Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 12:49

nove cure dobro došle, nadam se da se budemo sve do zimskih mjeseci ugodno družile 
    Maggie, hvala za informacije oko nifty-a, sad defintiivno planiram to obaviti u Suncu.
    mene danas baš boli trbuh ko pred M, sad par dana nije uopće, a danas osjećam cijelo vrijeme. svakih 10 min idem u wc da vidim da slučajno nema krvi  nadam se da je to ona normalna bol u trudnoći.

AllieH
    04. Svibanj 2018. 13:28

Maggie, hvalati na detaljnom odgovoru.

Tenci, ma jeste, sve je u redu, to se samo dolje pravi mjesta za bebača  

Mene su jučer počele boljeti grudi, dosad ništa. Jedini drugi simptom mi je neprestana glad. Trudim se jesti isključivo zdravo i pomalo. U prošloj trudnoći mi je konstantna glad također bila simptom tako da sam za tih 4-5 tjedana što sam znala da sam trudna natukla 2-3kg koje do sada nisu otišle.  Srećom pa mi je taman falilo tih par kilica pa sam sad taman, ali ne bih ih voljela istim tempom redati dalje. 

Luka ❤

• Maraska
    04. Svibanj 2018. 13:50

AllieH, i meni je na samom početku bilo tako s apetitom. Kao neka ogromna glad i praznina. Onaj osjećaj da umirem od gladi. Zadnjih 10-ak dana je ta glad nestala i nemam vise teka. Jedem više zato što moram i nemam posebnog gusta u ničemu. 
    Slatko mi je preslatko. Kad pijem sok, totalno ga razrijedim jer mi toliko slatkog bude ko neki šok.

AllieH
    04. Svibanj 2018. 14:06

Koliko si ti trudna? Ja inače ne pijem nikakve sokove, eventualno kolu ako mi baš dođe neka velika želja. Inače isključivo vodu. Iako, nisam neka od tekućine inače, ali se sad trudim dosta piti radi probave pogotovo što sam trenutno na Utrogestanu pa se bojim zatvora. 

Luka ❤

pepe1907
    04. Svibanj 2018. 14:12

a jel ima.nesto da nam smanji tu nadutost..navečer kad budem žedna imam osjećaj da mi ta čaša vode koju popijem stoji u jednjaku i nejde dalje koliko sam napuhana...

• Maraska
    04. Svibanj 2018. 14:31

Od zadnje menst mi je prošlo 6 ipo tjedana.
    Oduvijek imam neku naviku popiti najmanje 1 l vode dnevno, nekad 2 litre. Gazirano pijem vise na godišnjoj razini. Nekad popijem cedevitu ili sok od sirupa, dobro razrijedjen.

Salatica9192
    04. Svibanj 2018. 16:08

Pozdrav svima :))
    Jeste dobro sve :)) Ima nas bas dosta sada :))
    Sad da vas pitam nesto, stvarno ne razumijem ovo racunanje trudnoce. Zadnja menstruacija mi je bila 02.03. I danas sam 9+0 po tom, ali kad ukucam na netu kalkulator pise 10 nedelja, takodje I hematolog tako racuna, a ginekolog ne haha (kod njega bih bila 9)
    Kako vi racunate?
    p.s. po tom sam ja u 3 mjesecu trudnoce :O od devete sedmice ... bas me iznenadi, mislila sam da sam tri od 12 nedelje. Ma sva sam se pogubila haha. 

Pticaselicazgst
    04. Svibanj 2018. 16:13

Salatica mi smo u dan 💪 ja isto racunam da sam 9 tjedan a usla u deseti. Tako mj racuna i ginekolog. 

Salatica9192
    04. Svibanj 2018. 16:21

Daa, I ja sam to primjetila :))))) Ali ja znam I kad sam ostala trudna haha, tacnije priblizno, 16 ili 18 mart :D Pa malo zaostajem po uzv kako je bila kasnije ovulacija :))) 
    E I ja cu se drzati tog, ali eto hematolog I ginekolog mi vode razlicito haha. 
    I kad razmislim 02.03. je bio prije 2 mjeseca, ne tri. Oke usle smo u treci, ali puna tri ... stvarno ima svakakvih kalkulatora :D
    A koje ste krvne grupe? 
    Ja sam 0 slabo pozitivna (rijetka bas), pa ce mi sad raditi genotipizaciju RhD da vide koji sam tip, ako sam 1,2 ili 3, ne trebam Rhogam, vodim se kao "normalno" pozitivna... (ovo sve su doktori iskulirali 2012 I 2016 godine ... )

Pticaselicazgst
    04. Svibanj 2018. 16:45

Mi smo ili 16 ili 17. Imas velike sanse za decka onda 😍☺ ma ja se necu zamarat s time koji sam tjedan, jos je sve prerano a vise me zanima kad ce mi odredit termin poroda a to ce vidit po bebici tak da samo laganini. 😁😁
    Ja sam A negativna. Znam da nije bas pozeljno ali sta cu, muz je pozitivna tak da se nadam da nece bit nekih problema. 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.