Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    21. Lipanj 2018. 11:10

Pa ja sam najmanje trudna vidim 😁

Salatica9192
    21. Lipanj 2018. 11:11

Sarajevoo :))) Bila sam jednom tamo, na Bascarsiji cevapi naravno :D :) Ja sam iz Banja Luke :)
    A i ja sam privatno kod ginekologa i drzavno kod hematologa hahah. Ali izgleda da se i po regionu razlikuju prakse doktora xD 
    Mislim da su ti nalazi najbitniji u trecem tromjesecju za bebu i poslije poroda za mame. A nas ranije salju na to sve, ali jaa volim to ahahahaha, ne smeta mi. 

barbiemama
    21. Lipanj 2018. 11:21

_lily_0

Drage moje prije svega zelim se zahvalit za jucerasnju podrsku puno mi je to znacilo…
    i naravno sretne vijesti. S bebolinom je sve u redu ljepo raste od kud je bilo krvarenje ne vidi se nista dokt kaze ako je i bio mali hematom da je iscurio uglavnom sve je kako treba bit kontrola za 2tjedna
    Bas sam jako hepy 😘😘😘🤗🤗

drago mi je da je sve u redu i da si nam došla s lijepim vijestima <3

_svjesna
    21. Lipanj 2018. 11:27

tata_me_zove_zlato

Trudnice drage, pozdrav svima. Evo ja podstaknuta savetima sa planiranja, resila da se usudim i da vam se pridruzim ovde. Mi smo 7+4,polako napredujemo i upoznajemo se svi sa svime. Moje telo sa novom trudnocom, muz sa mojim stanjem, beba sa prvom sredinom u kojoj se razvija… Lep period u svakom slucaju iako se provlace i brige i ruzne misli. Svima vam sve najlepse od srca zelim❤️

Dobrodošla 🤗

truskawka
    21. Lipanj 2018. 11:27

Maggie termin mi nitko nije rekao, ja bi rekla po mojoj procjeni 12.12.18, a dr kad je spominjao termin je rekao da mi ne moze tocan termin dati nego 38-40 tjedana nek racunam. 12.12 je poslije tih 40tjedana, ali pisi slobodno tak jer to je sve relativan pojam kod blizanaca itak ce mozda doci u 11mj. Spol ne znamo pa isto tako ni imena.
    Ja cu u 9mj 29god, rodit cu u Vinogradskoj, prva djeca, a mjesto stanovanja mi se stalno mjenja.

❤N i V💙

_svjesna
    21. Lipanj 2018. 11:28

Salatica9192

Sarajevoo :))) Bila sam jednom tamo, na Bascarsiji cevapi naravno :D :) Ja sam iz Banja Luke :)
    A i ja sam privatno kod ginekologa i drzavno kod hematologa hahah. Ali izgleda da se i po regionu razlikuju prakse doktora xD
    Mislim da su ti nalazi najbitniji u trecem tromjesecju za bebu i poslije poroda za mame. A nas ranije salju na to sve, ali jaa volim to ahahahaha, ne smeta mi.

Nisu ni banjalucki cevapi za podcijeniti :))
    ja sam pomalo hipohondar, sto vise nalaza to bolje 😂

barbiemama
    21. Lipanj 2018. 11:28

tata_me_zove_zlato

Trudnice drage, pozdrav svima. Evo ja podstaknuta savetima sa planiranja, resila da se usudim i da vam se pridruzim ovde. Mi smo 7+4,polako napredujemo i upoznajemo se svi sa svime. Moje telo sa novom trudnocom, muz sa mojim stanjem, beba sa prvom sredinom u kojoj se razvija… Lep period u svakom slucaju iako se provlace i brige i ruzne misli. Svima vam sve najlepse od srca zelim❤️

dobrodošlaaa :) otkud si?

barbiemama
    21. Lipanj 2018. 11:32

truskawka

Maggietermin mi nitko nije rekao, ja bi rekla po mojoj procjeni 12.12.18, a dr kad je spominjao termin je rekao da mi ne moze tocan termin dati nego 38-40 tjedana nek racunam. 12.12 je poslije tih 40tjedana, ali pisi slobodno tak jer to je sve relativan pojam kod blizanaca itak ce mozda doci u 11mj. 

ja sam na 15+4 i meni su dali termin 11.12. :)

truskawka
    21. Lipanj 2018. 11:32

Manuella je isto tu negdje sa terminom jer nam je transfer bio u 2-3 dana razlike ako se ne varam isto kao i Pikici.

❤N i V💙

Pikica89
    21. Lipanj 2018. 11:35

barbiemama

truskawka

Maggietermin mi nitko nije rekao, ja bi rekla po mojoj procjeni 12.12.18, a dr kad je spominjao termin je rekao da mi ne moze tocan termin dati nego 38-40 tjedana nek racunam. 12.12 je poslije tih 40tjedana, ali pisi slobodno tak jer to je sve relativan pojam kod blizanaca itak ce mozda doci u 11mj.

ja sam na 15+4 i meni su dali termin 11.12. :)

Ja  sam isto 15+4 a meni je termin 12.12 tak mi bar gin reko🤩🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.