Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    26. Lipanj 2018. 11:30

Maggie, u isto vrijeme smo reagirale!

Luka ❤

Mina93
    26. Lipanj 2018. 11:37

Enna010

Ja jos uvijek nosim standardne gacice do sada sam dobila 1 -2 kg pa mi ne smeta jos uvijek nista. Doktor mi je rekao da bi najbolje i najzdravije bilo ne dobiti vise od 12 kg oa vidjecemo.. ide li iko na neki pilates/vjezbe ja sam mislila krenuti pa ne znam je li se preporucuje jos uvijek u 16 tj ulazim u petak 😊

Ovisi jel vjezbas inace ili ne, svakako je preporucljivo al ako ne vjezbas inace onda bolje nesto samo lagano, meni ful fali trening, sad kad se vratim u zg cu ici na pilates jer mi je rekao trener da se od 5mj moram prebacit na lakse treninge

Mina93
    26. Lipanj 2018. 11:44

truskawka

Hehe pa najbolje ti je kupiti te babske gace..sad ne znas koju velicinu jos ali kad ti pocne kroz mjesec dana trbuscic bujati onda ces skuziti..ja sam imala M velicinu do trudnoce i onda sam skuzila da me rub na trbuhu dosta smeta i kao da me lagano tiska i onda sam kupila L i onda nakom mj evo sad imam xl-xxl i te su mi za sad super..nadam se da necu trebati neke vece jer u tom slucaju ne znam gdje da ih kupim 🤣🤣
    Vidim da skoro sve vadite neke krvne pretrage nalaze bla bla..meni niko nista ne govori da izvadim..hmm?cak sam sama pitala dal da izvadim zeljezo jer mi je htio uvaliti tablete, a mj dana prije tog sam vadila i bilo je 23..tako da sam smatrala da nije potrebno piti, a bez provjere..a prije trudnoce mi je bio 15..vidit cemo mozda me iduci put posalje vadit nesto..hehe

Ja sam dobila 2kg pa nemam jos razloga mijenjat rublje xD nadam se da necu skoro jer mi se neda trosit na to msm da ce mi najpotrebnije biti poslije poroda.. Ionako ih necu vise nosit nakon jer ne volim taj kroj tako da ih ni ne zelim kupit puno, al vidit cemo kako ce se odvijat situacija 😂😁

Timi95
    26. Lipanj 2018. 11:50

Evo curke, bila sam na pregledu.. oko 5 tjedana sam T.. moram doci za 3 tjedna mi je rekao.. za sad je sve okej, al leđa me bole i umorna sam..

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Enna010
    26. Lipanj 2018. 12:00

Cure nemam opciju da promijenim naziv ako neko zna nacin mijenjam istog trena

_svjesna
    26. Lipanj 2018. 12:01

Ja sam na zadnjem pregledu u minusu tri kilograma to sam vam zaboravila reci, zaprijetila mi dr da jedem malo vise i cesce medjutim toliku mucninu imam na hranu i stalno sam gladna a nista ne mogu smisliti da pojedem, u zivotu se gore nisam po pitanju toga osjećala. Sad sam na 57, visoka oko 175. Zatrudnila sa 60. Zato najradije citam vase postove gdje pričate sta ste danas jele ne bih li dobila kakvu ideju medjutim tesko mi uspijeva natjerat se pojest nesto.

Maggie85
    26. Lipanj 2018. 12:26

_svjesna

Ja sam na zadnjem pregledu u minusu tri kilograma to sam vam zaboravila reci, zaprijetila mi dr da jedem malo vise i cesce medjutim toliku mucninu imam na hranu i stalno sam gladna a nista ne mogu smisliti da pojedem, u zivotu se gore nisam po pitanju toga osjećala. Sad sam na 57, visoka oko 175. Zatrudnila sa 60. Zato najradije citam vase postove gdje pričate sta ste danas jele ne bih li dobila kakvu ideju medjutim tesko mi uspijeva natjerat se pojest nesto.

Ja sam između 5. i 12. tjedna smršavila 5 kg, ali sam kasnije sve vratila. Također mi se sva hrana gadila i ništa se nisam mogla natjerati pojesti. Bilo bi dobro kad bih prvi zalogaj stavila u usta, onda sam mogla pojesti cijeli obrok, ali već 5 minuta kasnije bi mi opet bilo muka. Meni je bilo najlakše kad bih došla na gotov obrok, onda bih se prisilila krenuti jesti. Teško mi je bilo natjerati se da si sama skuham, jer nit sam imala apetita, nit mi je pasao miris.

Ana89
    26. Lipanj 2018. 12:26

Tamsi

Evo curke, bila sam na pregledu.. oko 5 tjedana sam T.. moram doci za 3 tjedna mi je rekao.. za sad je sve okej, al leđa me bole i umorna sam..

Odlična vijest!! 
    Svjesna,  ja sam dobila 2 kila  u tri mjeseca bila, sad ja mislim imam još jedan, jedan i pol gore. Vagati ću se slijedeći tjedan.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    26. Lipanj 2018. 12:27

Mina93

truskawka

Hehe pa najbolje ti je kupiti te babske gace..sad ne znas koju velicinu jos ali kad ti pocne kroz mjesec dana trbuscic bujati onda ces skuziti..ja sam imala M velicinu do trudnoce i onda sam skuzila da me rub na trbuhu dosta smeta i kao da me lagano tiska i onda sam kupila L i onda nakom mj evo sad imam xl-xxl i te su mi za sad super..nadam se da necu trebati neke vece jer u tom slucaju ne znam gdje da ih kupim 🤣🤣
    Vidim da skoro sve vadite neke krvne pretrage nalaze bla bla..meni niko nista ne govori da izvadim..hmm?cak sam sama pitala dal da izvadim zeljezo jer mi je htio uvaliti tablete, a mj dana prije tog sam vadila i bilo je 23..tako da sam smatrala da nije potrebno piti, a bez provjere..a prije trudnoce mi je bio 15..vidit cemo mozda me iduci put posalje vadit nesto..hehe

Ja sam dobila 2kg pa nemam jos razloga mijenjat rublje xD nadam se da necu skoro jer mi se neda trosit na to msm da ce mi najpotrebnije biti poslije poroda.. Ionako ih necu vise nosit nakon jer ne volim taj kroj tako da ih ni ne zelim kupit puno, al vidit cemo kako ce se odvijat situacija 😂😁

Hehe ja sam od pocetka trudnoce jos uvijek u minusu s kilama..a nakon sto sam izgubila jedno 3-4 sad sam dobila mooozdaa kilu-dvije..ali trbuh mi raste jako kad su blizanci i crijeva su mi stalno napuhana..a nisam ni ja htjela taj babski kroj, ali kad mi je rub obicnih gaca tocno bio u visini maternice i osjecala sam nelagodu tako da sam onda radije sad u tim dubokim babskim gacama..bar se osjecam slobodno 😂😂 mekane su i nigdje ne tiskaju, a trebat ce mi sigurno i nakon poroda tako da mi nije bilo zao kupiti, a tim vise sto mi ih je mama kupila pa ja ni lipe nisam dala za njih 😂😂

❤N i V💙

Maggie85
    26. Lipanj 2018. 12:28

Enna010

Cure nemam opciju da promijenim naziv ako neko zna nacin mijenjam istog trena

I mislila sam da neće biti opcije... ništa onda...
    Cure kojima je termin u 2019. godini: tješite se time da "naš period termina" započinje u 2018. godini, tj. zima počinje 21.12.2018. tako da bez brige, i vi spadate ovdje
    Ne znam što bih pametnije napisala pa trabunjam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.