Evo da se i ja uključim... Mi smo imali 3u1 i iskoristili smo jaje/as uz kolica maksimalno. Trebate samo obratit pažnju je li ispitana (a svaka i je) i do koje je kilaže ili visine. Mi smo u tome izašli iz rodilišta prije 4 godine, rodila sam u splitu ali nitko nam ništa nije uvjetovao nego je to jedino ispravno. I neko je već spomenuo, meni je to bilo super razdoblje dok je bio u toj as, jer kad beba zaspe u voznji, samo prikačiš na kolica, ili iz kolica u auto. Također, kad bi sama s bebom bila, vozila bih na prednjem sjedalu uz isključen airbag.
Košaru sam koristila naravno, i nisam pobornik priča o ne izlaženju u zimu, izaći sa bebom van nakon poroda ovisi o mami ne o bebi, kad mama na sebi vidi da može onda se ide vani. Beba može i prvi dan, tj preporučljivo je da je beba na zraku, pogotovo u zimu kad se grije i kad je vrijeme prehlada. Tako je meni naša neonatologica i pedijatrica savjetovala.
Tako da, ja sam uvijek za kolica, i ustrajati da beba navikne... Još što baš treba babyphone, aspirator za nos, toplomjer, kada, termometar za vodu, ručnici sa kapicom za glavu, gaze, tetra pelene, bodiji s preklopom, pidžamice sa zatvorenim stopalima, hlačice sa zatvorenim stopalima, pelene, blazinice ili vata, fiziokoška, škare za noktiće, i sve ostalo za higijenu... Također ja sam dosta koristila babybjorn ljuljačku od početka...
Lovre
I da, najbolje da te veće stvari kažete bližima da vam kupe da ne kupuju gluposti, i pogotovo da ne dobijete duplo.
Mi smo 'naručili' :krevet, kolica, vrtuljak iznad kreveta onaj koji svira uspavanke, hranilicu a drugo ionako polako ide
Lovre
Meni su bebeto isto prevelika i svi ih imaju, autosjedalica im nije baš kvalitetna.. Nama je u izboru joolz ili uppababy 😊 volim lijepa, moderna i kolica za sve terene 😀
Ufff bome treba dosta toga.. 😊 već su se najbliži ponudili da će kupit šta nam treba tako da će nam malo olakšati 😊 mislim da ćemo morati ovaj popis proći opet za par mjeseci 😂
I nama su u uzem izboru Joolz te Bugaboo, nisam fan tih prejajastih i zaobljenih oblika tipa Bebetto i Kunert. A muz inzistira na crnim felgama 😂🤦♀️
Ja planiram s djetetom van cim budem mogla, zrak nam sigurno nece skoditi, a nije se problem utopliti. Ne vjerujem u nikakve bapske price i sl.
Luka ❤
I nama su u uzem izboru Joolz te Bugaboo, nisam fan tih prejajastih i zaobljenih oblika tipa Bebetto i Kunert. A muz inzistira na crnim felgama 😂🤦♀️
Ja planiram s djetetom van cim budem mogla, zrak nam sigurno nece skoditi, a nije se problem utopliti. Ne vjerujem u nikakve bapske price i sl.
Slažem se s tobom 😊😊 hahaa a muški 😂😂😂 jel moraju bit aluminijske felge? 😂😂 slatki su za poludit. 😊 ja bi isto van što prije, samo u slučaju jakog vjetra i kiše ne bi išla.
Ja citav dan spavam. Ili se odupirem spavanju. Raspisale ste se lipo :D
Sutra moram svoje soc. ginicke po uputnice za krv i raznorazne pretrage. Inace idem privatno, al on mi nije htio raditi papu i briseve da ne placam bezveze nego da mi ona to napravi. Uzv mi je bio ima tjedan dana, a narucena sam opet 11.07. E sad, ona ce me svakako sutra pregledavat pa se mislim da joj kazem da me "skicne" i uzv-om? Jel to previse pregleda? A ko ce izdrzat bit tako blizu a ne "povirit"? 😅
Nama su rekli od (dragog brat) da ce nam dat njihalicu,imaju hrpu robe, i neki uzi krevetic kao za u dnevnu sobu itd...mali se rodio prije 3 tj..i bas sam ga u nedjelju cuvala i uspavala..meden je skroz...a mala stopala 😍
Slatki je 😍😍 to mi je najslađe dok su maleni, nogice i mali prstići ❤
Moja je rodena u augustu prvi mjesec dok nije oocelo vristanje sam koristila kolica al onda je dobila grceve i baj baj kolica pa do 15mj ja nisam odustajala krenem u jednom smjeru s kolicima u drugom se vracam beba u nosiljci ( kenguru) a kolica guram hahaha.... A autu nam je isto vristala ... Nadam se da druga beba bude kooperativnija hahha....
I da izlazila sam svaki dan a po zimi kazem nekad je lakse na pola sata bebu u kengur i van , toplo joj je a ima zraka
Sortiraj odgovore
Najstariji