Maraska potpisujem sve sto si rekla. Dan po dan i da sve bude u redu 😍🤗
Bome nismo sve mrsaviceZatrudnila sam s viškom od 5-6 kg. Imala sam jedno lošije razdoblje pa mi je to bila zadnja stvar kojom bih se opterecivala.
Stvarno sam se nadala trudnoći i jako sam to željela, samo što sam mislila da se neće tako brzo "primiti", pa sam namjeravala usput skinuti te kile, al eto ispalo je drugačije i nije mi nimalo zao zbog toga
i ja hehe, mislila sam do svadbe skinut tih 10kila ali eto od prve nam uspjelo 🙈
Ali, za sada dan po dan i samo da sve bude dobro
tako i ja razmišljam. samo da sve prođe ok ☺️
Cure imate li vi nekad kratka probadanja desno i lijevo u podrucju jajnika ?cini mi se meni se javlja u neka doba dana kada se i napusem kao balon
Ja imam 72kg hahah... Prije trudnoce 65-67. Ali za ovo krivim nagli prestanak pusenja (kutij
(kutija dnevno), bas sam jela I jos uvijek, ma da, polako se smirujem, popusta kriza :D Enna010, koliko si trudna? Ja imam bolove cesto, kad kihnem prebrojim zvijezde... Valjda je nor
Valjda je normalno to, kao siri se sve, raste. ..Ne pisem visee, pukla mi je tastatura na tel, tri posta napisa haha. Izvinjavam se.
Mislim da su povremena probadanja normalna, ako nisu baš da se previjaš od bolova. A ovo s kihanjem je i meni, da vidim zvijezde, pogotovo ako ležim.
Ako netko hoće čvaraka, nek dođe u Novi Zagreb! Kupila sam nedavno 2 kg!
I mene znaju jajnici s vremena na vrijeme probadat...e i kad kihnem sve me presjece...vise ne stavljam ruku na usta,nego se automatski lovim za trbuh...
Al ocito je to normalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji