Meni isto ne bude muka od Elevita. I ne može mi se dogoditi da zaboravim, stoje mi u kuhinji na vidljivom mjestu, nekako mi je to sad već ušlo u naviku. Folacin sam pila i dok sam planirala trudnoću tako da sam Elevit samo stavila pored i popijem oboje skupa.
Nego, nakon svega jučer s Bulbi, imam osjećaj da sad pušem i na hladno i jednostavno se ne mogu opustiti. Čim osjetim neko sitno probadanje ili nešto, odmah pomislim da se nešto dolje loše događa. izludit ću do 29.06. kad mi je sljedeći pregled.
Luka ❤
Jutro curke! Jeste primjetile pojačanu začepljenost nosa? Kad kihnem npr i moram ispuhati nos nekad pukne neka žilica u njemu ili bude crvena šmrklja.Čitala sam da je i to normalno, ali eto, moram pitat, ipak je Glava u pitanju.
Ajme draga nemoj mi spominjat nos..ja sam na antibioticima zbog sinusa 😑😑 toliko su mi zastopani da sam se dusila nekolko dana hvatala zrak..uzas kakva muka..a krv skoro svaki dan ide iz nosa 😐😐
❤N i V💙
Prije svih vitamina i dodataka jedem, jer osjetljiv stomak. Onda mi ne bude zlo☺️.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Meni isto ne bude muka od Elevita. I ne može mi se dogoditi da zaboravim, stoje mi u kuhinji na vidljivom mjestu, nekako mi je to sad već ušlo u naviku. Folacin sam pila i dok sam planirala trudnoću tako da sam Elevit samo stavila pored i popijem oboje skupa.
Nego, nakon svega jučer s Bulbi, imam osjećaj da sad pušem i na hladno i jednostavno se ne mogu opustiti. Čim osjetim neko sitno probadanje ili nešto, odmah pomislim da se nešto dolje loše događa. izludit ću do 29.06. kad mi je sljedeći pregled.
Tako je i meni. Muž mi je jučer cijeli dan ponavljao da smo sve drukčije i da je sigurno sve u redu a da Bulbi nasa je rijetkost i iznimka. Čim me nešto strcne odmah panika, pa gledam uložak i sve ok. A bila sam u ponedjeljak na pregledu i sve je u redu.
Prije svih vitamina i dodataka jedem, jer osjetljiv stomak. Onda mi ne bude zlo☺️.
Da slažem se. Naučiš na teži način 😢
Pozdrav cure! I ja vam se pridruzujem. Trudna sam 10+5 termin 10.01.(a rekli su mi da ne mogu ostat trudna)
Meni su do sada radili vec 4 puta normalno ultrazvuk + jednom hitni kad sam bila na hitnoj zbog krvarenja. 5 ultrazvuka. Jel to normalno? Imam nekoliko endokrinoloskih dijagnoza zbog kojih mi je trudnoca bila nemoguca (a sada zbog toga rizicna), pa su me mozda zato toliko puta gledali. Uz dosadasnje dijagnoze, jucer mi gin izmjerila visok tlak i nuhalni nabor od 3mm. Prvo mi je trebalo da se pomirim s cinjenicom da ne mogu imati djecu, onda ostanem trudna, sve ok, bebica super naspram mojih dijagnoza, i sad krene, hematom, miom, krvarenje, visok tlak i onda taj nuhalni.. Sta nije prerano za mjerit nuhalni?
Meni je krvna slika za sad super pa uzimam samo folacin, vidjet cu tamo od 12., 13.tjedna trebam li jos nesto dodatno. Zeljezo mi je 33 😂 mislim da imam zaliha za cijelu trudnocu! Blaza koliki je hematom? Mirujes strogo ili?
Du1988 kada su mi ga otkrili bio je 4x5 a sada na zadnjoj kontroli je kao vise duguljast nekog srpastog oblika 2x6 iako ga nije mogao tocno izmjerit. Na strogom mirovanju sam. Nadam se najboljem
žene, meni je isto jučer bilo teško zbog Bulbi. no, moramo se opustiti. ti crni scenariji nas samo sprječavaju da uživamo u trudnoći. koliko ćemo još probadanja i stezanja osjećati do kraja. samo pozitivne misli su dopuštene!
Nali, dobrodošla. mojoj frendici su rekli doslovno da je nemoguće da će ostati trudna prirodnim putem, zbog x dijagnoza i još je tada imala 37 god. i žena prestala paziti s partnerom. ne samo da je ostala trudna, nego je doslovno ostala trudna prvi mjesec kad su prestali paziti. sada ima zdravu curicu :)
Nista, mislim da i ja pocinjem s magnezijem, odmah cu danas u ljekarnu po njega kad ga vec svi hvale ko neki carobni trudnicki napitak 😂
Nali, ne brini jos oko nuhalnog... i meni je doktor mjerio isto oko 11 tj i bio j skoro 3, s tim da mi je odmah rekao neka ne brinem jer da se je nagledao nuhalnih i vecih od 3 pa su se na kraju rodile savrseno zdrave bebice. Nakon toga me poslao na kombinirani u Petrovu s 12 tjedana i tamo je nuhalni bio u redu. Znam da si u panici sad jer bila sam i ja, nije nam svejedno kad se sretnes s mogucnoscu i makar malom naznakom da nesto nije ok, ali probaj biti pozitivna ☺️ I ja mislim da je mozda malo prerano mjeren taj nuhalni i kod mene, mada imam puno povjerenja u svog doktora i njegovu procjenu.. Ugl, ono sto sam htjela reci je da zadebljani nuhalni ne mora nuzno znaciti nesto lose.
Sortiraj odgovore
Najstariji