Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    26. Lipanj 2018. 17:28

truskawka

mmama2

truskawka

Maggienisam iskusna, ali cula sam da je kosara must have prilikom izlaska iz bolnice..tj da ti nece dati da izneses djete bez nje..ona ti je ujedno i za voznju u autu dok beba jos ne moze i ne smije sjediti..tako da dobro se raspitaj pa ako vec to i ne zelis, a treba ti onda posudi od nekog samo za izlazak iz bolnice ili kupi neku povoljnu na njuskalu

APSOLUTNO NE!!! beba se vozi isključivo i jedino i uvijek u as!! ona je dizajnirana za novorođenče, jaje tzv, bebe u njemu ne sjedi! tko pušta bebu iz rodilišta u košari nema pojma, ufff iznervirala sam se sad sry :)

Oprosti ako sam te iznervirala nije mi to namjera bila..napisala sam lijepo da nisam iskusna i znam da sam cula nesto takvo i da je moja sestra prije 10god morala nesto imati jer ju nisu pustili van iz rodilista e sad dal je bila kosara ili as nisam sto posto sigurna. Eto jos jednom oprosti

ma joj ne trebaš se ispričavat, nisi ti ništa krivo rekla nego kako jedino znaš, za sada ;) a ja sam jednu minutu euforična, dr grizem, ignoriraj hahahha

url=https://lilypie.com]

truskawka
    26. Lipanj 2018. 17:36

Ma sve ok..dobro evo da si objasnila i sad znam i ja da se ne zeznem kod kupovine 😉 dobro mi je sto iskusne mame pisu pa prikupljam informacije da se sto bolje pripremim..ipak nam treba sve duplo pa ne bi htjela fulat nesto ili bzvz bacati novce na nepotrebne stvari

❤N i V💙

AllieH
    26. Lipanj 2018. 17:39

Da, svi su sad u Bebetto kolicima. Meni osobno su prepreglomazna. 

Luka ❤

pepe1907
    26. Lipanj 2018. 17:40

Ja sam sad još više zbunjena...znam da kolica necemo odma kupovati..ili moramo? u čemu može onda van iz bolnice? dal.je to stvarno bitno i koje uzeti 3u1, 2u1?

• Kani07
    26. Lipanj 2018. 17:42

Miranda

Pticone moraju biti kisobran kolica, mogu biti i 2u1 samo im sjedalica mora moci u nulti polozaj.
    Pripazite ako kupujete AS uz kolica, najbitnije je za sva AS prouciti kako prolaze na testovima sigurnosti (ADAC test npr) i usporediti velicinu AS i prostor unutar sjedalice s ostalima.
    Sad su popularna Bebetto kolica a kaze mi prijateljica da je mali prerastao njihovu autosjedalicu za par mjeseci i da je jako malo prostora unutar AS, da je sva stisnuta.

Miranda molim te ako znas otraga da li je svejedno gdje se postavi As moze li na sredini zadnjeg sjedista biti😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    26. Lipanj 2018. 17:50

Pepe ne morate kolica odmah. Autosjedalicu morate ako cete autom kuci iz rodilista a i ako cete autom igdje s bebom. 3u1 ili 2u1 kolica ovisi o vasim zeljama i potrebama, samo za 3u1 provjerite prije kupnje kakva je sigurnost autosjedalice.

Kani moze, dapace. Navodno je sredina straznjeg sjedala najsigurnija, samo je bitno da je pojas dovoljno dugacak da se autosjedalica moze fiksirati (ako nema baze za AS). Ako AS ne moze u sredinu onda svejedno je li iza vozaca ili suvozaca, jednako je sigurno.

Allie ni meni se bas ne svidaju, iako inace nemam nista protiv glomaznijih kolica ali Bebetto su cak i za moj pojam ogromna 😬🙈 A i ne svida mi se konstrukcija jer su sva hvatista i amortizeri i sve zivo vidljivo, previse mi je to metala i zica, vise volim ciste linije i minimalizam, da ne vidim nista od toga nego da je sve unutar cijevi 🙈

Ana89
    26. Lipanj 2018. 17:55

Znači zaključak je da za put iz rodilišta treba AS, da može biti iz sastava kolica, koji se mogu nositi kao nosiljka? Moram sve još jednom pročitati 😂😂😂

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    26. Lipanj 2018. 17:58

Miranda

Pepene morate kolica odmah. Autosjedalicu morate ako cete autom kuci iz rodilista a i ako cete autom igdje s bebom. 3u1 ili 2u1 kolica ovisi o vasim zeljama i potrebama, samo za 3u1 provjerite prije kupnje kakva je sigurnost autosjedalice.

Kanimoze, dapace. Navodno je sredina straznjeg sjedala najsigurnija, samo je bitno da je pojas dovoljno dugacak da se autosjedalica moze fiksirati (ako nema baze za AS). Ako AS ne moze u sredinu onda svejedno je li iza vozaca ili suvozaca, jednako je sigurno.

Allie ni meni se bas ne svidaju, iako inace nemam nista protiv glomaznijih kolica ali Bebetto su cak i za moj pojam ogromna 😬🙈 A i ne svida mi se konstrukcija jer su sva hvatista i amortizeri i sve zivo vidljivo, previse mi je to metala i zica, vise volim ciste linije i minimalizam, da ne vidim nista od toga nego da je sve unutar cijevi 🙈

Hvala😀,jucer sam sa curama do Zare prosetala i skicnula baby odjel imaju super izbor i cjene su ok kad nema snizenja a sad na snizenju recimo pakovanje 5kom bodica br 56 dode cc 9 eur i fini pamuk jedva sam odolila da ne kupim🤗 zaboravila sam kako je to malo.

💜Karla💜Nicol💙Anton

mmama2
    26. Lipanj 2018. 18:07

Kani07

Miranda

Pticone moraju biti kisobran kolica, mogu biti i 2u1 samo im sjedalica mora moci u nulti polozaj.
    Pripazite ako kupujete AS uz kolica, najbitnije je za sva AS prouciti kako prolaze na testovima sigurnosti (ADAC test npr) i usporediti velicinu AS i prostor unutar sjedalice s ostalima.
    Sad su popularna Bebetto kolica a kaze mi prijateljica da je mali prerastao njihovu autosjedalicu za par mjeseci i da je jako malo prostora unutar AS, da je sva stisnuta.

Miranda molim te ako znas otraga da li je svejedno gdje se postavi As moze li na sredini zadnjeg sjedista biti😊

u sredini je najsigurnije, smjer suprotan od vožnje čim duže.. obicno bude do godine i pol, dvije, makar ne izgleda tako, jer nogice počnu visit

• Kani07
    26. Lipanj 2018. 18:11

mmama2

Kani07

Miranda

u sredini je najsigurnije, smjer suprotan od vožnje čim duže.. obicno bude do godine i pol, dvije, makar ne izgleda tako, jer nogice počnu visit

Hvala puno😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.