Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    26. Lipanj 2018. 12:30

Maggie85

_svjesna

Ja sam na zadnjem pregledu u minusu tri kilograma to sam vam zaboravila reci, zaprijetila mi dr da jedem malo vise i cesce medjutim toliku mucninu imam na hranu i stalno sam gladna a nista ne mogu smisliti da pojedem, u zivotu se gore nisam po pitanju toga osjećala. Sad sam na 57, visoka oko 175. Zatrudnila sa 60. Zato najradije citam vase postove gdje pričate sta ste danas jele ne bih li dobila kakvu ideju medjutim tesko mi uspijeva natjerat se pojest nesto.

Ja sam između 5. i 12. tjedna smršavila 5 kg, ali sam kasnije sve vratila. Također mi se sva hrana gadila i ništa se nisam mogla natjerati pojesti. Bilo bi dobro kad bih prvi zalogaj stavila u usta, onda sam mogla pojesti cijeli obrok, ali već 5 minuta kasnije bi mi opet bilo muka. Meni je bilo najlakše kad bih došla na gotov obrok, onda bih se prisilila krenuti jesti. Teško mi je bilo natjerati se da si sama skuham, jer nit sam imala apetita, nit mi je pasao miris.

Tak je isto i meni bilo..vec sam mislila da premalo jedem, ali zato sam jela 5puta dnevno po male kolicine i svaki dan imam bobicasto voce na meniu i sad isto tako jedem samo mrvu vise i lakse idem jesti nego u prva 3 mj kad se nisam mogla natjerati da nesto stavim u usta a vec sam se bila rusila od gladi svaki puta prije jela..

❤N i V💙

truskawka
    26. Lipanj 2018. 12:34

Maggie85

Enna010

Cure nemam opciju da promijenim naziv ako neko zna nacin mijenjam istog trena

I mislila sam da neće biti opcije… ništa onda…
    Cure kojima je termin u 2019. godini: tješite se time da "naš period termina" započinje u 2018. godini, tj. zima počinje 21.12.2018. tako da bez brige, i vi spadate ovdje
    Ne znam što bih pametnije napisala pa trabunjam

Isto sam i ja htjela bas napisati jer vidim da je curkama bas neugodno zbog toga..ali da..zima 2018/2019 pocinje 21.12.2018 pa stoga i vi spadate u ovu grupu..ja sam se jos premisljala da odem u jesensku grupu jer cu roditi prije sluzbene zime ali sta sad sve je to mjesec gore mjesec dolje 😁😁 tako da ak smo sve mi koje trebamo roditi prije sluzbene zime ovdje bez griznje savjesti onda se i vi osjecajte dobrodoslima bez obzira na naziv grupe 😘😘

❤N i V💙

Miranda
    26. Lipanj 2018. 12:37

Bas sam i ja htjela to napisati, dio ce nas roditi blize jesenskim terminima nego zimskim 😬
    Tamsi super za pregled! 

_svjesna
    26. Lipanj 2018. 12:39

Maggie85

_svjesna

Ja sam na zadnjem pregledu u minusu tri kilograma to sam vam zaboravila reci, zaprijetila mi dr da jedem malo vise i cesce medjutim toliku mucninu imam na hranu i stalno sam gladna a nista ne mogu smisliti da pojedem, u zivotu se gore nisam po pitanju toga osjećala. Sad sam na 57, visoka oko 175. Zatrudnila sa 60. Zato najradije citam vase postove gdje pričate sta ste danas jele ne bih li dobila kakvu ideju medjutim tesko mi uspijeva natjerat se pojest nesto.

Ja sam između 5. i 12. tjedna smršavila 5 kg, ali sam kasnije sve vratila. Također mi se sva hrana gadila i ništa se nisam mogla natjerati pojesti. Bilo bi dobro kad bih prvi zalogaj stavila u usta, onda sam mogla pojesti cijeli obrok, ali već 5 minuta kasnije bi mi opet bilo muka. Meni je bilo najlakše kad bih došla na gotov obrok, onda bih se prisilila krenuti jesti. Teško mi je bilo natjerati se da si sama skuham, jer nit sam imala apetita, nit mi je pasao miris.

Tocno tako kako si napisala, identicna sam. Kaze i dr da bi od 13 tjedna to trebalo prestati i krenuti nabolje pa eto strpim se jos malo.

• Manuella
    26. Lipanj 2018. 12:42

Salatica9192

Cure, ja sam kupila sok od divlje kupine i svako jutro popijem casu (razblazen sa vodom) i popravila sam Hemoglobin, Eritrocite i Hct, sve poraslo, za 20 dana. Sada da li je to uticalo ili jos neke stvari, ne znam, ali i dalje cu ga piti, ukusan je :) Pokusajte ko ima probleme :)

Ja pijem heferol bas cu probat hvala ti😘nizak mi je hemoglobin .

AllieH
    26. Lipanj 2018. 12:42

Hahaha, ma ne osjećam se neugodno, nego me bode u oči, ja sam inače pedanterija koja pati na detalje i sve mora biti po PS-u pa to samo moj OKP reagira :)

Luka ❤

Pticaselicazgst
    26. Lipanj 2018. 12:50

Pozdrav cure, 
     Što se željeza tiče ja pijem prirodni sok od kupine i zadnji put mi je željezo bilo 25. 😉
    Samo gledajte da pijete prirodno,  najbolje od nekog opg-a.  
    Šteta da se tema ne može promjeni,  išla sam i ja gledat. Sve naše bebice su zimske iz sezone 2018 😍
    Čitam neku knjigu vodič o trudnoći, ima svega.  Za oko mi je zapelo što je sve potrebno za bebicu. Al hoćete poslikam vam. 😊

Ana89
    26. Lipanj 2018. 13:27

Ja sam išla vidjeti za prstenje u lokalnog zlatara. Ili dva nova za 5000 kn ili pola manje ako će nešto prerađivati. Sva sreća pa ima što preraditi, ne da mi se dati 5 tisuća kn na simbole, pogotovo ne kad znam što mi sve treba za bebona.
    Heferol meni ne paše. Morati ću sok od kupine piti.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Sunflower! 🌻
    26. Lipanj 2018. 13:40

Pticaselicazgst

Pozdrav cure,
    Što se željeza tiče ja pijem prirodni sok od kupine i zadnji put mi je željezo bilo 25. 😉
    Samo gledajte da pijete prirodno, najbolje od nekog opg-a.
    Šteta da se tema ne može promjeni, išla sam i ja gledat. Sve naše bebice su zimske iz sezone 2018 😍
    Čitam neku knjigu vodič o trudnoći, ima svega. Za oko mi je zapelo što je sve potrebno za bebicu. Al hoćete poslikam vam. 😊

Poslikaj svakako, ja si bas ovih dana razmisljam kaj mi treba novo od opreme a kaj cu iskoristit od prvog malca... kroz neko skorije vrijeme, mozda cak i prije dolaska bebe nas ceka selidba u stan i hrpa troskova oko toga pa pokusavam rezimirat financijsku situaciju 😂

Pticaselicazgst
    26. Lipanj 2018. 13:50

Može Mateja poslikam. 😊 možete nam i vi mame sa iskustvom reci sto nam je stvarno potrebno a što baš i nije..  Ima tih popisa toliko da već vidim da ću bankrotirati.  😢 
    Pretpostavljam da s obzirom da čekamo zimske bebice da će nam trebati toplija odjeća i možda više komada robice  od npr ljetnih bebica.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.