Cure,
Izgleda da sam otkrila lijek protiv zatvora 🙈😁.
Magnezij citrat u prahu iz d&m. Cim ga popijem kroz pola sata proradi probava🙈😆...jedina negativnost je sto mi stvori mucninu u zelucu jer ima neki okus narance,koji mi ne sjedne bas...
Al bolje i to,nego se mucit po cijeli dan...
Maggie, puuno ti hvala 😘 Stvarno si me utješila. Lakše mi je sto postoji još netko kome je kao meni a da to ne znači ništa loše ☺
A sta ja da kazem 🙈 Moje grudi iste kao i pre trudnoce,ni gore ni dole,jedino su se mozda bradavice malo povecale. Nema ni mucnine...Kao i Lasta,pojma nenam sta se dole zbiva 🤔
To get the code: Tap and
E još sam htjela reci da mi se i u prvoj trudnoci, a i sad gadila cokolada/slatko… bila je curica :D
I kineski kaze da je curica (i za prošlu i za ovu)
kazu ako jedes slano da ce bit decko...
Cure,
Magnezij citrat u prahu iz d&m. Cim ga popijem kroz pola sata proradi probava🙈😆…jedina negativnost je sto mi stvori mucninu u zelucu jer ima neki okus narance,koji mi ne sjedne bas…
Al bolje i to,nego se mucit po cijeli dan…
to.onaj u granulama? joj me mogu ja to..i.prije trudnoce mi je bio bljak
Cure,
Magnezij citrat u prahu iz d&m. Cim ga popijem kroz pola sata proradi probava🙈😆…jedina negativnost je sto mi stvori mucninu u zelucu jer ima neki okus narance,koji mi ne sjedne bas…
Al bolje i to,nego se mucit po cijeli dan…
to.onaj u granulama? joj me mogu ja to..i.prije trudnoce mi je bio bljak
Da,to je taj...i meni fkt bas ruzno sjedne na zeludac,al bitno da mogu na wc...prođe ta mucnina kroz neko vrijeme 😁
Inace volim slatko, a u zadnje vrijeme nemam baš ni apetita. Svi mi nude čokolade, palačinke, a meni je to bljak. Eto da se i to dogodi da i ja odbijem takvo nešto 😕
Vidim da većina nagnje na slano 😊
Inace volim slatko, a u zadnje vrijeme nemam baš ni apetita. Svi mi nude čokolade, palačinke, a meni je to bljak. Eto da se i to dogodi da i ja odbijem takvo nešto 😕
Vidim da većina nagnje na slano 😊
Ja sam se znala buditi oko 2,3 u noci i jesti cokoladu...sakrivala se od muza. U jutro dok pravim kavu vec je zlicica linolade u ustima, stvarno sam imala problem. Sad jednu cokoladu jedem vec 10 dana i nikako pojesti...sve po kockicu. 😂😂
L 💛
inače sam najveći fan slatkoga. moram svaki dan nešto slatko pojest. sad u trudnoći mi se uopće ne jede slatko. pojedem malo ako mi netko ponudi. nisam ni sladoled jučer mogla cijeli pojest.
Meni isto slatko vise ne godi. Danas ujutro sam umirala od mucnina. Finije mi pojest domacu kobasicu i slaninu. Baka poslala danas po rodaku. I ness od vanilije. To mi je jedino fino slatko. O mladom luku i siru ne moram ni pricati.
Sise su najmanje za jedan brojcek vece, trbuscic skoro ko i u Pepe.
Muku mucim oko cigareta. Ujutro nista,ali kasnije poslije prvog obroka nema mi bolje,a znam da ne smijem. Dobro,smanjila sam od kutije i nesto na 5-6 komada na dan i to one skroz slabe. Ostalo fuj jer je jako.
Za cetiri dana prvi pregled,jupiii☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji