Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    26. Lipanj 2018. 14:49

Miranda taj Ariana aspirator si u ljekarnoj kupila? Kako se koristi,nezz nista o tome tako da mi je svaka informacija dobro dosla. I ta mast za bradavice? 

Miranda
    26. Lipanj 2018. 15:05

blaza.14b

Miranda taj Ariana aspirator si u ljekarnoj kupila? Kako se koristi,nezz nista o tome tako da mi je svaka informacija dobro dosla. I ta mast za bradavice?

Ima ga u ljekarni a mislim i u vecini baby ducana. Spojis ga na usisavac (mozda zvuci strasno ali nije, pritisak se sam regulira pa nije jak) i vrh cjevcice stavis na pocetak nosnice i izvuce van sekret. Prije toga ako treba kapnes par kapi fizioloske u svaku nosnicu da otopi sekret i lakse izade. Postoje i usni aspiratori ili kako se vec zovu; s njima jedan vrh cjevcice ide na pocetak nosnice a s drugim u ustima radis pritisak i vuces sekret van. Probali smo i s takvim ali usisavac je puno ucinkovitiji. 

A mast za bradavice sluzi dok beba uci dojiti pa mazes izmedu podoja da se bradavice oporave. Mi smo imali tlaku s dojenjem u pocetku jer ona nije znala sto bi s bradavicama pa ih je zvakala i napravila mi rane da mi se plakalo od boli kad bi dojila. Purlean je za to super jer bradavice brze zarastu i dodu k sebi. 

Blaza26
    26. Lipanj 2018. 15:10

Miranda puno hvala,svaki savjet je dobro dosao.
    Bas sam se mislila ajme nije valjda to onaj za usisivac,jer radim u trgovini sa bijelom tehnikom,i dosta kupaca je dolazilo trazit sto tisi usisivac jer kao beba ima traumu od toga. Al teta moja je svojim blizanca tako radila,nisu se bojali,nju je to spasilo 

truskawka
    26. Lipanj 2018. 15:20

Hvala vam na savjetima i popisima..sve ide u screen shot da kasnije ne moram traziti 😄😄

❤N i V💙

Miranda
    26. Lipanj 2018. 15:20

Haha je, je, taj je 😂

Mislim da im je veca trauma tih par sekundi neugode nego sam zvuk usisavaca, jos neke bebe posebno vole white noise. Ne boli to ali malima nije ugodno da im ista prisilno radis pa je panika tih par sekundi ali poslije puno lakse disu i ne muce se. 

du1988
    26. Lipanj 2018. 15:23

Vec se pisalo, ali ne znam na kojoj stranici...kad ste pocele mazati trbuh i koje kreme koristite? Ja sad bila u Bipi i nasla par, al sve su 70-80 kn pa ne znam je li to stvarno ucinkovitije u odnosu na obicne kreme?

url=https://lilypie.com]

Ana89
    26. Lipanj 2018. 15:35

du1988

Vec se pisalo, ali ne znam na kojoj stranici…kad ste pocele mazati trbuh i koje kreme koristite? Ja sad bila u Bipi i nasla par, al sve su 70-80 kn pa ne znam je li to stvarno ucinkovitije u odnosu na obicne kreme?

Imam jednu za 30 kn iz dm- a..nemam strije, ali za prevenciju.

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    26. Lipanj 2018. 15:36

du1988

Vec se pisalo, ali ne znam na kojoj stranici…kad ste pocele mazati trbuh i koje kreme koristite? Ja sad bila u Bipi i nasla par, al sve su 70-80 kn pa ne znam je li to stvarno ucinkovitije u odnosu na obicne kreme?

I ja o tome razmisljam, ali sve nekako kontam da mi je jos prerano. Cekam da predjem taj famozni 12 tjedan da bar malo prodisem mada mislim da su sve to samo statistike ali eto... 
    Ti mirujes i dalje ili se kreces, imas li vise problema s iscjedkom? Ja sam imala malo poslije pregleda stao je nakon par sati. Jutros sam isla dati krv i bila 3 sata na poslu zasad je ok, postepeno cu sebi uvoditi aktivnosti.

Ana89
    26. Lipanj 2018. 15:36

Ana89

du1988

Imam jednu za 30 kn iz dm- a..nemam strije, ali za prevenciju.

Radi se o ulju.

url=https://daisypath.com]

TPol
    26. Lipanj 2018. 15:45

Evo imam vam i ja jedan popis to je za prvih 6mj mada neki ne kupuju uopce 50:56 al ja sam kupovala jer ne volim kad sve plese na bebi hahha... I hm vam je veci na primjer nego zara i ca .... I mozda na popis dodat jos koju majicicu i kardigani na kapuljacu su jako korisni jos prkeo kapice stavite kapuljacu . Od kozmetike vam se preporucije bebu kupat samo u bademovom ulju i vodi .... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.