Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    20. Lipanj 2018. 09:28

m.girl6

Jutro curke, ja inače nemam problema sa zatvorom, i prije trudnoće sam išla 2 puta dnevno, hehe i sada je nekad tako, sorry na opisu.
    A kakav magnezij piješ? Ja pijem samo elevit prenatal od vitamina i utriće stavljam, nadam se ne još dugo

natural wealth magnezij 375 mg pijem. bila je neka akcija u dm-u na njega. 2 plus 1 gratis za 60 kn.

pepe1907
    20. Lipanj 2018. 09:31

ja isto pijem elebaby i svaki drugi dan zaboravim popit, inace pijem navecer pa kad se sjetim popijem ujutro i bude mi muka taj dan...i sa elevit prenatal mi ie bilo muka kaze teta u ljekarni zato jer ima puno zeljeza..ne znam...al kad ovo popijem prebacit cu se na neke druge..i citala sam da dosta zena kaze da imaju mucnine od njih

Blaza26
    20. Lipanj 2018. 09:33

Čekamo Pticicu sa lijepim vijestima.
    Jao da je meni jednom dnevno na wc ko da bi se rodila 😏😏
    Ja uzimam samo Folacin,nista drugo,jel bih trebala magnezij pitat doktora ili neke druge vitamine ili da sama uzmem? 
    I Duphaston 3x1 zbog hematomčine 😳

Pticaselicazgst
    20. Lipanj 2018. 09:34

Ja pijem novalac prenatal i stvarno sam zadovoljna. Uz ručak jednu tabletu. 
    A omegu pijem od dolara svaki drugi dan.  Magnezij svaki dan. 
    Tako sam si raspodjelila 😁

Pticaselicazgst
    20. Lipanj 2018. 09:35

Pticaselicazgst

A omegu pijem od dolara svaki drugi dan. Magnezij svaki dan.

Omegu od solgara. Ajme izludi me vise ovaj autocorrect 🙄

Blaza26
    20. Lipanj 2018. 09:38

Pticaselicazgst

Pticaselicazgst

A omegu pijem od dolara svaki drugi dan. Magnezij svaki dan.

Omegu od solgara. Ajme izludi me vise ovaj autocorrect 🙄

Taman gledam kakvog dolara 😂😂😂😂😂

barbiemama
    20. Lipanj 2018. 09:39

pepe1907

ja isto pijem elebaby i svaki drugi dan zaboravim popit, inace pijem navecer pa kad se sjetim popijem ujutro i bude mi muka taj dan…i sa elevit prenatal mi ie bilo muka kaze teta u ljekarni zato jer ima puno zeljeza..ne znam…al kad ovo popijem prebacit cu se na neke druge..i citala sam da dosta zena kaze da imaju mucnine od njih

piše u uputama da se uzima s obrokom. na prazan želudac ti je vjerojatno zato muka. ja popijem uz večeru doma. i super su mi. ne osjećam se loše od njih. dapače.

du1988
    20. Lipanj 2018. 09:50

Meni je krvna slika za sad super pa uzimam samo folacin, vidjet cu tamo od 12., 13.tjedna trebam li jos nesto dodatno. Zeljezo mi je 33 😂 mislim da imam zaliha za cijelu trudnocu! Blaza koliki je hematom? Mirujes strogo ili?

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    20. Lipanj 2018. 09:53

Jutro žene. Ne vjerujem da sam do sad spavala! Cak sam i 2h zakasnila stavit utrice. Bas ne vjerujem.. ma nek sam se naspavala.
    Blaza, pregled je danas u 6 pa cemo jos malo cekat. E misa mu, i ja bi volila da sam mogla ici sa 8 tt na prvi pregled, al morala sam zapoceti s terapijom sto prije. Danas sam 6+4. S obzirom da je ima 8 dana gestacijska bila kako treba, kaze doca da danas treba biti malo srce. I za promjenu, da sve izgleda ok. Vidit cemo..
    A majko mila kakva sam se probudila. Cijela zbunjena 

Pticaselicazgst
    20. Lipanj 2018. 09:53

du1988

Meni je krvna slika za sad super pa uzimam samo folacin, vidjet cu tamo od 12., 13.tjedna trebam li jos nesto dodatno. Zeljezo mi je 33 😂 mislim da imam zaliha za cijelu trudnocu! Blaza koliki je hematom? Mirujes strogo ili?

Di inače se folacin  uzima samo u prvom tromjesečju. Nakon toga nema potrebe a kreneš uzimat ili elevit, novalac.. To će ti doktor reč.  Te tablete imaju skup vitamina i minerala koje su bitne za drugo tromjesečje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.