Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    05. Svibanj 2018. 14:15

Maraska potpisujem sve sto si rekla. Dan po dan i da sve bude u redu 😍🤗

pepe1907
    05. Svibanj 2018. 14:40

Maraska

Bome nismo sve mrsaviceZatrudnila sam s viškom od 5-6 kg. Imala sam jedno lošije razdoblje pa mi je to bila zadnja stvar kojom bih se opterecivala.
    Stvarno sam se nadala trudnoći i jako sam to željela, samo što sam mislila da se neće tako brzo "primiti", pa sam namjeravala usput skinuti te kile, al eto ispalo je drugačije i nije mi nimalo zao zbog toga

i ja hehe, mislila sam do svadbe skinut tih 10kila ali eto od prve nam uspjelo 🙈

barbiemama
    05. Svibanj 2018. 15:30

Maraska

Ali, za sada dan po dan i samo da sve bude dobro

tako i ja razmišljam. samo da sve prođe ok ☺️

• Enna010
    05. Svibanj 2018. 16:54

Cure imate li vi nekad kratka probadanja desno i lijevo u podrucju jajnika ?cini mi se meni se javlja u neka doba dana kada se i napusem kao balon

Salatica9192
    05. Svibanj 2018. 17:08

Ja imam 72kg hahah... Prije trudnoce 65-67. Ali za ovo krivim nagli prestanak pusenja (kutij

Salatica9192
    05. Svibanj 2018. 17:11

(kutija dnevno), bas sam jela I jos uvijek, ma da, polako se smirujem, popusta kriza :D Enna010, koliko si trudna? Ja imam bolove cesto, kad kihnem prebrojim zvijezde... Valjda je nor

Salatica9192
    05. Svibanj 2018. 17:14

Valjda je normalno to, kao siri se sve, raste. ..Ne pisem visee, pukla mi je tastatura na tel, tri posta napisa haha. Izvinjavam se. 

Maggie85
    05. Svibanj 2018. 17:28

Mislim da su povremena probadanja normalna, ako nisu baš da se previjaš od bolova. A ovo s kihanjem je i meni, da vidim zvijezde, pogotovo ako ležim.
    Ako netko hoće čvaraka, nek dođe u Novi Zagreb! Kupila sam nedavno 2 kg!

Bulbi91
    05. Svibanj 2018. 17:29

I mene znaju jajnici s vremena na vrijeme probadat...e i kad kihnem sve me presjece...vise ne stavljam ruku na usta,nego se automatski lovim za trbuh...
    Al  ocito je to normalno...

• Enna010
    05. Svibanj 2018. 17:55

Ja sam 8+2  i ja cim se smirim legnem to prodje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.