Pridružujem vam se i ja :)
Prva trudnoća, termin 3.2.2019.
negoo, imam pitanje oko 16 tt koliko ste kila dobile? Mi bi svadbu u 9 mj,pa da se pripremim..
Nije stvar u kilama, nego u cm u struku. Dobrodošla.
Da se objasnim. Kila ne dobiješ puno, ako uopće dobiješ, jer mučnine. Apetit ti se otvara oko cca13.-og tjedna. Ali zato se maternica širi i podiže za gore. I ode struk. Zato kažem, centimetri samo 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
negoo, imam pitanje oko 16 tt koliko ste kila dobile? Mi bi svadbu u 9 mj,pa da se pripremim..
Da se objasnim. Kila ne dobiješ puno, ako uopće dobiješ, jer mučnine. Apetit ti se otvara oko cca13.-og tjedna. Ali zato se maternica širi i podiže za gore. I ode struk. Zato kažem, centimetri samo 😀
Oki doki.. :) hvala
Barbie sretnoo 🤗🤗 bit ce sve u redu sigurna sam 😊
Neurologija, bas lijepo.😍 Kad vi bila doktor to bi mi bila specijalizacija, svida mi se to podrucje 😊
Annchy dobrodosla, ne brini za kile, bitno da jd beba dobro 💪
Jutro🤗...
Barbie sretno i javi nam dobre vijesti😉...
annchy17 Dobrodosla!😊 Dobro ti kazu cure za kg...ja sam u 13tt jos uvijek u minusu 2,5-3kg a nisam ni jednom povracala...al trbuscic i maternica se lagano sire...ako mislis radi vjencanice def.uzmi neku koja te nece stezati u struku😊
Neurologija, vau. da nisam upisala pravo, upisala bih medicinu. moja druga velika ljubav <3
hvala svima na dobrim željama, jedva čekam da to prođe i da vam javim kaj je bilo.
Annchy, dobrodošla. cure su ti rekle već. ne udebljaš se što se tiče kila, ali definitivno izgledaš deblje jer se struk proširi i trbuh napuhne. meni se počelo vidjeti u uskoj odjeći negdje u 12. tjednu i mogu ti reći da se sada (14+2 sam) kuži već, a inače sam dosta mršava.
Ne mora bit, ocito sam ja onda iznimka jer nemam toliko mucnina i mogu jesti sve, mislim dodje mi muka al ne povracam.. Nesto gricnem malo odlezim i ka nova sam
Ocito sam ja jedina u plusu :D ja bila dns na vagi i dobila 2kg, 14tjedan, al kao sto barbie kaze vidi se da mi je trbuh drukciji, isto otprilike od 12tjedna vidim razliku, i napusem se odma ujutro od dorucka 😂
Mina i kod mene je apetit pojacan od samog pocetka...i dalje ta konstantna glad traje...a moguce da je kod mene i radi secera....
Cure kad smo kod kg isla ja sad stat na vagu i izgleda da sam izgubila jos nesto malo...jedva 48kg imam...morat cu ja popricat s dr.o toj strogoj dijeti..mislim lako za kg,al vazno mi je da beba dobiva sve sto joj je potrebno...
Cure 😍😍 Meni je neurologija ljubav oduvijek ❤️ Imala sam srecu da sam i relativno brzo dobila tu specku (jos je eventualna opcija bila onkologija).
Annchy dobrodosla i cestitam!
Ja sam na +1 kg zasad, mucnine uglavnom vise nemam tako da bi mogla sad krenuti prema gore 🙈
Bok annchy17!
Ja sam između 6. i 11. tjedna smršavila 5 kg jer sam imala mučnine i nije bilo apetita, ali ne bih rekla da se to nešto pretjerano vidjelo na meni. Svako je tijelo drugačije i teško možeš sada znati kako će biti za 3 mjeseca. Po pravilu, do 20. tjedna ne bi trebala dobiti ni jednu kilu, ali skoro sve ovdje smo primijetile da su nam hlače uže i tijesne bez obzira na isto stanje na vagi. Većinom smo komentirale da smo užasno napuhnute, ali opet, nekome tijelo više zadržava vodu, nekome manje, a što ovisi i o tome što jedeš. Ako jedeš puno ugljikohidrata i slanu hranu, navući ćeš dosta vode. Eto, nadam se da sam ti pomogla.
Sortiraj odgovore
Najstariji