Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    19. Lipanj 2018. 22:56

meni bas jako kuca zila na trbuhu..a s donje desne strane pupka mi je grba koji pipkam u nadi da ce se pomaknuti i rec mi bok mama to sam ja 😍

du1988
    19. Lipanj 2018. 23:58

Kako rijesavate problem neredovite stolice? Otkako ne pijem kavu, odmah problemi. Nije mi rjesenje nalijevat se kavom samo zbog toga, al bome nije ni ovo rjesnje...donat, magnezij? Sto? Pomagajte 🤦

url=https://lilypie.com]

Ana89
    20. Lipanj 2018. 00:03

du1988

Kako rijesavate problem neredovite stolice? Otkako ne pijem kavu, odmah problemi. Nije mi rjesenje nalijevat se kavom samo zbog toga, al bome nije ni ovo rjesnje…donat, magnezij? Sto? Pomagajte 🤦

Magnezij, 450 mg na dan. Odličan i za grčeve 😊☺️😃

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    20. Lipanj 2018. 06:01

I meni se malo regulisala probava od kada redovno pijem Magnezujum. Pokusaj :)
    Da li jos neko osjeti bebu? Meni onda kad se pojavilo, od tada sve vise i vise, nema sanse da je nesto drugo a uvijek na istom mjestu, plus razlikuje se taj osjecaj mjehurica i rada crijeva :D Ali opet cudno mi da nas nema jos?? 

truskawka
    20. Lipanj 2018. 06:03

du1988

Kako rijesavate problem neredovite stolice? Otkako ne pijem kavu, odmah problemi. Nije mi rjesenje nalijevat se kavom samo zbog toga, al bome nije ni ovo rjesnje…donat, magnezij? Sto? Pomagajte 🤦

Suhe sljive. Meni je i inace stolica jako lijena odmalena i sad jos pogotovo. U pocetku sam rjesavala tako sto sam jela suhe sljive i onda popila gusti sok od marelice..e ko bomba sam eksplodirala 🤣🤣 onda sam pitala dr sta da radim jer mi je odvratno bilo jesti suhe sljive svaki dan, a i nakon par dana nisu vise ni djelovale pa sad cekam da mi dode i dala sam si 3 dana rok..ako treci dan nemam potrebu ici onda uzmem Dulcolax cepic i moj dr je to odobrio. Ali popravlja se stanje tak da sad imam redovno svaki drugi treci dan.. 
    A jesi probala piti mlijeko? Ako inace pijes kavu s mlijekom i to te potjera to znaci da ti ne odgovara ta kombinacija, a za to je krivo mlijeko jer toplo mlijeko djeluje laksativno pa probaj piti toplo mlijeko ili topli kakao ili nesto ugl sa toplim mlijekom. Sjecam se ko maloj da mi je uz dorucak uvijek pasao topli kakao i onda sam instant trcala na vc. 
    Eto probaj pa javi 😅😉
    Oprosti na opisu i svemu, ali mislim da je to najnormalnija pojava, Boze moj, svi moramo to obavljati 😅😅

❤N i V💙

Pikica89
    20. Lipanj 2018. 06:08

du1988

Ja sam se jedva odštopala🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ja sam jos od transfera bila napuhnuta i zastopana to je stvarno zeznuzo.. Ja sam jela suhe šljive a trebalo bi kao dosta jogurta piti a s tim da ja jogurt ne volim onda sam si pomogla sa suhim sljivama😊

truskawka
    20. Lipanj 2018. 06:08

Salatica9192

I meni se malo regulisala probava od kada redovno pijem Magnezujum. Pokusaj :)
    Da li jos neko osjeti bebu? Meni onda kad se pojavilo, od tada sve vise i vise, nema sanse da je nesto drugo a uvijek na istom mjestu, plus razlikuje se taj osjecaj mjehurica i rada crijeva :D Ali opet cudno mi da nas nema jos??

Draga ja ti svoje osjetim od 10og tjedna..kao da me skakljaju iznutra svaki put na istom mjestu..pa kao sto i sama kazes razlikuje se to od rada crijeva i svaki puta je na istom mjestu pa moras skuziti da te beba pozdravlja 😍😍 u pocetku me samo jedna beba, a sad odnedavno obje..ova jedna me zna tak udariti jako kao da me s iglom probola 🤣🤣 
    Ja kazem da imam leptirice u trbuhu jer tocno takav je osjecaj 🤗🦋🦋

❤N i V💙

Salatica9192
    20. Lipanj 2018. 06:22

Truskawka, 
    hahaha, daa, leptiricii :))) Kod tebe je jos malo veca guzvaa :D <3 Meni zanimljivo kada se pojavi, ja bih se igrala, pipkam to mjesto, ali to tek poslije dolazi, da se igraju :)) Jedva cekam udarce hahah :)

Sunflower! 🌻
    20. Lipanj 2018. 06:35

Stolica, katastrofa.. sad se malo popravilo stanje samo od sebe al u pocetku nista po tri cetiri dana a onda kad krenee sou 😂
    Ja isto osjecam bebu unazad tjedan dana, kada lezim na ledima osjetim komeskanje u trbuhu, a tu i tamo je bas udarac, jos uvijek slabasan ali definitivno je beba u pitanju. ☺️ A nekad i primjetim da mi se trbuh sam od sebe bas ono jako zategne, kao zgrci na tipa min i onda opusti.. ne znam zbog cega je to tocno, znam da mi se dogadalo i u prvoj trudnoci, vise pod kraj zapravo.

Miranda
    20. Lipanj 2018. 06:45

Ja sam s probavom cak ok, nije bajno ali je kao i prije trudnoce. Zasad barem.
    Ne osjetim jos bebe, jedva cekam 😍 Prvu curku sam oko 16 tt prvi put jasno osjetila, da nije bilo dileme je li ona ili nije. Nadam se da ce krenuti uskoro 😊
    Evo me glava boli, dugo se nisam probudila s glavoboljom 😒 Barem vani ima zraka. 
    Mateja BH kontrakcije? Pij magnezij za opustanje misica (ako vec ne pijes). Osjecam se lagano kao top shop reklama, samo stalno vicem magnezij, magnezij 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.