Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    12. Lipanj 2018. 08:20

Ana89

annchy17

Pridružujem vam se i ja :)
    Prva trudnoća, termin 3.2.2019.
    negoo, imam pitanje oko 16 tt koliko ste kila dobile? Mi bi svadbu u 9 mj,pa da se pripremim..

Nije stvar u kilama, nego u cm u struku. Dobrodošla.

Da se objasnim. Kila ne dobiješ puno, ako uopće dobiješ, jer mučnine. Apetit ti se otvara oko cca13.-og tjedna. Ali zato se maternica širi i podiže za gore. I ode struk. Zato kažem, centimetri samo 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

annchy17
    12. Lipanj 2018. 08:29

Ana89

Ana89

annchy17

negoo, imam pitanje oko 16 tt koliko ste kila dobile? Mi bi svadbu u 9 mj,pa da se pripremim..

Da se objasnim. Kila ne dobiješ puno, ako uopće dobiješ, jer mučnine. Apetit ti se otvara oko cca13.-og tjedna. Ali zato se maternica širi i podiže za gore. I ode struk. Zato kažem, centimetri samo 😀

Oki doki.. :) hvala

Pticaselicazgst
    12. Lipanj 2018. 08:32

Barbie sretnoo 🤗🤗 bit ce sve u redu sigurna sam 😊
    Neurologija, bas lijepo.😍 Kad vi bila doktor to bi mi bila specijalizacija, svida mi se to podrucje 😊

Annchy dobrodosla, ne brini za kile, bitno da jd beba dobro 💪

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 08:40

Jutro🤗...
    Barbie sretno i javi nam dobre vijesti😉...

annchy17 Dobrodosla!😊 Dobro ti kazu cure za kg...ja sam u 13tt jos uvijek u minusu 2,5-3kg a nisam ni jednom povracala...al trbuscic i maternica se lagano sire...ako mislis radi vjencanice def.uzmi neku koja te nece stezati u struku😊

barbiemama
    12. Lipanj 2018. 08:47

Neurologija, vau. da nisam upisala pravo, upisala bih medicinu. moja druga velika ljubav <3

hvala svima na dobrim željama, jedva čekam da to prođe i da vam javim kaj je bilo.

Annchy, dobrodošla. cure su ti rekle već. ne udebljaš se što se tiče kila, ali definitivno izgledaš deblje jer se struk proširi i trbuh napuhne. meni se počelo vidjeti u uskoj odjeći negdje u 12. tjednu i mogu ti reći da se sada (14+2 sam) kuži već, a inače sam dosta mršava. 

Mina93
    12. Lipanj 2018. 08:52

Ana89

Ana89

annchy17

Ne mora bit, ocito sam ja onda iznimka jer nemam toliko mucnina i mogu jesti sve, mislim dodje mi muka al ne povracam.. Nesto gricnem malo odlezim i ka nova sam

Mina93
    12. Lipanj 2018. 08:56

Ocito sam ja jedina u plusu :D ja bila dns na vagi i dobila 2kg, 14tjedan, al kao sto barbie kaze vidi se da mi je trbuh drukciji, isto otprilike od 12tjedna vidim razliku, i napusem se odma ujutro od dorucka 😂

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 08:59

Mina i kod mene je apetit pojacan od samog pocetka...i dalje ta  konstantna glad traje...a moguce da je kod mene i radi secera....
    Cure kad smo kod kg isla ja sad stat na vagu i izgleda da sam izgubila jos nesto malo...jedva 48kg imam...morat cu ja popricat s dr.o toj strogoj dijeti..mislim lako za kg,al vazno mi je da beba dobiva sve sto joj je potrebno...

Miranda
    12. Lipanj 2018. 09:02

Cure 😍😍 Meni je neurologija ljubav oduvijek ❤️ Imala sam srecu da sam i relativno brzo dobila tu specku (jos je eventualna opcija bila onkologija). 
    Annchy dobrodosla i cestitam! 
    Ja sam na +1 kg zasad, mucnine uglavnom vise nemam tako da bi mogla sad krenuti prema gore 🙈

Maggie85
    12. Lipanj 2018. 09:07

annchy17

Bok annchy17!
    Ja sam između 6. i 11. tjedna smršavila 5 kg jer sam imala mučnine i nije bilo apetita, ali ne bih rekla da se to nešto pretjerano vidjelo na meni. Svako je tijelo drugačije i teško možeš sada znati kako će biti za 3 mjeseca. Po pravilu, do 20. tjedna ne bi trebala dobiti ni jednu kilu, ali skoro sve ovdje smo primijetile da su nam hlače uže i tijesne bez obzira na isto stanje na vagi. Većinom smo komentirale da smo užasno napuhnute, ali opet, nekome tijelo više zadržava vodu, nekome manje, a što ovisi i o tome što jedeš. Ako jedeš puno ugljikohidrata i slanu hranu, navući ćeš dosta vode. Eto, nadam se da sam ti pomogla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.