Cure...pocela sam lagano krvariti, roza prema crvenom... nije puno, cini mi se da slabi i sad ne znam dal da idem na hitnu ili da cekam jutro pa da odem svom dr. Znam da nije dobro kad je tako svjeza krv...a najgore od svega sto nitko ne zna osim muza koji je u Njemackoj tako da sam sad sama i ne znam sta da radim... 😢😢😢
L 💛
Cure…pocela sam lagano krvariti, roza prema crvenom… nije puno, cini mi se da slabi i sad ne znam dal da idem na hitnu ili da cekam jutro pa da odem svom dr. Znam da nije dobro kad je tako svjeza krv…a najgore od svega sto nitko ne zna osim muza koji je u Njemackoj tako da sam sad sama i ne znam sta da radim… 😢😢😢
probaj nazvat hitnu pa njih pitaj za savjet
Deesb odi na hitnu. Ne mogu ti rec nista preko telefona, bolje da odes sama jer ce inace dok hitna po tebe a ne znam jel ti problem sto se tice susjeda itd..
Nadam se da nije nista opasno i da ce sve bit u redu. 🤗 javi nam 😘
Cure…pocela sam lagano krvariti, roza prema crvenom… nije puno, cini mi se da slabi i sad ne znam dal da idem na hitnu ili da cekam jutro pa da odem svom dr. Znam da nije dobro kad je tako svjeza krv…a najgore od svega sto nitko ne zna osim muza koji je u Njemackoj tako da sam sad sama i ne znam sta da radim… 😢😢😢
Ja sam jucer imala krvarenje navecer..cula se s gin i rekao samo nek mirujem i redovito koristim terapiju utrogestana...da nema smisla da se svako malo pregledavamo jer sam prosli tj vec 2 puta bila kod njega radi sl.situacije i sve bilo ok...
Nezz jesi na kakvoj terapiji..ako nisi nebi bilo lose otic na hitnu...ako ti se pojaca nemoj cekat,nego odmah na hitnu....
Sto se tice hrane inace sam bila luda za slatkim,a ne smijem ga zbog IR...a sad u trudnoci samo bi slano jela...dns mi muz donio slatkac i tak mi je lose sjeo,bio mi je presladak😆...sad lezim u krevetu i davim se u slanom flipsu🙈🐷
Deesb jel imas hematom ili nesto sto bi moglo bit uzrok krvarenja?
Mozda ti je pukla neka zilica pa od tuda krv..
Nadam se da je sve ok 🙏🙏
Hvala cure...nije bilo jako krverenje ali dovoljno da me uplasi. Za sada lezim i skoro pa je prestalo, ali ako se slucajno pojaca otici cu na hitnu. Nisam na nikakvoj terapiji, a ne znam ni dal imam hematom jer nisam jos obavila ni prvi pregled.
Ako se smiri situacija pricekat cu jutro pa kod dr. i trazit da me prime.
L 💛
Hvala cure…nije bilo jako krverenje ali dovoljno da me uplasi. Za sada lezim i skoro pa je prestalo, ali ako se slucajno pojaca otici cu na hitnu. Nisam na nikakvoj terapiji, a ne znam ni dal imam hematom jer nisam jos obavila ni prvi pregled.
Ako se smiri situacija pricekat cu jutro pa kod dr. i trazit da me prime.
Moj savjet ti je ako neces na hitnu da uj svakako odes dr.da ti prepise terapiju tipa utrogestan ili duphaston...miruj i odmaraj...
Znam kako ti je,jer i mene u takvim situacijama uhvati panika,al probaj se umiriti i pozitivno razmisljati🤗
Dobro jutro cure! Danima se premišljam pridružiti se temi ili ne, jer sam prošle godine bila na temi proljetne bebe 2018 i ta trudnoća nije dobro završila. Sad sam se mislila da je bolje da se pritajim dok nisam sigurna da je sve ok, jer zapravo još nisam ni svjesna da sam trudna.
No s druge strane, možda je lakše s nekim pričati, pa makar i ovim putem. Ovaj put smo odlučili skrivati trudnoću od svih do kraja prvog tromjesečja. Nismo ni roditeljima rekli niti ćemo.
Danas sam tek 4+4, prvi pregled imam 16.05. Prema online kalkulatoru,obzirom na zadnju M i duljinu ciklusa, termin bi mi trebao biti 07.01.2019.
Od srca nam želim svima uredne trudnoće bez puno stresova i da dočekamo svoja mala čuda živa i zdrava!
DeeSB, ima li promjena, kakva je situacija?
Luka ❤
Jutro curke... DeeSB drzim fige da sve bude ok ❤
Mi smo razglasili svima jer sam ja od pocetka na cuvanju, tj. samo sam s godisnjeg produzila. I moram priznat da mi je malo zao sto nismo cekali jos al jbg, tak je ispalo...
Sortiraj odgovore
Najstariji