Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pony
    20. Lipanj 2018. 08:37

Jutro :) 
    Pitanje: koji brend Omege3 pijete i brend magnezija? 
    I da li uzimate uz to i folnu još nešto? Tnx 

💟 it's a girl 💟

VelikoSretnoDijete
    20. Lipanj 2018. 08:45

Jutro curke, evo mene s pregleda - 9+0 i sve ok. Kaze da dobro napredujemo. Ajme meni, izgleda kao mali grah koji mice klicama ❤️❤️ Bas mi je to emotivno bilo.
    Izmedu 11 i 13 tjedna moram u petrovu nuhalni nabor mjerit - jel to svi moraju?

Za zene sa migrenama - rekla sam doktoru da sam se 5 dana patila sa lupocetima i da sam zvala hitnu i ljekarnu i poludio je na mene. Rekao je da su zaostali na prije 30 godina i da slobodno popijem ketonal ili neofen, da je to u ostatku svijeta normalno i najsigurnije, jedino kao ne par dana pred porod! Iakosu znali zenama i tada davat za bolove kada nebi bilo druge.

I ja sam zatvorena, izgledam kao 5 a ne 2 mj trudna 🤬

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

AllieH
    20. Lipanj 2018. 08:48

Ja uzimam Folacin i to do kraja sljedećeg tjedna, nakon toga ću uzeti Elebaby, dosad sam uz Folacin uzimala Elevit Pronatal.
    Što se magnezija tiče, meni je preporučen GreenLabov magnezij klorid heksahidrat. Nisam ga joškrenula piti, ali navodno da je okus posebno odvratan.  

Luka ❤

_svjesna
    20. Lipanj 2018. 08:54

Ja isla nalaze radila jutros, i kao po nesreci dodjem u laboratoriju zaboravila urin kod kuce. 
    I onda morala piskiti na silu tu jedva sam nesto skupila u casicu, jel da da sam zeznula? Nije prvi jutarnji urin hoce li nalaz biti relevantan?
    Tacno trudnicki mozak...

AllieH
    20. Lipanj 2018. 08:57

VelikoSretnoDijete

Jutro curke, evo mene s pregleda - 9+0 i sve ok. Kaze da dobro napredujemo. Ajme meni, izgleda kao mali grah koji mice klicama ❤️❤️ Bas mi je to emotivno bilo.
    Izmedu 11 i 13 tjedna moram u petrovu nuhalni nabor mjerit - jel to svi moraju?

Ne moraju svi, ne moraš ni ti ako ne želiš... Pročitaj si zadnjih 10ak stranica, mislim da smo baš jučer pisale o tome. 

Luka ❤

AllieH
    20. Lipanj 2018. 08:58

I da, super za lijepe vijesti s pregleda, ovoj temi treba što više pozitive! Nadam se odsad samo lijepim vijestima! 

Luka ❤

Maggie85
    20. Lipanj 2018. 08:59

AllieH

Ja uzimam Folacin i to do kraja sljedećeg tjedna, nakon toga ću uzeti Elebaby, dosad sam uz Folacin uzimala Elevit Pronatal.
    Što se magnezija tiče, meni je preporučen GreenLabov magnezij klorid heksahidrat. Nisam ga joškrenula piti, ali navodno da je okus posebno odvratan.

AllieH, taj oblik magnezija je navodno tijelu najlakše iskoristiv tako da bi trebao biti dobar što se učinkovitosti tiče, ali da je okus bljak, je. Ja sam uzimala ovaj u Kemigu u Bauerovoj u Zagrebu:

barbiemama
    20. Lipanj 2018. 09:08

počela sam, na preporuku ginekologice, piti Elebaby (onaj za 13+ tjedana). uz to si još drmnem šumeći magnezij povremeno (ne svaki dan). a za glavobolju mi nažalost ne pomaže Lupocet, a ni Lekadol. frendica koja je trudna nešto malo manje od mene pije Neofen svakih par dana i isto kaže da joj je ginekolog rekao da može, ali da izbjegava zadnji mjesec trudnoće.

m.girl6
    20. Lipanj 2018. 09:25

barbiemama

slažem se za magnezij. otkad ga pijem, idem dva puta dnevno 😁

Jutro curke, ja inače nemam problema sa zatvorom, i prije trudnoće sam išla 2 puta dnevno, hehe i sada je nekad tako, sorry na opisu. 
    A kakav magnezij piješ? Ja pijem samo elevit prenatal od vitamina i utriće stavljam, nadam se ne još dugo 

Noa 💙

Pticaselicazgst
    20. Lipanj 2018. 09:27

Jutro cure 😁

Ja danas duže spavala i baš sam se fino odmorila.  Sada ću poput kavicu i pojest dva kuhana jaja i sok od narance i mirna sam do rucka. 😉
    Vidim da ste pričale o zatvoru ja sam ga imala i to je bas bilo strašno.nisam mogla po 5,6 dana na wc. To mi je bilo između 8 i 11 tjedna.  Baš sam se mučila.  Onda sam počela put magnezij iz dm a obični i mogu reč da mi je stvarno bolje.  Redovita sam i manje napuhana. 
    Maggie i ja se trudim maksimalno spavati na lijevoj strani Al zadnje vrijeme me toliko vuce desni bok da je to za poludit. Ne osjećam nikakve simptome loše za sada. 
    Blago vam se da čujete bebicu, ja još ne.  Svako malo osluskujem i jedva čekam 😍
    Velikosretnodijete super za pregled 😁😁 bas mi je drago da je sve ok 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.