

• Eglantine32
    06. Svibanj 2018. 08:51

Draga, sve će biti u redu. Samo smireno, Kako i ostale curke kažu. Molitva dragom Bogu i uzdanje u njega i sve će biti odlično. 

barbiemama
    06. Svibanj 2018. 10:12

jutro svimaaa ☺️

moram sljedeći tjedan nać soc ginekologa. imala sam loše iskustvo na prvim pregledima i tako godinama idem privat i nemam soc ginekologa. nigdje nemam karton. sad mi to treba radi uputnica i eventualno ako ću trebat bolovanje. 

nadam se da će me netko uzeti. 

AllieH
    06. Svibanj 2018. 10:27

Mislim da moraju sad sve uzeti, da nema vise onoga kako nema mjesta. Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali znam da se moja gin zalila na to kako ima previse pacijenata i da to nije normalno, jer je tesko kvalitetno voditi tolike silne zene. Jos je na glasu kao divna i strucna lijecnica tako da se svi masovno upisuju kod nje, a limita nema. 

Luka ❤

Maggie85
    06. Svibanj 2018. 10:31

Barbiemama, odakle si?
    Ja sam nedavno čula za 2 dr. u Zagrebu koji primaju. Ista, navodno moderna ordinacija, različite smjene.

• Eglantine32
    06. Svibanj 2018. 10:43

Da, malo bolucka pa prođe, no ništa strašno. Kada onako bude tupa bol, malo sjednem , legnem i prođe. Sve je to posljedica širenja :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.