Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    19. Lipanj 2018. 20:23

Ptičica

blaza.14b

Ptičica

Ana89

Ptičica

Ja se nadam da ce moj lilypie doci sutra navever…

Pitanje vezano uz lillypie? Kako to plaćate? Preko kartice? Jer ja ne posjedujem takvu vrstu kartice za online plaćanja?

Free je. Nego, kazem da cu ja staviti sutra nakon pregleda jer eto..nek vidim da je sve ok.

Tako sam i ja 🙈🙈🙈🙈
    Stalno neka strepnja,bit ce to sve ok,opusti se 🙏😘

Jel tako da hoce? 🤦
    Cuj, opustila sam se koliko mogu, sutra je dan D za pregled, kako je netko gore napisao- tjedan problema. Al osijecam se ok, drugacije nego zadnjih puta pa se nadam.. rekao mi je Sparac na zadnjem pregledu- kad dodes drugi put pustit cu te da slusas srce do mile volje..jer sam ga s 5+2 pitala hoce mi upalit zvuk 🤔😐🙈🙈🙈🙈
    Benti misa, davno sam ja rodila, haha

I ja sam kod sparca. Super doktor 😁   hihihi sigurno će ti i pustit 😁

Ptičica
    19. Lipanj 2018. 20:30

Pticaselicazgst

Ptičica

blaza.14b

Ptičica

Ana89

Ptičica

Ja se nadam da ce moj lilypie doci sutra navever…

Pitanje vezano uz lillypie? Kako to plaćate? Preko kartice? Jer ja ne posjedujem takvu vrstu kartice za online plaćanja?

Free je. Nego, kazem da cu ja staviti sutra nakon pregleda jer eto..nek vidim da je sve ok.

Tako sam i ja 🙈🙈🙈🙈
    Stalno neka strepnja,bit ce to sve ok,opusti se 🙏😘

Jel tako da hoce? 🤦
    Cuj, opustila sam se koliko mogu, sutra je dan D za pregled, kako je netko gore napisao- tjedan problema. Al osijecam se ok, drugacije nego zadnjih puta pa se nadam.. rekao mi je Sparac na zadnjem pregledu- kad dodes drugi put pustit cu te da slusas srce do mile volje..jer sam ga s 5+2 pitala hoce mi upalit zvuk 🤔😐🙈🙈🙈🙈
    Benti misa, davno sam ja rodila, haha

I ja sam kod sparca. Super doktor 😁 hihihi sigurno će ti i pustit 😁

Je, stvarno je ljudina. Vodit cu kod njega sve privatno. Ali i dr. Vlasic je prekrasan. Zadnji put mi je rekao da imam skolski primjer gestacijske vrece za 5tt 

Miranda
    19. Lipanj 2018. 20:36

E zaboravila sam jutros od smusenosti komentirati crumble, Maggie.
    Obozavam ga a jako je brz za napraviti, meni je najdraza kombinacija jagode i rabarbara 😋. I marelice jako fino zvuce. Isto najcesce radim sa zobenima a od orasastih ubacim sto imam. 
    A zasto se sjetih da nisam to komentirala... jer slinim nad Pticicinom profilnom 😂 Objasni, izgleda jako dobro. Vidim ferrero i raffaello i vec vidim da je za mene 😂
    I pticice sretno sutra, bit ce sve dobro 😘

Ptičica
    19. Lipanj 2018. 20:41

Miranda

E zaboravila sam jutros od smusenosti komentirati crumble,Maggie.
    Obozavam ga a jako je brz za napraviti, meni je najdraza kombinacija jagode i rabarbara 😋. I marelice jako fino zvuce. Isto najcesce radim sa zobenima a od orasastih ubacim sto imam.
    A zasto se sjetih da nisam to komentirala… jer slinim nadPticicinomprofilnom 😂 Objasni, izgleda jako dobro. Vidim ferrero i raffaello i vec vidim da je za mene 😂
    I pticice sretno sutra, bit ce sve dobro 😘

Moram naci recept! Ugl, cokoladna kora, cokodana krema i krema od bijele cokolade s plazma keksima da dobije gustocu. Sad sam stavila utrice pa se ne mogu dizat, posaljem kasnije 😉 e, hvala za sutra, trevat ce.mi 😁

• seiva
    19. Lipanj 2018. 20:44

Bulb 💕

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

19. Lipanj 2018. 20:56

Ajme cure evo tek sad čitam sve zaostatke od jučer i baš sam šokirana i tužna zbog Bulbi. Vidila sam da je noćas napisala da ima malo svježe krvi ali iskreno mislila sam da je lažna uzbuna i da će sve biti ok. A šta reći, nek joj Bog da snage da izdrži tu bol i nastavi dalje 🙏❤️.
    Meni je isto dan katastrofa, baš to šta ste spominjale, osjećam se debelo i napuhani a ne trudno. I stalno mi je muka i neki čudan okus u ustima. Jel ima još koja s problemom pretjeranog lučenja sline? Mislim da mi je to i najveći krivac mučnine je je samo gutam a luči je se baš na litre

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst

Ptičice sretno sutra 🤗😍 vlasica ne znam,  nisam nikad bila ali ne sumnjam da je dobar ko i Sparac 😉

Kolac izgleda super ali mene uopće ne privlači.  Šta mi je?!?!   Prije bi to pojela ko od šale 😂

Ana89

Savladala sam i taj Lilypie.😀  Yeeeey bravo ja 🙈Sad jedem večeru. Vegeburger, dragi mi naručio od preko puta kuće. Još dodao sira unutra - ementalera. I stavio mozzarellu. I namočio donji dio vegića😂😂. I donio mi sve bez folije. Ništa odvukla sam se do folije, noža i vilice. I sad jedem, nakon sat i pol vruće, gladne žgaravice. Feels good 😋😋😋

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    19. Lipanj 2018. 21:00

Uh ja sam pojela komad pizze. I sad imam taaaakve grceve i nadutost da je to nesto strasno. Zalijevam se Donatom, al ne pomaze bas. A sta uradi..😂😂

Miranda
    19. Lipanj 2018. 21:04

Ja sam samo lubenicu vecerala, stalno sam zedna za poludit. 
    Meni guzica zine na svasta a onda nakon dva griza mi vise nije tako napeto 🙈
    I ovaj vegeburger bi rado sad a nisam gladna uopce 🙈
    4Mommy nemam problema sa slinom. Ako te jako muci probaj smanjiti mlijecno i skrob, oni pojacavaju slinu. Ili probaj piti limunadu s mentom, mozda pomogne. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.