Vjerojatno je truskawka samo pobrkala kosaru i AS :) AS ide po visini i kilama i prilagodava se razvoju i u auto jedino s AS. I istina, neka rodilista ne pustaju doma novorodence osim u AS.
Ni po meni nije kosara nuzna, moze bebi bit dovoljno toplo i u nultom polozaju u kolicima. I naravno da se moze okrenuti kako hoces. Vjerojatno ti je prva prodavacica samo htjela prodati i kosaru 😬
Ja jos ne znam sto s kolicima, moram se baciti u istrazivanje.
Da li neka od vas mama ili budućih mama moze da mi odgovori u temi "da li sam trudna", jer sam bas mnogo zvubjena zbog cele situacije. Pa ako moze neka da mi Kaze nesto samo da mi bar malo bude lakse.hvala unapred.😊
Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺
Maggie ja ću uzet kolica sa košarom. Beba će mi po doma biti u toj košari jer mi je tako lakše baratat bebom, nadam se 😊 a u Splitu ionako zime budu blaže, kad ne udari bura tako da ću je sigurno iskoristit i za šetnju.
Vi mislite da se odmah uzmu ona "kisobran" kolica? Za njih sam čula da nisu dobra za male bebe jer je dijete u njima dosta nisko to jest blizu poda a to se nimalo ne preporučuje.
U austriji sam al ima svakakvih ljudi 😬😬😬 meni nije bilo jasno bas da se nemoze vidit kad sve vidi pa sam malo istrazila i ne smiju rec prije 15 tjedna...
Pozdrav cure,nema me 2 dana stranica za citat ko u prici😁.Necu se puno vracat unazad s temam ,vidim sad tema sta treba u startu za bebu.Davno sam rodila prije 15 god ali se slazem s Mirandinim popisom👍.
Za kolica i As nemam pojma pa vas pratim u tom ,tu Njemackoj bez As nedaju iznijet dijete iz rodilista tako da moram to imati u startu a nemam pojma kakvu i sta da trazim.
Meni su mucnine napokon prestale i apetit je tu😂😂😂,i vec par dana osjetim bebicu❤.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Da za uato vam treba kao sto kazu vec cure ono jaje ili sjedalica koja ode od 0-4godine ali obicno s kolicima dobijete i to jaje pa je zgodno kad dijete zaspe uneses ga samo tako u stan il stavis na kolica.
Kosara za zimu mislim isto nepotrebna nosiljka ili marama ouno bolje, em bebi toplo em jednostavnije po zimi . Ja sam moju nosila od 6 tjedana jer nije htjela u kolica nikako . Moze se sportski dio okrenut al djeluje mi nezgrapno za novorodence...
U austriji sam al ima svakakvih ljudi 😬😬😬 meni nije bilo jasno bas da se nemoze vidit kad sve vidi pa sam malo istrazila i ne smiju rec prije 15 tjedna…
O Bože,to je prestrasno 😕 vjerujem da ne misliš na prave austrijance nego na razno razne doseljenike. Ne ide mi u glavu da netko može imati takav sklop u glavi 🙁
Da za uato vam treba kao sto kazu vec cure ono jaje ili sjedalica koja ode od 0-4godine ali obicno s kolicima dobijete i to jaje pa je zgodno kad dijete zaspe uneses ga samo tako u stan il stavis na kolica.
Kosara za zimu mislim isto nepotrebna nosiljka ili marama ouno bolje, em bebi toplo em jednostavnije po zimi . Ja sam moju nosila od 6 tjedana jer nije htjela u kolica nikako . Moze se sportski dio okrenut al djeluje mi nezgrapno za novorodence…
Hvala😀zaista ne znam ,al dobro je znati sta trazim i gledam i ja nisam bas za tu kosaru .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Maggienisam iskusna, ali cula sam da je kosara must have prilikom izlaska iz bolnice..tj da ti nece dati da izneses djete bez nje..ona ti je ujedno i za voznju u autu dok beba jos ne moze i ne smije sjediti..tako da dobro se raspitaj pa ako vec to i ne zelis, a treba ti onda posudi od nekog samo za izlazak iz bolnice ili kupi neku povoljnu na njuskalu
APSOLUTNO NE!!! beba se vozi isključivo i jedino i uvijek u as!! ona je dizajnirana za novorođenče, jaje tzv, bebe u njemu ne sjedi! tko pušta bebu iz rodilišta u košari nema pojma, ufff iznervirala sam se sad sry :)
Oprosti ako sam te iznervirala nije mi to namjera bila..napisala sam lijepo da nisam iskusna i znam da sam cula nesto takvo i da je moja sestra prije 10god morala nesto imati jer ju nisu pustili van iz rodilista e sad dal je bila kosara ili as nisam sto posto sigurna. Eto jos jednom oprosti
❤N i V💙
Ptico ne moraju biti kisobran kolica, mogu biti i 2u1 samo im sjedalica mora moci u nulti polozaj.
Pripazite ako kupujete AS uz kolica, najbitnije je za sva AS prouciti kako prolaze na testovima sigurnosti (ADAC test npr) i usporediti velicinu AS i prostor unutar sjedalice s ostalima.
Sad su popularna Bebetto kolica a kaze mi prijateljica da je mali prerastao njihovu autosjedalicu za par mjeseci i da je jako malo prostora unutar AS, da je sva stisnuta.
Sortiraj odgovore
Najstariji