Dobro jutro svima, evo nakon sto sam procitala sve Vase postove da se i ja pridruzim.
Ja sam zaista tek na pocetku. Nakon kasnjenja M napravila test i oba su pokazala pozitivno, i po svemu sam
4 + 2 sto je jako malo pa nikom nisam nista govorila. Muz jos nista ne zna, na putu je pa ga cekam s informacijom iduci tjedan. Svima zelim puno srece i zdravlja i da svima sve prode u najboljem redu
AllieH i CherryDu, dobro nam došle!
AllieH, čitam tvoj post i točno se pronalazim u njemu jer sam i ja prošle godine imala spontani. Dugo sam razmišljala učlaniti se ili ne i na kraju je prevagnula pozitivna želja. Uz malo sreće, ovaj će put i tebi i meni i svima ostalima ishod biti kakav priželjkujemo.
CherryDu, mislim da još nisam vidjela post žene koja ni mužu nije rekla, hahaha, baš si me nasmijala s tim. Imaš barem vremena smisliti kako ga šokirati!
A sad da vam prepričam kako je bilo u Poliklinici Sunce jutros. (za one koji ne znaju, išla sam raditi Nifty test). Najkraće rečeno, odlično! Glavna razlika u odnosu na Breyer je što zaista razgovarate s doktorom ginekologije, a ne s tehničarkom koja vadi krv. Apsolutno sve mi je objasnio, sestra me vagala, mjerila mi tlak. Obzirom da sam imala taj spontani prošle godine, zamolila sam ga da napravi brzinski UZV kako ne bi bilo da sam skupo platila pretragu, a da se, ne daj Bože, nešto dogodilo s bebom od zadnjeg pregleda. (sve je u redu, dugi smo 4,86 cm!!!) Taj mi UZV dr. nije ni naplatio jer je rekao da ionako skupo plaćam tako da je i to veliki plus. Znao je dr. i za povezanost heparina s tempiranjem vađenja krvi i čak mi je i rekao da, po njegovom mišljenju, ja nisam kandidat za heparin, jer moje mutacije nisu tako strašne. I da, preporučio mi je da svejedno napravim kombinirani probir jer se za njega gledaju sasvim drugi parametri od ovih za Nifty (dimenzije bebe, moja starost, da li pušim ili ne, 2 hormona iz krvi, ...), a kaže da je točnost kombiniranog probira oko 90%. To i nije tako loše. Ja sam negdje pročitala da je oko 70%. Razgovarat ću sa svojom dr. idući petak o tome pa tko zna, možda i to obavim. Išao je i mužić sa mnom i bilo mi je baš lijepo. Stvarno vrhunska usluga, ja prezadovoljna!
Ti si već skoro gotova s prvim tromjesečjem, već si daleko dogurala. Koliko ti je prošlo od spontanog pa do nove trudnoće i jeste odmah krenuli opet pokušavati? U kojem tjednu si imala spontani?
Sad ja navrla sa sto pitanja.
Luka ❤
Dobro dosle nove cure 🤗😍 zelim vama i nama urednu trudnocu ☺
Maggie bas se osjeti zadovoljstvo iz tvog posta i bas mi je drago da si zadovoljna uslugom. Tako to i treba izgledat 🖒 a bebac je vec veliki skroz ajmeeee prekrasno. Sigurno ce sve bit u redu a ti nam javi nalaze 😊 sad ces lijepo mirna i opustena uzivat u vikendu 🤗
Jutro curke… DeeSB drzim fige da sve bude ok ❤
Mi smo razglasili svima jer sam ja od pocetka na cuvanju, tj. samo sam s godisnjeg produzila. I moram priznat da mi je malo zao sto nismo cekali jos al jbg, tak je ispalo…
ja isto sa go produžila i sad muljam kad radim...pa bi dosli do mene...1.6. mi je drugi pregled i skoro 3 mj. pa ćemo svima nakon toga
Hvala svima na dobrodoslici....Maggie85 misla sam mu poslat sliku testa hahhahha, al jos bi sjeo u auto i dosao doma. Ovo mi je prva trudnoca, pa se iskreno nadam da ce sve proci u najboljem redu, ovo sto sam do sad procitala ovdje dalo mi je mislit koliko covjek malo zna a upusta se u tako neke velike stvari.
dobro jutro cure 😘
meni je danas ujutro muka. pojela sam doručak, ali ne pomaže. još nisam rigala 😁
Dobro jutro svima, dobrodošle nove članice
DeeSb, kako si danas? Jesi li zvala dr zbog krvarenja? Prošli tjedan mi je počeo smeđi iscjedak koji me zabrinuo i to baš u nedjelju pa nisam htjela dizati frku oko toga. Dečko mi nije dao mira. Inzistirao je da odemo u bolnicu i tamo mi je dr vidio hematom.
Krvarenje ili iscjedak ne mora nužno značiti nešto najgore. Koliko čitam, zapravo je dosta često, ali zbog nekog unutarnjeg mira dobro je otići na pregled da odmah znaš što je u pitanju.
Ti si već skoro gotova s prvim tromjesečjem, već si daleko dogurala.Koliko ti je prošlo od spontanog pa do nove trudnoće i jeste odmah krenuli opet pokušavati? U kojem tjednu si imala spontani?
Sad ja navrla sa sto pitanja.
Meni pitanja ne smetaju, dapače, ako nekome moje iskustvo pomogne, neka, da nije bilo uzalud. Imala sam jako duge cikluse kad sam prirodno zatrudnila, preko 50 dana, tako da sam tek oko 56. dc. radila test, jer mi je tad već stvarno bilo sumnjivo kako nema menstruacije. Odmah me dr. zvala na pregled na kojem je, za tadašnjih 8-9 tjedana, plod bio premali, a nije ni bilo srčane akcije. Rekla je da dođem za tjedan dana, kako bi mogla biti sigurna. U međuvremenu sam vadila bHCG ponovo i počela se spuštati tako da smo od početka znali da neće biti dobar ishod. Preporučili su mi da pričekam da se sama očistim i negdje za 2-3 tjedna sam prokrvarila. To je bilo negdje u 12. tjednu, ali te tj. treba uzeti s rezervom jer meni je ovulacija bila tek oko 26. dana ciklusa. To je bilo u svibnju 2017., a iduća M mi je došla nakon 38 dana, krajem lipnja. Nismo se ništa čuvali, i nisu mi ni rekli da bi trebali, jer su UZV provjerili da se sve očistilo.
Sadašnja trudnoća je znači došla 11 mjeseci nakon prošle, tj. 9 mjeseci nakon spontanog, ali sad je u pitanju bila inseminacija. (ili možda prirodno, ne znamo, imali smo i odnos dan nakon inseminacije ) Nije ni važno, glavno da mala gljivica raste.
Javit ću svakako rezultate testa!
Sortiraj odgovore
Najstariji