Hahaha pepe bi novu tablicuMoram vam priznati da ju nije tako lako voditi kako sam mislila, sad nas ima već 72!!
Ajde stavit ću danas, nije mi nikakav problem, ali radi se o tome da nema baš novih podataka. Javljaju se nove cure, ali ne šalju podatke o sebi (termin, grad, godine…) pa mi je glupo stavljati ako su sve minusi. Čak razmišljam da ju skratim i stavim samo imena i termine, čini mi se to najvažnije. Što mislite?
Posaljem sve kad dobijem trudnicku. Jos nemam ni termin 🤣🤣
Pa kako kad pijem siofor 3x500 ubi me taj lijek a glukoza opet lose? Poludjeti cu. Jesam se malo opustila sa slatkim ali nisam previse.
A sta mi moze dati za bakterije u urinu ili ce me slati na jos neke pretrage?
Sad sam stvarno zbedirana.
Pretpostavljam da ti moze povecati terapiju na 2x850 ili moras paziti na prehranu bez obzira na terapiju.
Radila si samo analizu urina? Onda jos urinokultura da se vidi koje bakterije i na koji od antibiotika su osjetljive.
Hahaha pepe bi novu tablicuMoram vam priznati da ju nije tako lako voditi kako sam mislila, sad nas ima već 72!!
Ajde stavit ću danas, nije mi nikakav problem, ali radi se o tome da nema baš novih podataka. Javljaju se nove cure, ali ne šalju podatke o sebi (termin, grad, godine…) pa mi je glupo stavljati ako su sve minusi. Čak razmišljam da ju skratim i stavim samo imena i termine, čini mi se to najvažnije. Što mislite?
Mozes mozda ostaviti imena, termine i spol. Pa mozemo s vremenom umjesto spola prijavljivati imena i njih zapisivati 😊 Ovo drugo je manje bitno.
Pticica ja sam ti bila sa 6 tjedana i nije bilo ploda, samo GV od 8 mm, al nisam se zabrinjavala jer tocno znam kad je bila ovulacija i embriotransfer. Sa 6+6 plod vec bio 0.92 cm. Ocito se negdje dobro skrivao! Ja se ne opterecujem tim mjerama, bitno da bebac raste!
Dobro si narasla! 😍Ma necu se opterecivat. Ionako nista ne mogu napraviti, osim vjerovat svom doktoru. Ja budala dozvolim da mi neki crnjak zamijeni radost oko kucanja malog srca. Mah 😤
Svjesna,
za glukozu se ne razumijem, ali ja sam do sada dva puta radila D dimer (0.17 oba puta), Fibrinogen (2,9) i APTT (26sec)i sve mi je u granici normale. Meni je hematolog rekao od 4 do 6 nedelja kontrola sa tim nalazima plus krvna slika. A imas li referentne vrijednosti za trombocite? Moji su 233, normalno do 424 u mojoj labaratoriji. Uglavnom trazi i D dimer da radis i kontrolisi to dvoje svake 4-6 nedelje, radi sebe cisto, mirna da budes, mislim tako cu ja.
Maggie, možda da napraviš tablicu s onima koje su dale sve podatke. a kasnije, ako dođe netko novi, ubaciš na tu tablicu? jer mi nema nekako smisla samo nickname bez ikakvih podataka. ono, neke se možda više uopće do kraja ne budu javile, a tablica ti bude ogromna i nepregledna. ti odluči :)
Pticica,
i meni bebac malo zaostaje, 12 plus 6 bilo 5,5cm, a svima pretezno preko 6,00cm tada :/ Ali ciklusi su mi na 31-35 cak dana, kako kad i valjda je 7 dan
a gore, dole normalno. Isto sam pisala ovdje, pa su me umirile cure. Sve je ok i uzivaj :))))
Svjesna,
za glukozu se ne razumijem, ali ja sam do sada dva puta radila D dimer (0.17 oba puta), Fibrinogen (2,9) i APTT (26sec)i sve mi je u granici normale. Meni je hematolog rekao od 4 do 6 nedelja kontrola sa tim nalazima plus krvna slika. A imas li referentne vrijednosti za trombocite? Moji su 233, normalno do 424 u mojoj labaratoriji. Uglavnom trazi i D dimer da radis i kontrolisi to dvoje svake 4-6 nedelje, radi sebe cisto, mirna da budes, mislim tako cu ja.
Referentne vrijednosti za trombocite su 440 gornja, kod mene su 309, dakle nije visoko ali u odnosu na nalaze ranije povećani su a uzimam veliku dozu heparina pa mi to nije logicno.
Nisam radila d dimer pretpostavljam da ce me uputiti na dalje pretrage.
Pticica,
i meni bebac malo zaostaje, 12 plus 6 bilo 5,5cm, a svima pretezno preko 6,00cm tada :/ Ali ciklusi su mi na 31-35 cak dana, kako kad i valjda je 7 dan
a gore, dole normalno. Isto sam pisala ovdje, pa su me umirile cure. Sve je ok i uzivaj :))))
Ovo je predivno kako smo podrske jedna drugoj. I mene skroz umirilo. Ma hvala vam svima redom!! 😘
Pa kako kad pijem siofor 3x500 ubi me taj lijek a glukoza opet lose? Poludjeti cu. Jesam se malo opustila sa slatkim ali nisam previse.
A sta mi moze dati za bakterije u urinu ili ce me slati na jos neke pretrage?
Sad sam stvarno zbedirana.
Pretpostavljam da ti moze povecati terapiju na 2x850 ili moras paziti na prehranu bez obzira na terapiju.
Radila si samo analizu urina? Onda jos urinokultura da se vidi koje bakterije i na koji od antibiotika su osjetljive.
Napravim to svakako.
Prije trudnoce radila urinokulture u februaru sve bilo uredno bez bakterija.
Sortiraj odgovore
Najstariji