Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    04. Svibanj 2018. 19:07

AllieH

barbie, jel ti to slika od ujutro ili kasnije u danu? Jer se obicno kasnije u danu napusemo, dok ujutro to nije tako ni priblizno.

kasnije u danu, no i ujutro je bilo možda samo malo manji . ali inače mi nikad nije bilo tako ni popodne. nisam baš sklona tom bloatingu. moguće da mi je to novi simptom trudnoće 😂

DeeSB
    04. Svibanj 2018. 19:10

Hej cure....evo da se javim. Bila sam jutros kod svog dr i rekla mu za krverenje pa mi je napravio UZV i kaze idite kuci po stvari i u bolnicu jer sumnja na vanmatericnu trudnocu. I u bolnici su potvrdili tako da sam odmah operirana i iako je operacija dobro prosla....nema vise bebe... 😢😢😢

L 💛

• Teatoni
    04. Svibanj 2018. 19:16

DeeSB zao mi je. Drzi se draga. 🙁🙁😘😘

Pticaselicazgst
    04. Svibanj 2018. 19:21

Deesb ajme 😔😢😢😢 ne mogu vjerovat, znam da nema rijeci utjehe ali znaj da mislim na tebe i da mi je uzasno zao i da sam tuzna radi toga sto ti se dogodilo. 😢😢 nadam se da je zahvat prosao u redu i da ces skoro kuci moci odmorit. 
    Saljem zagrljaje, drzi se 😘😘

Salatica9192
    04. Svibanj 2018. 19:31

DeeSb :((( Prosla sam isto (samo sa injekcijama rijeseno). Drzi se, znam da nije neka utjeha, ali ja sam se vodila pricom, to je stanje za nas opasno, bebe nema, niti se mogla razvijati, sada je bitno da sam ja ok.. mozda zvuci sebicno, ali tako je. Mislim da je pauza 3-6 mjeseci I mozes pokusati opet, ali prije tog prekontrolosi prohodnost drugog jajnika. 
    Saljem ti puno pozdrava I zagrljaja I znaj da nisi sama 

AllieH
    04. Svibanj 2018. 19:42

Dee, uzasno mi je zao. Znam kako se osjecas, ali glavu gore i uskoro u nove pobjede. Prijateljica je prosle godine ima vanmaternicnu trudnocu, nakon par mjeseci ponovno ostala trudna i evo je pred terminom. 

Bit ce to sve dobro, sigurna sam! 

Luka ❤

Bulbi91
    04. Svibanj 2018. 19:45

DeeSB Jako mi zao😕,drzi se draga😘...
    Sreca u nesreci da je na vrijeme otkriveno...
    Zelim ti brz oporavak i da uskoro mozete krenuti u nove pobjede.

• Maraska
    04. Svibanj 2018. 20:14

DeeSb, baš sam tužna što je takav ishod Stvarno sam se nadala da je neko uobičajeno krvarenje u pitanju. Dobro je što si otišla i na vrijeme reagirala. 
    Želim ti što brži oporavak i da što prije kreneš dalje s pozitivnim mislima 

DeeSB
    04. Svibanj 2018. 20:15

Hvalaaa cure...divne ste...😘
    Da, dobro je sto sam na vrijeme otisla tako da je sve proslu u redu. I dobro sto su me odmah operirali jer se nisam ni snasla pa nisam mogla previse ni panicariti. Isplakala sam se kad je anestezija popustala pa sam sad malo bolje...
    Napravili su mi odmah i prohodnost drugog jajovoda, ali ce mi dr u jutro u viziti sve objasnii jer ovo sto mi je pricao poslje operacije nisam bas mogla pratiti. Mislim da su mi uklonili samo dio jajovoda ali vise cu znati tek sutra. 

L 💛

barbiemama
    04. Svibanj 2018. 20:22

Dee, jako mi je žao 😪❤️ želim ti brz oporavak 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.