Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    26. Lipanj 2018. 15:45

1-2 mjeseca
    Broj 50-56 - 15ak Bodya prednje kopčanje 
    50-56 - 15ak hlacica (ima sa stopicama pa Netreba čarape ali to kako hoće moze i bez pa sa čarapama )
    50-56 dva kardigana sa kapuljačom 
    2x majica najbolje prednje kopčanje i hlače (vise kao kad se ide negdje)
    5 pidama 
    Stramplice 
    Kapica 
    1 overal ako je hladnije 
    Vreća za spavanje (ako)

2-4mjeseca veličine 62 i68 isto sve samo mozda tu već treba Jaknica 

Usisavač za nos
    Fiziološka otopina 
    Škarice za Nokte 
    20ak gaza 
    2,3 dekice 
    Bademovo ulje za kupanje 

Baby wipe / Baby Björn 
    Baby monitor 
    Kolica 
    sjedalica Za Auto 
    Komoda Za Stvari - prematalica 
    Nosiljka za bebu ergonomski ispravna 
    Baby gym i puzle za pod 
    Krevetić za bebu 
    Torba za stvari 
    2x Posteljina 80x80 plus poplon 
    Toplomjer (najbolje Braun za uho ) 

Kadica 
    2,3 ručnika 
    Termometar za vodu

Bočice 
    Duda

TPol
    26. Lipanj 2018. 15:51

Ja nisam uopce dobila male robice svi su kupili veliko od 74 pa nadalje...  Mala nije hyjela kolica pa ono mozda racunajte i s tim, a po zimi mislim da ce Bit puno lakse s nosiljkom .... I sta miranda kaze mast za bradavice spasava odma se mažite! Na pocetku je bas bolno i dok se beba ne nauci malo traje ...

Uh sad sam ispamala forum hahhaha
    I da ode nam nece rec spol bebe prije 15tj zbog abortusa na zalost puno ljudi i svakakvih dogadanja ( nece cure i to..... ) 

du1988
    26. Lipanj 2018. 15:55

svjesna, u zadnjih dva tjedna mi se samo jednom dogodilo smeđarenje. A zadnjih tjedan dana odem prosetati, po kuci odradim lakse kucanske poslove, hvala Bogu nije se ponavljalo nista lose. Tako da se nadam da je najgore iza nas! Vec na proslom pregledu su hematom i beba bili iste velicine, tako da si nekako mislim da je beba sad i prerasla i da nije vise tolika opasnost. ali i dalje osluskujem tijelo i cim mi krene veci pritisak, odem se ispruziti. I citam cure koje ne mogu nista jesti...a ja kao buldozer...samo trpam i stalno sam gladna! Sreca nije se jos krenulo primati 😂

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    26. Lipanj 2018. 15:58

du1988

svjesna, u zadnjih dva tjedna mi se samo jednom dogodilo smeđarenje. A zadnjih tjedan dana odem prosetati, po kuci odradim lakse kucanske poslove, hvala Bogu nije se ponavljalo nista lose. Tako da se nadam da je najgore iza nas! Vec na proslom pregledu su hematom i beba bili iste velicine, tako da si nekako mislim da je beba sad i prerasla i da nije vise tolika opasnost. ali i dalje osluskujem tijelo i cim mi krene veci pritisak, odem se ispruziti. I citam cure koje ne mogu nista jesti…a ja kao buldozer…samo trpam i stalno sam gladna! Sreca nije se jos krenulo primati 😂

Zavidim ti, samo jedi, jedi i za mene 😃😃
    Bice to sve ok, jos par tjedana do sljedećeg pregleda pa cemo lakse disati.

Pticaselicazgst
    26. Lipanj 2018. 16:04

TPol

Ja nisam uopce dobila male robice svi su kupili veliko od 74 pa nadalje… Mala nije hyjela kolica pa ono mozda racunajte i s tim, a po zimi mislim da ce Bit puno lakse s nosiljkom …. I sta miranda kaze mast za bradavice spasava odma se mažite! Na pocetku je bas bolno i dok se beba ne nauci malo traje …

I da ode nam nece rec spol bebe prije 15tj zbog abortusa na zalost puno ljudi i svakakvih dogadanja ( nece cure i to….. )

Hvala Miranda i TPol.🤗😍
      Sam ti piši sto god ti padne na pamet i čega se sjetiš,  sve to nama prvorotkinjama puno znači. 😊
    Di živiš da je takva politika da neće cure?!?! 🤢🙁

Ana89
    26. Lipanj 2018. 16:07

Pticaselicazgst

TPol

Ja nisam uopce dobila male robice svi su kupili veliko od 74 pa nadalje… Mala nije hyjela kolica pa ono mozda racunajte i s tim, a po zimi mislim da ce Bit puno lakse s nosiljkom …. I sta miranda kaze mast za bradavice spasava odma se mažite! Na pocetku je bas bolno i dok se beba ne nauci malo traje …

I da ode nam nece rec spol bebe prije 15tj zbog abortusa na zalost puno ljudi i svakakvih dogadanja ( nece cure i to….. )

Hvala Miranda i TPol.🤗😍
    Sam ti piši sto god ti padne na pamet i čega se sjetiš, sve to nama prvorotkinjama puno znači. 😊
    Di živiš da je takva politika da neće cure?!?! 🤢🙁

Strašno i nezamislivo. Ja ću se veseliti i curici i dečku i ne razumijem kako netko može pobaciti samo zbog spola :(

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    26. Lipanj 2018. 16:44

I ja sam spremila Mirandin i Tpol popis, neka se nađe.
    Što se kolica i zimskih beba tiče, baš sam jučer išla u jedan dućan u Westgate-u da se raspitam o sportskim kolicima koja idu u nulti položaj, znači za novorođenče, a i da budu za kasnije. Plus, uzela bih autocjedalicu. Znači zanimalo me da li se može bez košare jer razmišljam da ako bude jako hladna zima neću s bebom ni izaći van prva 2-3 mjeseca, a kasnije ću ju možda staviti u maramu, pa da ne kupujem košaru baš ako nije nužna. Na to me prodavačica odmah zaustavila i na moj odgovor da je termin 20.11.2018. rekla kako je košara must have jer će bebi u sportskim kolicima biti hladno i jer se ne daju okrenuti prema meni, a kao tko normalan vozi novorođenče okrenuto od sebe. Tak me oprala, a ja se, neznalica, jednostavno došla raspitati. Nakon toga odem u drugi dućan i tamo pitam istu stvar, a dobijem potpuno drugi odgovor: da se svaki sporski dio može okrenuti i prema i od mame, da može u nulti položaj za novorođenče i da postoji i tzv. zimska navlaka koja u potpusnosti može zatvoriti bebu, tako da ispadne baš kao košara. Pa reko tko je tu lud???
    Što vi iskusne mame kažete na to, pogotovo na ideju bez košare? Jer stvarno mislim da ako ću s bebom i izlaziti van, radije bih ju stavila u maramu nego zabundavala 3 dana samo da bi se pola sata prošetali.

truskawka
    26. Lipanj 2018. 16:54

Maggie nisam iskusna, ali cula sam da je kosara must have prilikom izlaska iz bolnice..tj da ti nece dati da izneses djete bez nje..ona ti je ujedno i za voznju u autu dok beba jos ne moze i ne smije sjediti..tako da dobro se raspitaj pa ako vec to i ne zelis, a treba ti onda posudi od nekog samo za izlazak iz bolnice ili kupi neku povoljnu na njuskalu

❤N i V💙

mmama2
    26. Lipanj 2018. 16:54

Maggie85

I ja sam spremila Mirandin i Tpol popis, neka se nađe.
    Što se kolica i zimskih beba tiče, baš sam jučer išla u jedan dućan u Westgate-u da se raspitam o sportskim kolicima koja idu u nulti položaj, znači za novorođenče, a i da budu za kasnije. Plus, uzela bih autocjedalicu. Znači zanimalo me da li se može bez košare jer razmišljam da ako bude jako hladna zima neću s bebom ni izaći van prva 2-3 mjeseca, a kasnije ću ju možda staviti u maramu, pa da ne kupujem košaru baš ako nije nužna. Na to me prodavačica odmah zaustavila i na moj odgovor da je termin 20.11.2018. rekla kako je košara must have jer će bebi u sportskim kolicima biti hladno i jer se ne daju okrenuti prema meni, a kao tko normalan vozi novorođenče okrenuto od sebe. Tak me oprala, a ja se, neznalica, jednostavno došla raspitati. Nakon toga odem u drugi dućan i tamo pitam istu stvar, a dobijem potpuno drugi odgovor: da se svaki sporski dio može okrenuti i prema i od mame, da može u nulti položaj za novorođenče i da postoji i tzv. zimska navlaka koja u potpusnosti može zatvoriti bebu, tako da ispadne baš kao košara. Pa reko tko je tu lud???
    Što vi iskusne mame kažete na to, pogotovo na ideju bez košare? Jer stvarno mislim da ako ću s bebom i izlaziti van, radije bih ju stavila u maramu nego zabundavala 3 dana samo da bi se pola sata prošetali.

upravo to.. kolica postoje danas milijarda na izbor.. ja isto mislim izbjeć košaru, sudeći po zadnjoj zimi računam 5 dana nekog debelog minusa ono, a pošto imam vrtićarce ići ći svkai dan van.. ako bude snjega pogotovo dobre čizme i marama jer sa kolicima ionako ne možeš nigdje.. AS je najvažnija, a za kolica ono da se naći dobrih sportskih sa 0tim položajem

mmama2
    26. Lipanj 2018. 16:55

truskawka

Maggienisam iskusna, ali cula sam da je kosara must have prilikom izlaska iz bolnice..tj da ti nece dati da izneses djete bez nje..ona ti je ujedno i za voznju u autu dok beba jos ne moze i ne smije sjediti..tako da dobro se raspitaj pa ako vec to i ne zelis, a treba ti onda posudi od nekog samo za izlazak iz bolnice ili kupi neku povoljnu na njuskalu

APSOLUTNO NE!!! beba se vozi isključivo i jedino i uvijek u as!! ona je dizajnirana za novorođenče, jaje tzv, bebe u njemu ne sjedi! tko pušta bebu iz rodilišta u košari nema pojma, ufff iznervirala sam se sad sry :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.