Jutro curke, ja inače nemam problema sa zatvorom, i prije trudnoće sam išla 2 puta dnevno, hehe i sada je nekad tako, sorry na opisu.
A kakav magnezij piješ? Ja pijem samo elevit prenatal od vitamina i utriće stavljam, nadam se ne još dugo
natural wealth magnezij 375 mg pijem. bila je neka akcija u dm-u na njega. 2 plus 1 gratis za 60 kn.
ja isto pijem elebaby i svaki drugi dan zaboravim popit, inace pijem navecer pa kad se sjetim popijem ujutro i bude mi muka taj dan...i sa elevit prenatal mi ie bilo muka kaze teta u ljekarni zato jer ima puno zeljeza..ne znam...al kad ovo popijem prebacit cu se na neke druge..i citala sam da dosta zena kaze da imaju mucnine od njih
Čekamo Pticicu sa lijepim vijestima.
Jao da je meni jednom dnevno na wc ko da bi se rodila 😏😏
Ja uzimam samo Folacin,nista drugo,jel bih trebala magnezij pitat doktora ili neke druge vitamine ili da sama uzmem?
I Duphaston 3x1 zbog hematomčine 😳
Ja pijem novalac prenatal i stvarno sam zadovoljna. Uz ručak jednu tabletu.
A omegu pijem od dolara svaki drugi dan. Magnezij svaki dan.
Tako sam si raspodjelila 😁
Omegu od solgara. Ajme izludi me vise ovaj autocorrect 🙄
Omegu od solgara. Ajme izludi me vise ovaj autocorrect 🙄
Taman gledam kakvog dolara 😂😂😂😂😂
ja isto pijem elebaby i svaki drugi dan zaboravim popit, inace pijem navecer pa kad se sjetim popijem ujutro i bude mi muka taj dan…i sa elevit prenatal mi ie bilo muka kaze teta u ljekarni zato jer ima puno zeljeza..ne znam…al kad ovo popijem prebacit cu se na neke druge..i citala sam da dosta zena kaze da imaju mucnine od njih
piše u uputama da se uzima s obrokom. na prazan želudac ti je vjerojatno zato muka. ja popijem uz večeru doma. i super su mi. ne osjećam se loše od njih. dapače.
Meni je krvna slika za sad super pa uzimam samo folacin, vidjet cu tamo od 12., 13.tjedna trebam li jos nesto dodatno. Zeljezo mi je 33 😂 mislim da imam zaliha za cijelu trudnocu! Blaza koliki je hematom? Mirujes strogo ili?
url=https://lilypie.com]
Jutro žene. Ne vjerujem da sam do sad spavala! Cak sam i 2h zakasnila stavit utrice. Bas ne vjerujem.. ma nek sam se naspavala.
Blaza, pregled je danas u 6 pa cemo jos malo cekat. E misa mu, i ja bi volila da sam mogla ici sa 8 tt na prvi pregled, al morala sam zapoceti s terapijom sto prije. Danas sam 6+4. S obzirom da je ima 8 dana gestacijska bila kako treba, kaze doca da danas treba biti malo srce. I za promjenu, da sve izgleda ok. Vidit cemo..
A majko mila kakva sam se probudila. Cijela zbunjena
Meni je krvna slika za sad super pa uzimam samo folacin, vidjet cu tamo od 12., 13.tjedna trebam li jos nesto dodatno. Zeljezo mi je 33 😂 mislim da imam zaliha za cijelu trudnocu! Blaza koliki je hematom? Mirujes strogo ili?
Di inače se folacin uzima samo u prvom tromjesečju. Nakon toga nema potrebe a kreneš uzimat ili elevit, novalac.. To će ti doktor reč. Te tablete imaju skup vitamina i minerala koje su bitne za drugo tromjesečje.
Sortiraj odgovore
Najstariji