Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    03. Svibanj 2018. 14:56

Cure,
    Izgleda da sam otkrila lijek protiv zatvora 🙈😁.
    Magnezij citrat u prahu iz d&m. Cim ga popijem kroz pola sata proradi probava🙈😆...jedina negativnost je sto mi stvori mucninu u zelucu jer ima neki okus narance,koji mi ne sjedne bas...
    Al bolje i to,nego se mucit po cijeli dan...

• Maraska
    03. Svibanj 2018. 15:18

Maggie, puuno ti hvala 😘  Stvarno si me utješila. Lakše mi je sto postoji još netko kome je kao meni a da to ne znači ništa loše ☺

Eni.6
    03. Svibanj 2018. 15:53

A sta ja da kazem 🙈 Moje grudi iste kao i pre trudnoce,ni gore ni dole,jedino su se mozda bradavice malo povecale. Nema ni mucnine...Kao i Lasta,pojma nenam sta se dole zbiva 🤔

To get the code: Tap and

pepe1907
    03. Svibanj 2018. 16:10

Lasta

E još sam htjela reci da mi se i u prvoj trudnoci, a i sad gadila cokolada/slatko… bila je curica :D
    I kineski kaze da je curica (i za prošlu i za ovu)

kazu ako jedes slano da ce bit decko...

pepe1907
    03. Svibanj 2018. 16:12

Bulbi91

Cure,
    Magnezij citrat u prahu iz d&m. Cim ga popijem kroz pola sata proradi probava🙈😆…jedina negativnost je sto mi stvori mucninu u zelucu jer ima neki okus narance,koji mi ne sjedne bas…
    Al bolje i to,nego se mucit po cijeli dan…

to.onaj u granulama? joj me mogu ja to..i.prije trudnoce mi je bio bljak

Bulbi91
    03. Svibanj 2018. 16:27

pepe1907

Bulbi91

Cure,
    Magnezij citrat u prahu iz d&m. Cim ga popijem kroz pola sata proradi probava🙈😆…jedina negativnost je sto mi stvori mucninu u zelucu jer ima neki okus narance,koji mi ne sjedne bas…
    Al bolje i to,nego se mucit po cijeli dan…

to.onaj u granulama? joj me mogu ja to..i.prije trudnoce mi je bio bljak

Da,to je taj...i meni fkt bas ruzno sjedne na zeludac,al bitno da mogu na wc...prođe ta mucnina kroz neko vrijeme 😁

• Maraska
    03. Svibanj 2018. 17:07

Inace volim slatko, a u zadnje vrijeme nemam baš ni apetita. Svi mi nude čokolade,  palačinke,  a meni je to bljak. Eto da se i to dogodi da i ja odbijem takvo nešto 😕
    Vidim da većina nagnje na slano 😊

DeeSB
    03. Svibanj 2018. 19:46

Maraska

Inace volim slatko, a u zadnje vrijeme nemam baš ni apetita. Svi mi nude čokolade, palačinke, a meni je to bljak. Eto da se i to dogodi da i ja odbijem takvo nešto 😕
    Vidim da većina nagnje na slano 😊

Ja sam se znala buditi oko 2,3 u noci i jesti cokoladu...sakrivala se od muza. U jutro dok pravim kavu vec je zlicica linolade u ustima, stvarno sam imala problem. Sad jednu cokoladu jedem vec 10 dana i nikako pojesti...sve po kockicu. 😂😂

L 💛

barbiemama
    03. Svibanj 2018. 21:27

inače sam najveći fan slatkoga. moram svaki dan nešto slatko pojest. sad u trudnoći mi se uopće ne jede slatko. pojedem malo ako mi netko ponudi. nisam ni sladoled jučer mogla cijeli pojest.

Nunii
    03. Svibanj 2018. 21:59

Meni isto slatko vise ne godi. Danas ujutro sam umirala od mucnina.  Finije mi pojest domacu kobasicu i slaninu. Baka poslala danas po rodaku. I ness od vanilije. To mi je jedino fino slatko. O mladom luku i siru ne moram ni pricati.
    Sise su najmanje za jedan brojcek vece, trbuscic skoro ko i u Pepe. 
    Muku mucim oko cigareta. Ujutro nista,ali kasnije poslije prvog obroka nema mi bolje,a znam da ne smijem. Dobro,smanjila sam od kutije i nesto na 5-6 komada na dan i to one skroz slabe. Ostalo fuj jer je jako.

Za cetiri dana prvi pregled,jupiii☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.