Sarajevoo :))) Bila sam jednom tamo, na Bascarsiji cevapi naravno :D :) Ja sam iz Banja Luke :)
A i ja sam privatno kod ginekologa i drzavno kod hematologa hahah. Ali izgleda da se i po regionu razlikuju prakse doktora xD
Mislim da su ti nalazi najbitniji u trecem tromjesecju za bebu i poslije poroda za mame. A nas ranije salju na to sve, ali jaa volim to ahahahaha, ne smeta mi.
Drage moje prije svega zelim se zahvalit za jucerasnju podrsku puno mi je to znacilo…
i naravno sretne vijesti. S bebolinom je sve u redu ljepo raste od kud je bilo krvarenje ne vidi se nista dokt kaze ako je i bio mali hematom da je iscurio uglavnom sve je kako treba bit kontrola za 2tjedna
Bas sam jako hepy 😘😘😘🤗🤗
drago mi je da je sve u redu i da si nam došla s lijepim vijestima <3
Trudnice drage, pozdrav svima. Evo ja podstaknuta savetima sa planiranja, resila da se usudim i da vam se pridruzim ovde. Mi smo 7+4,polako napredujemo i upoznajemo se svi sa svime. Moje telo sa novom trudnocom, muz sa mojim stanjem, beba sa prvom sredinom u kojoj se razvija… Lep period u svakom slucaju iako se provlace i brige i ruzne misli. Svima vam sve najlepse od srca zelim❤️
Dobrodošla 🤗
Maggie termin mi nitko nije rekao, ja bi rekla po mojoj procjeni 12.12.18, a dr kad je spominjao termin je rekao da mi ne moze tocan termin dati nego 38-40 tjedana nek racunam. 12.12 je poslije tih 40tjedana, ali pisi slobodno tak jer to je sve relativan pojam kod blizanaca itak ce mozda doci u 11mj. Spol ne znamo pa isto tako ni imena.
Ja cu u 9mj 29god, rodit cu u Vinogradskoj, prva djeca, a mjesto stanovanja mi se stalno mjenja.
❤N i V💙
Sarajevoo :))) Bila sam jednom tamo, na Bascarsiji cevapi naravno :D :) Ja sam iz Banja Luke :)
A i ja sam privatno kod ginekologa i drzavno kod hematologa hahah. Ali izgleda da se i po regionu razlikuju prakse doktora xD
Mislim da su ti nalazi najbitniji u trecem tromjesecju za bebu i poslije poroda za mame. A nas ranije salju na to sve, ali jaa volim to ahahahaha, ne smeta mi.
Nisu ni banjalucki cevapi za podcijeniti :))
ja sam pomalo hipohondar, sto vise nalaza to bolje 😂
Trudnice drage, pozdrav svima. Evo ja podstaknuta savetima sa planiranja, resila da se usudim i da vam se pridruzim ovde. Mi smo 7+4,polako napredujemo i upoznajemo se svi sa svime. Moje telo sa novom trudnocom, muz sa mojim stanjem, beba sa prvom sredinom u kojoj se razvija… Lep period u svakom slucaju iako se provlace i brige i ruzne misli. Svima vam sve najlepse od srca zelim❤️
dobrodošlaaa :) otkud si?
Maggietermin mi nitko nije rekao, ja bi rekla po mojoj procjeni 12.12.18, a dr kad je spominjao termin je rekao da mi ne moze tocan termin dati nego 38-40 tjedana nek racunam. 12.12 je poslije tih 40tjedana, ali pisi slobodno tak jer to je sve relativan pojam kod blizanaca itak ce mozda doci u 11mj.
ja sam na 15+4 i meni su dali termin 11.12. :)
Manuella je isto tu negdje sa terminom jer nam je transfer bio u 2-3 dana razlike ako se ne varam isto kao i Pikici.
❤N i V💙
Maggietermin mi nitko nije rekao, ja bi rekla po mojoj procjeni 12.12.18, a dr kad je spominjao termin je rekao da mi ne moze tocan termin dati nego 38-40 tjedana nek racunam. 12.12 je poslije tih 40tjedana, ali pisi slobodno tak jer to je sve relativan pojam kod blizanaca itak ce mozda doci u 11mj.
ja sam na 15+4 i meni su dali termin 11.12. :)
Ja sam isto 15+4 a meni je termin 12.12 tak mi bar gin reko🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji