Bucka, već drugi pregled?! ja tek 15.5. idem na prvi, a ona budem 7+2, ne mogu dočekati da vidim dal je sve oke... drago mi je da je sve u redu i da srčeko kuca
Maraska, ja nisam napuhana, odnosno malo jesam, ali grudi su mi cijelo vrijeme užasno bolne i naotečene i ovisno o danu, popodne mi zna biti dosta mučno.
Ja sam uzasno napuhana, trbuh mi izgleda kao da sam 4 mjesec trudnoce.. sise me i dalje bole ali manje nego prije, a i dalje su velike i napuhnute. Imam dosta vidljivih zila oko grudi i bradavica. Citala sam da je to normalno.
Danas sam kupila neki sirup da napokon potaknem probavu. Vidit cu kak ce mi bit pa vam mogu javit iskustva ako netko ima slican problem.
Maraska ne znam dal je normalno da simptomi skroz nestanu preko noci, mozda ti se opet pojave kako bude dan isao kraju. Ipak je ovo drugo stanje i stalno se nesto mjenja ☺
Bucka, već drugi pregled?! ja tek 15.5. idem na prvi, a ona budem 7+2, ne mogu dočekati da vidim dal je sve oke… drago mi je da je sve u redu i da srčeko kucaMaraska, ja nisam napuhana, odnosno malo jesam, ali grudi su mi cijelo vrijeme užasno bolne i naotečene i ovisno o danu, popodne mi zna biti dosta mučno.
Da. Prvi put sam bila u 5 tjednu na potvrdi samo. A jucer sam cula srceko i dobila trudnicku knjizicu i tako to. Sljedeci je za 3 tjedna i onda ce bit svaka 4 tjedna pregled. naravno da ce bit sve ok. Drzim fige. 😊
Evo mene s drugog pregleda. Sluzbeno 6+3 ali je rekao da je plod razvijen za 7. Čula srčeko. Prekrasno 😍. Termin 15.12. 😍 pozdrav svim novim curama i zelim vam mirnu i sretnu trudnoću 😘
isti smo termin 😉
toliko o napuhanosti...2 mjeseca a vec mi strsi..dobro i visak kila tu igra veliku ulogu 😉😁
Pepe tvoj je jos dobar. Ja stvarno navecer izgledam ozbiljno trudno 😂Mi smo tu negdje sa tjednima, 5 dana razlike 🤗
Nemam me par dana, a ono lavina postova... :)
Ja sam trenutno 7+4 i još nisam bila kod doktora, tek u utorak... tako da ni ne zna jel sve ok zapravo, al ajde... recimo da je
Slabo mi je uzas jedan, ne povrcam ali bas mi je BLJE KONSTANTNO, a najgore na prazan zeludac tako da cesto nesto grickam, već se vidim s +25kg
Ne planiram raditi dodatne testove koje ne placa HZZO, osim ako se primjeti da nesto nije u redu... najvjerojatnije se radi o čistoj škrtosti :D
E još sam htjela reci da mi se i u prvoj trudnoci, a i sad gadila cokolada/slatko... bila je curica :D
I kineski kaze da je curica (i za prošlu i za ovu)
Prije nego što sam radila test na trudnoću, grudi su mi bile punije i malo bolne na dodir. Kao da su se svakim danom povećavale, što je meni s dvojcicom baš bilo dobrodošlo Doslovno su kipile iz grudnjaka, a trbuh mi je bio kao kod Pepe.
Zaspem takva i ujutro mi čudno, osjećam se lagano. Pogledam se i trbuh ravan, a grudi ko prije mjesec dana.
Iako je dr rekla da za sada ne može ništa konstatirati, opet s nestrpljenjem iscekujem taj sljedeći pregled kad bih trebala saznati na čemu sam. Do tada sam na bolovanju s mirovanjem...
Maraska, nemoj se opterećivati pojavljivanjem/nestajanjem bolnih grudi i ostalih simptoma. Da sam ja zvala svoju doktoricu svaki put kad mi je nešto bilo sumnjivo, zvala bih je svaki dan. Sad sam već naučila ne pridavati tome nikakvu važnost jer svaki je dan drugačiji. Prekjučer mi nije bilo muka sve do 15h pa sam bila uvjerena kako je to to, prolazi prvo tromjesečje pa će mučnine prestati kad ono sutradan gore no ikad. Danas opet mučno. Grudi su me boljele i povećale se tako reći odmah, od začeća pa do negdje 6. tj. je to trajalo. Onda su se malo ispuhale i tako su ostale i više me ne bole. A muka mi je inače konstantno, cijeli dan, ne povraćam, samo nemam apetita pa jedem 3 obroka u danu jer moram.
Sortiraj odgovore
Najstariji