To po kineskom kalendaru :DD ??
A dobices Rhogam zastitu I nikakav problem :)) Moje dvije rodice su 0 negativne (2 plus 1 djevojcica :)) ).
Ja sam ni tamo ni ovamo haha, ne zna se da li stvaram antitijela na + RhD, tek cu da saznam, a nisu mi dali Rhogam 2012 :/
Ja sam takodje u toj rizicnoj grupi,muz pozitivan a ja negativna krvna grupa. Iz iskustva od prethodne trudnoce,vazno je samo da primite Rogam u roku od 72h ako dodje do bilo kakvog krvarenja odn.rizika da se vasa i bebina krv pomesaju. Kaze dr ovde u Francuskoj u 7om mesecu trudnoce mogu odrediti bebinu krvnu grupu i znati da li ima potrebe primati Rogam nakon toga.
To get the code: Tap and
Nije po kineskom, nego navodno ako imas odnos na sam dan ovulacije a muski spermiji su relativno friski (citaj stari do 2 dana) onda ti je veca mogucnost da ce bit decko. 😊
A po kineskom mi isto ispada decko 😁
Kako je moguce da ti nisu dali?
Eni6 da rekli su mi to i stvarno se nadam da nece bit nekih komplikacija ☺
Ahaaa :D Vidjecemo hoce li nam biti tacno haha :))
A nisu mi dali, zato sto nisu imali pojma haha, kod mene pise 0 Weak Pozitivan . I ja sama sam mislila da sam pozitivna. Tek od 2016 izgleda da postaju upuceniji u te rijetke krvne grupe, pa mi daju, poslije vanmatericne, ali dzaba im, kad nisam primila 2012.
Ali fora je da ja nisam negativna, ja imam sve sto I pozitivna krvna grupa , samo slabije izrazeno I onda se u svijetu negdje daje preventivno Rhogam, negdje ne daje (radi se detaljnije ispitivanje, da se odredi definitivno sta sam I to se kod nas uvodi od ove godine I idem to raditi za 7 dana)
Inace samo 1% ljudi ima ovakvu krvnu grupu hahah, bas sam posebna :)
cure, jel se vama već počeo pokazivati trbuščić? ja sam inače dosta mršava (176 cm/56 kg) . i sad mi se čini da se dost vidi baš zato. ne znam jel to samo napuh
anost 😂
Meni je isto tako i to vec u 6 nedelji.Cini mi se da mi donji deo(materica) i stomak se svakog dana sve vise napuhaju,sta li ce tek biti do kraja 🙈
To get the code: Tap and
meni se počelo vidjeti baš ovaj tjedan. do tada ništa. u trapericama mi je već tijesno na trbuhu 😂
danas se baš dobro osjećam, sretna što ide vikend 😊
barbie, jel ti to slika od ujutro ili kasnije u danu? Jer se obicno kasnije u danu napusemo, dok ujutro to nije tako ni priblizno.
Luka ❤
Kod mene isto preko dana zna bit izrazeniji trbuh,al rekla bi da je to napuhnutost.S obzirom da stalno jedem zabrijala sam da sam se udebljala i isla se vagat,cek ima nesto manje kg nego prije nego sam saznala za trudnocu 🤷.
Poz curke nadam se da ste mi dobro sve....eco da i ja javim dojmove sa svog drugog pregleda. Sada sam 10+2 i bebica je velika 3.35 cm. Na brisevima su mi nasli ureoplazmu i nakon sto obavim test prebira pocinjem sa kurom antibiotika ja i dragi. Valjda nije nista strasno 😏 14.05 idem u petrovu napraviti test prebira pretpostavljam da se vaditi samo krv i vidim na uputnici da ce raditi valjda i ultrazvuk. Ako nemo ima iskustva neka javi. ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji