Vecina vas pije nesto za zeljezo? Kod mene ga ima viska 😂 i tako cijeli zivot.. ginekologica je time zadovoljna haha
Vecina vas pije nesto za zeljezo? Kod mene ga ima viska 😂 i tako cijeli zivot.. ginekologica je time zadovoljna haha
Ja sam najviše na 119 sa hemoglobinom . Donja granica normale 😂😂 Sad sam vjerovatno ispod 😂😚
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Prebaci nam malo 😂
Meni je taj crni hemoglobin uvijek slaba tocka a u trudnoci pogotovo
Jel se hemoglobin vidi na kks pretrazi? Idem u cetvrtak pa me bas zanima kakav ce bit. Do sad nisam imala problema s tim.
Jel se hemoglobin vidi na kks pretrazi? Idem u cetvrtak pa me bas zanima kakav ce bit. Do sad nisam imala problema s tim.
Vidi se. Iako bi bilo bolje izvaditi uz hemoglobin i feritin + UIBC i TIBC. Jer kod manjka zeljeza prvo pada razina Fe pa padaju rezerve i feritin i na kraju tek hemoglobin, kad si vec u velikoj banani 😬
Tako da je bolje preduhitrit pad hemoglobina jer treba 6 mjeseci terapije i vise da se njega digne.
Haha ajoooj taman svi uzmite po malo i meni ce ostati sasvim dovoljno, u granicama 😁😂
Vidi se. Iako bi bilo bolje izvaditi uz hemoglobin i feritin + UIBC i TIBC. Jer kod manjka zeljeza prvo pada razina Fe pa padaju rezerve i feritin i na kraju tek hemoglobin, kad si vec u velikoj banani 😬
Tako da je bolje preduhitrit pad hemoglobina jer treba 6 mjeseci terapije i vise da se njega digne.
Hvala Miranda 🤗😘 popricat cu s doktoricom.
Mozda glupo pitanje ali da li se moze unijet previse zeljeza? Jel ima to kakvih stetnih posljedica na bebu?
Ja pijem Heferol i da prostite stolica mi je katalastrofa :/
Mene cudi zasto me dr nije poslao vadit krv
Samo napravio UZV reka srce kuca dodite za 3 tj pa cemo napravit trudnicku
Sortiraj odgovore
Najstariji