Svjesna,
ovdje kod mene sve zene na Heparinu rade D dimer i Fibrinogen, ono to ne spada u neke daljne pretrage, vec obaveza. I da, kako kaze Miranda, taj Fibrinogen i D dimer se povecavaju u trudnoci, a trombociti su meni prvo opali, pa se vratili malo vise, znaci nije iskljuceno da ne rastu pod Heparinom. Kada imas kontrolu kod hematologa?
Drage moje prije svega zelim se zahvalit za jucerasnju podrsku puno mi je to znacilo...
i naravno sretne vijesti. S bebolinom je sve u redu ljepo raste od kud je bilo krvarenje ne vidi se nista dokt kaze ako je i bio mali hematom da je iscurio uglavnom sve je kako treba bit kontrola za 2tjedna
Bas sam jako hepy 😘😘😘🤗🤗
Svjesna,
ovdje kod mene sve zene na Heparinu rade D dimer i Fibrinogen, ono to ne spada u neke daljne pretrage, vec obaveza. I da, kako kaze Miranda, taj Fibrinogen i D dimer se povecavaju u trudnoci, a trombociti su meni prvo opali, pa se vratili malo vise, znaci nije iskljuceno da ne rastu pod Heparinom. Kada imas kontrolu kod hematologa?
Nisam bila kod hematologa, terapiju je dala moja ginekologica, ne znam da li ce me uputiti hematologu do sada bar nije. Kontrola mi je kod nje u subotu, pa cu vidjeti sta ce reci, vjerujem da nije neki problem jer uopce nije drasticno povecanje.
Super lily bas mi je drago da je sve u redu 😍😍 ta krvarenja će nas sve ispalit bome ali dok je sve s bebicama u redu, nema straha za ništa loše. ❤
Tu smo da djelimo i dobro i loše. 😍
Podaci za tablicu 58.Enna010, 14.12. 👶🏻 Ime jos nemamo😊 meni je danas kontrola svaki put imam tremu show program
Svjesna,
ma kakav problem, ne mislim ni ja to uopste, meni sve sto je u granici normale - ok je :) Nego izgleda da se drugacije vodi, ja sam iz BiH i kod nas ginekolog samo daje uputnice da se rade testovi na trombofiliju i ukoliko pokaze da imas nesto, ide se hematologu, i cijelu trudnocu, kako se ide ginekologu, tako i hematologu (imas svog hematologa). Vjerovatno nas zato i vise zatrpavaju nalazima odmah na startu xD
Trudnice drage, pozdrav svima. Evo ja podstaknuta savetima sa planiranja, resila da se usudim i da vam se pridruzim ovde. Mi smo 7+4,polako napredujemo i upoznajemo se svi sa svime. Moje telo sa novom trudnocom, muz sa mojim stanjem, beba sa prvom sredinom u kojoj se razvija... Lep period u svakom slucaju iako se provlace i brige i ruzne misli. Svima vam sve najlepse od srca zelim❤️
url=https://lilypie.com]
Svjesna,
ma kakav problem, ne mislim ni ja to uopste, meni sve sto je u granici normale - ok je :) Nego izgleda da se drugacije vodi, ja sam iz BiH i kod nas ginekolog samo daje uputnice da se rade testovi na trombofiliju i ukoliko pokaze da imas nesto, ide se hematologu, i cijelu trudnocu, kako se ide ginekologu, tako i hematologu (imas svog hematologa). Vjerovatno nas zato i vise zatrpavaju nalazima odmah na startu xD
I ja sam iz BiH, Sarajevo. :)))
Ali ja vodim privatno trudnocu, jos se nisam javila socijalnom ginicu cekam da ova kontrola prodje da vidim sta ce biti pa se onda javim u bolnicu.
Trudnice drage, pozdrav svima. Evo ja podstaknuta savetima sa planiranja, resila da se usudim i da vam se pridruzim ovde. Mi smo 7+4,polako napredujemo i upoznajemo se svi sa svime. Moje telo sa novom trudnocom, muz sa mojim stanjem, beba sa prvom sredinom u kojoj se razvija… Lep period u svakom slucaju iako se provlace i brige i ruzne misli. Svima vam sve najlepse od srca zelim❤️
Dobrodosla! Cestitam i nek bude skolska!
Sortiraj odgovore
Najstariji