Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    26. Lipanj 2018. 10:07

truskawka

Jutro svima..ja danas malko duze odspavala..bas mi godi ova svjezina..sto se tice spavanja ja preko dana spavam po 3-4 puta po par minuta do pola sata i preko noci se budim na vc svakih recimo 4 sata..nekad zaspim ponovo nekad ne mogu..nocas me jako bolio kuk jer sam cijelu noc spavala na lijevom boku jer mi desna ruka i noga jako trnu vec dva tjedna i sve jace mi je to..
    Sto se tice ulozaka ne koristim ih ako bas ne moram..itako sam doma cijelo vrijeme pa ih ne koristim, ali dok idem negdje na duze malko ili dok koristim vaginalete onda si stavim..do sad su mi se najbolji pokazali carefree, libresse, naturella i siempre iz lidla..od allwaysa sam vjecito imala upale i gljivice i dan danas ako stavim nakon ni pola sata imam vec smetnje..a inace ako nosim uloske pokusavam ih mjenjati svakih sat vremena ako sam u mogucnosti..a gace mi je mama kupila u intersparu neke sa roznim cvetekima i broj je xl-xxl i one su mi savrsene..taman mi dodu do pupka 🤣🤣 i ja ih zovem babskim gacama 😂😂

Ja sam još na small i xs gaćama. Pokriju guzu 😂😂 Kupim si ih ja još. Samo kakve? Kakve će mi trebati kad će mi trbuh i donji dio biti spojeni skroz u loptu sa ostatkom trupa? 😂 Još jedna stvar za razmišljanje 😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    26. Lipanj 2018. 10:27

Još jedno pitanje. Što sve trudnice moraju raditi OGTT test? Čak i one kojima je šećer ispod minimalne referentne vrijednosti? I ako da, kad?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    26. Lipanj 2018. 10:46

Hehe pa najbolje ti je kupiti te babske gace..sad ne znas koju velicinu jos ali kad ti pocne kroz mjesec dana trbuscic bujati onda ces skuziti..ja sam imala M velicinu do trudnoce i onda sam skuzila da me rub na trbuhu dosta smeta i kao da me lagano tiska i onda sam kupila L i onda nakom mj evo sad imam xl-xxl i te su mi za sad super..nadam se da necu trebati neke vece jer u tom slucaju ne znam gdje da ih kupim 🤣🤣 
    Vidim da skoro sve vadite neke krvne pretrage nalaze bla bla..meni niko nista ne govori da izvadim..hmm?cak sam sama pitala dal da izvadim zeljezo jer mi je htio uvaliti tablete, a mj dana prije tog sam vadila i bilo je 23..tako da sam smatrala da nije potrebno piti, a bez provjere..a prije trudnoce mi je bio 15..vidit cemo mozda me iduci put posalje vadit nesto..hehe

❤N i V💙

• Enna010
    26. Lipanj 2018. 11:06

Ja jos uvijek nosim standardne gacice do sada sam dobila 1 -2 kg pa mi ne smeta jos uvijek nista. Doktor mi je rekao da bi najbolje i najzdravije bilo ne dobiti vise od 12 kg oa vidjecemo.. ide li iko na  neki pilates/vjezbe ja sam mislila krenuti pa ne znam je li se preporucuje jos uvijek u 16 tj ulazim u petak 😊

Miranda
    26. Lipanj 2018. 11:20

Mene takva nervoza drzi cijelo jutro, ne znam koji vrag mi je. Hormoni valjda a i pregled se blizi...
    Barbie sretan put i uzivaj 😘
    Salatice nadam se da ce zavrsit ta saga s antibiotikom. Necu pametovat da te ne zbunjujem dodatno, napravi onako kako ti tvoj dr kaze. I mijenjaj gin ako ne mozes s njim normalno komunicirati 😘
    Luks dovoljni su u drugom tromjesecju samo prenatali, nema vise potrebe za ekstra dozom folne. 
    Ana na ogtt sad vecina salje rutinski, izmedu 24 i 28 tt.  Mada nema uvijek potrebe ali za svaki slucaj. 
    Gace mi vise pasu nize rezane i one bez ruba tako da me ne stiscu nigdje. Ne volim da mi je rub na trbuhu pa su mi niske draze, taman ih spustim ispod trbuha. 

Salatica9192
    26. Lipanj 2018. 11:22

Ana89, evo ga, kupila u lokalnoj apoteci, 5 eura :D 
    Ishranu nisam posebno mijenjala, i znajuci to, uvela sam ovaj sok i sve se podiglo. S obzirom da je njami, mislim ko voli slatko :D naskoditi ne moze :)
    Jedva cekam danas da vidim bebicu, a za spol mislim da je prerano, jer ja i zaostajem par dana :/ Neka bude oke sve :)) 

Salatica9192
    26. Lipanj 2018. 11:28

Miranda, 
    hvalaa :)) Saga se jos nastavlja haha, nece porodicni nista da daje bez ginekologa xD A nasli su mi da sam samo jednom pila doksicilin, a mislim da on nije ok u trudnoci. Pojma nemam, idem danas ginekologu, ako bude drzak, bicu i ja, ne mogu vise da sutim, pa po internetu cackam i trazim... I plus ako mi CRP prirodno opada, zar nije logicno da provjeravamo prvo samo... Sutra ga odoh opet provjeriti. Inace zabolilo me grlo, osjecam nelagodu i doktorica u hitnoj mi rece da imam atrofirane krajnike, tako nesto.
    Babske gaceee zakon haha <3 mekane i udobne <3

Maggie85
    26. Lipanj 2018. 11:29

Enna010

Ja jos uvijek nosim standardne gacice do sada sam dobila 1 -2 kg pa mi ne smeta jos uvijek nista. Doktor mi je rekao da bi najbolje i najzdravije bilo ne dobiti vise od 12 kg oa vidjecemo.. ide li iko na neki pilates/vjezbe ja sam mislila krenuti pa ne znam je li se preporucuje jos uvijek u 16 tj ulazim u petak 😊

Enna010, ako se ne varam, ti si otvorila grupu, a neke cure su komentirale kako bi bilo zgodno preimenovati grupu u zimske bebe 2018/2019 pa ajde pokušaj, ako se može.

AllieH
    26. Lipanj 2018. 11:29

Enna010

Ja jos uvijek nosim standardne gacice do sada sam dobila 1 -2 kg pa mi ne smeta jos uvijek nista. Doktor mi je rekao da bi najbolje i najzdravije bilo ne dobiti vise od 12 kg oa vidjecemo.. ide li iko na neki pilates/vjezbe ja sam mislila krenuti pa ne znam je li se preporucuje jos uvijek u 16 tj ulazim u petak 😊

Enna010, ajde pliz promijeni naziv teme u Zimske bebe 2018/2019. Budući da si ti kreirala temu, ti bi trebala moći i napraviti izmjenu. :) 

Luka ❤

AllieH
    26. Lipanj 2018. 11:30

Maggie, u isto vrijeme! 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.