Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    11. Lipanj 2018. 19:18

MaggieMM ja sam na elevitovoj folnoj kiselini, magneziju ( mg, cink i kalcij kombinacija), selenu od solgara i zasad prirodnom željezu.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• seiva
    11. Lipanj 2018. 19:21

Hvala cure 
    Po nekoj internet racunici 6+6, ali mislim da je manje. Gin mi nije nista rekao osim da je sve jos frisko

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

Ana89
    11. Lipanj 2018. 19:26

seiva

Hvala cure
    Po nekoj internet racunici 6+6, ali mislim da je manje. Gin mi nije nista rekao osim da je sve jos frisko

Vidit ćeš kad budeš imala ultrazvuk 12., 13. tjedan i srce bude lupalo 200 otkucaja u minuti 😍😍😍 Koji prizor 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    11. Lipanj 2018. 19:28

Maggie folna obavezno. 
    seiva samo miruj, dez

Salatica9192
    11. Lipanj 2018. 19:31

Pozdrav curee :)
    Pratim vas sta pisete, ali nemam sta se umijesati haha, ne kupujem online :D Haljine su super :)))
    Nesto razmisljam, da li je neko spomenuo da mu nesto uzrasta po kozi? Ja sam puna nekih sitnih fora, nezz ni sta je, nije da se sad vidi nesto, vec kad predjem rukom nije mi glatka koza, po grudima i stomaku najvise. Kao da mi je potreban neki ekstremni piling haha. I ovo da prepisem hormonima?
    I kod nas su vrucine i sparine, pokusavam izbjegavati kretanje preko dana. 
    Srecno u pon na pregledima :))) 

Bulbi91
    11. Lipanj 2018. 19:32

Svjesna  nisam ga sad koristila neko vrijeme...uspije se uhvatit vec i od 12tt ,al na par sec i beba zbrise na drugu stranu,zvrk mali😁...kao kazu iza 14tt da je lakse naci otkucaje jer kako beba raste ima manje mjesta pa ne bjezi toliko,tako da cu radije jos pricekat..mislim si  ga u pon ponijeti dr.da mi on strucno pokaze kako najlakse uhvatit otkucaje baby watcherom😊...
    Nego dosao moj muz doma i jako mu se sviđa jastuk,imam osjecaj da cemo i njemu morat kupit jedan😂😂...
    Ja uzima aktivni folat,mg,selen,b12,d vitamin i maticni sok od kupine za zeljezo😁. .

Bulbi91
    11. Lipanj 2018. 19:33

seiva

Hvala cure

Mozda je bila kasnija ovulacija...za 2 tj ce sigurno i srceko prokucati❤

Miranda
    11. Lipanj 2018. 19:35

Ode mi post.  
    Htjedoh reci samo miruj, smedi iscjedak je dosta cest i ne mora znaciti nista strasno 😘
    Zavidim svima na moru 😩 Bas sam nekidan kupila novi spf za ovu godinu i mastam i razmisljam kad cu dolje 😂 Mi se mazemo s faktorom 20. Znam da su nam na dermatologiji objasnjavali da je sve iznad faktora 8 zapravo nepotrebno, jer ako bez icega izgoris na suncu za 10 min, faktor ti omogucuje da ne izgoris 10x duze. Znaci faktor 8 za 80 min na suncu a 20 za 200 min. Tak

Miranda
    11. Lipanj 2018. 19:35

Ignorirajte sto gresaka 🙈

pepe1907
    11. Lipanj 2018. 19:46

Salatica9192

Pozdrav curee :)
    Pratim vas sta pisete, ali nemam sta se umijesati haha, ne kupujem online :D Haljine su super :)))
    Nesto razmisljam, da li je neko spomenuo da mu nesto uzrasta po kozi? Ja sam puna nekih sitnih fora, nezz ni sta je, nije da se sad vidi nesto, vec kad predjem rukom nije mi glatka koza, po grudima i stomaku najvise. Kao da mi je potreban neki ekstremni piling haha. I ovo da prepisem hormonima?
    I kod nas su vrucine i sparine, pokusavam izbjegavati kretanje preko dana.
    Srecno u pon na pregledima :)))

ja sam to isto komentirala..pogotovo po prsima..svaki put radim piling kad se tuširam ali ništa ne pomaže

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.