Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    06. Svibanj 2018. 11:09

Barbie mama ja cu ti rec svoje iskustvo sa socijalnim ginicima. Uvijek sam sve preglede obavljala kod privatnika, dok sam zivjela u zg i sad kad sam u st. Kad sam ostala trudna otisla sam tu nekoj socijalnoj i rekla da sam trudna i da ne planiram vodit trudnocu kod nje, ic na preglede itd. Nego da mi treba radi uputnica, bolovanja itd. Onda me uzela jer ionako ne idem k njoj, sestra sve obavi. Tak da mislim da ne bi trebao bit problem da te uzmu, samo im objasni situaciju. 🖒

barbiemama
    06. Svibanj 2018. 14:20

Maggie85

Barbiemama, odakle si?
    Ja sam nedavno čula za 2 dr. u Zagrebu koji primaju. Ista, navodno moderna ordinacija, različite smjene.

iz Zg sam. slobodno napišeš koji su to 👍 hvala ti ☺️

barbiemama
    06. Svibanj 2018. 14:21

Pticaselicazgst

Barbie mama ja cu ti rec svoje iskustvo sa socijalnim ginicima. Uvijek sam sve preglede obavljala kod privatnika, dok sam zivjela u zg i sad kad sam u st. Kad sam ostala trudna otisla sam tu nekoj socijalnoj i rekla da sam trudna i da ne planiram vodit trudnocu kod nje, ic na preglede itd. Nego da mi treba radi uputnica, bolovanja itd. Onda me uzela jer ionako ne idem k njoj, sestra sve obavi. Tak da mislim da ne bi trebao bit problem da te uzmu, samo im objasni situaciju. 🖒

da, i ja bih radije vodila trudnoću kod svoje doktorice kojoj vjerujem. probat ću tako reći. neki se navodno jako uvrijede na to. 

Bulbi91
    06. Svibanj 2018. 14:38

Ja isto imam svog privatnog ginica i ne bi ga mijenjala za nista jer mi je stvarno dobar,uvijek mi uskoci i dostupan mi je  0-24...
    On mi je odma i pisao preporuku za bo...bilo me iskreno malo strah da mi socijalac nece radit neki problem,ali bez problema mi je otvorio bo i dao sve potrebne uputnice.S vremenom sam skuzila da kod mog soc.gin svi vecinom dolaze samo po doznake,recepte i uputnice...sto nije ni cudo kad u ordinaciji nema ni uzv...tako da uopce ne vidim nacin na koji bi me mogao pregledat,osim davat mi uputnice za uzv u bolnici...nemaju se oni sta tu vrijeđat,pa bar im smanjis opseg posla😆🙈

06. Svibanj 2018. 14:45

Barbie mislim da ti na Malesnici primaju. Tamo sam ja, svake god se mijenja doktor ali ja sad kad sam dosla po uputnice i bo samo sam sestru vidjela. Isto sve radim privatno

• Maraska
    06. Svibanj 2018. 17:01

Znači,  većina vas ide kod privatnika? Onda sam ja imala sreću kad sam se prije 15-ak godina upisala kod svoje socijalne dr. U Zadru je stvarno na odličnom glasu. Jedino negativno je to čekanje. 
    Kad sam bila prije par dana, bila sam naručena u 15.45, a čekala do 17.15. Ali, dr je stvarno super i unatoč tolikom broju pacijentica divim joj se koliko ima strpljenja.

Bulbi91
    06. Svibanj 2018. 17:20

Maraska

Znači, većina vas ide kod privatnika? Onda sam ja imala sreću kad sam se prije 15-ak godina upisala kod svoje socijalne dr. U Zadru je stvarno na odličnom glasu. Jedino negativno je to čekanje.
    Kad sam bila prije par dana, bila sam naručena u 15.45, a čekala do 17.15. Ali, dr je stvarno super i unatoč tolikom broju pacijentica divim joj se koliko ima strpljenja.

Ocito imas srece☺ ...da,jedino je to cekanje zeznuto...ovak privatno dosta kosta,al meni nije zao ni jedne lipe...i bar sam mirnija...
    Ja sam do prije par god imala prekrasnu soc.gin...al ona je otisla van hr...a u zg je stvarno nemoguca misija naci dobrog soc.gin i jos da prima pacijente...kad se samo sjetim da sam rezultate pape znala cekat po 3 mj🙆

06. Svibanj 2018. 18:12

Citajuci ovo znaci da sam i ja prosla super sa svojim soc.doktorom. Nije najbajniji, ali je efikasan i sposoban, samo sto je sutljiv pa ga moras pitat 300pitanja. A sto se tice privatnika nisam imala bas dobro iskustvo, a i gdje zivim nema ih puno tako da...

AllieH
    06. Svibanj 2018. 19:37

Ja isto imam srece sa svojim soc. ginekologom. Otici cu privatno samo na 4D, a za sve ostalo, moja je vise nego super, bas lijecnica za pozeljeti. Pored svih troskova sto nas cekaju oko bebe, drago mi je sto ne moram jos davati novce za privatnog ginekologa. 

Luka ❤

• Maraska
    06. Svibanj 2018. 19:46

AllieH, jedna prijateljica je išla kod privatnika najviše zbog 4D. Valjda sve ovisi o položaju bebe. Njezine slike su stravične. Ne znam kako bih to opisala. Ništa se ne kuži na njima. 
    Kad je rodila rekla mi je da ne bi to ponovila jer se na nijednoj slici ne vidi beba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.