Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 09:10

Miranda svaka cast!💪💪😊

Pticaselicazgst
    12. Lipanj 2018. 09:13

Maggie85 otkud ti info da do 20 tjedna ne bi trebale dobivat na tezini?! 😢 
    Ja sam citala iz vise izvora da u prvom tromjesečju se moze dobit 1,5 do 2 kg.
    U drugom svaku tjedan po 320-400 g je ok. 
    Miranda super ti je posao 😍 onkologiju ne bi, brat mi je stazirao na klinici za tumore, pretesko je to 😓 
    Drago mi je da radis posao kojo volis, to je jako bitno 🤗
    Uffff bulbi deff pricaj s doktoricom. A da jos pojacas unos minerala i vitamina kad vec ne moze preho hrane pa za svaki slučaj da si mirna.. koliko si visoka?

du1988
    12. Lipanj 2018. 09:17

barbiemama sretno!! 😍😍 Anchy, dobrodosla! Svjesna, kako si danas? sve ok? Jutro svim curama, nikad ranije nisam ustala otkako sam na mirovanju 🙄😋

url=https://lilypie.com]

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 09:18

Pticaselicazgst

Miranda super ti je posao 😍 onkologiju ne bi, brat mi je stazirao na klinici za tumore, pretesko je to 😓
    Uffff bulbi deff pricaj s doktoricom. A da jos pojacas unos minerala i vitamina kad vec ne moze preho hrane pa za svaki slučaj da si mirna.. koliko si visoka?

Ma niska sam ja🙈...161cm...ostala trudna sa nekih 52kg,sad pala na 48-49kg...al na sitnijim ljudima se to dosta vidi...cice su porasle,trbuscic nesto sitno,al u nogama vidim def.da su osle kg...jedem stvarno puno voca i povrca...i to po ptrporuci dr jedem po 6-7manjih obroka dnevno...cak se ni ne drzim strogo te dijete niti ne vazem hranu...zadnji put je dr.reko da ne brinem da cemo nadoknadit kg...al budem ga ja opet pitala...

Maggie85
    12. Lipanj 2018. 09:19

Miranda

Cure 😍😍 Meni je neurologija ljubav oduvijek ❤️

Miranda, zamišljat ću te sad kao Ameliu Shepherd, lik iz Uvoda u anatomiju, ona je neurolog.
    Nego, mogu li te ja zamoliti za komentar moje krvne slike? Išla sam na kraju privatno obaviti kad me nitko ne šalje. Željezo je 22 (8-30), TIBC 61 (49-75), UIBC 39 (26-59), hematokrit 0.388 (0.350-0.470), trombociti 229 (158-424).
    Čini mi se da je željezo ok; zapravo me više zanimaju trombociti obzirom da uzimam Clexane. Je li to nisko obzirom da su 14.3.2018. trombociti bili 239? Nisu ni tad bili nešto visoki (tad nisam uzimala Clexane, nisam ni znala da sam trudna, bilo je tjedan dana od inseminacije)

Maggie85
    12. Lipanj 2018. 09:22

I da, magnezij je došao nizak: 0.70, a ref. su vrijednosti 0.65-1.05. Nisam ga dosad pila jer nisam imala nikakve grčeve pa sam mislila da nema potrebe. Izgleda da dodajem još jednu tableticu svojoj kolekciji.

Maggie85
    12. Lipanj 2018. 09:32

Pticaselicazgst

Ubi me, ne sjećam se.  A htjela sam zapravo dopisati nakon te rečenice: max. 2 kg, baš da se ne bi ulovile na to. Meni se osobno 2 kg više-manje ne vide, pa sam zato tako napisala.

_svjesna
    12. Lipanj 2018. 09:32

du1988

barbiemama sretno!! 😍😍 Anchy, dobrodosla! Svjesna, kako si danas? sve ok? Jutro svim curama, nikad ranije nisam ustala otkako sam na mirovanju 🙄😋

Jutros sve cisto, iscjedak normalan bezbojan. 
    Grcevi menstrualni su me jutros probudili i bili su jaki poprilicno prepala sam se, ali eto zasad nema brljanja. 
    Kako si ti?

Pticaselicazgst
    12. Lipanj 2018. 09:37

Maggie85

Pticaselicazgst

Ubi me, ne sjećam se. A htjela sam zapravo dopisati nakon te rečenice: max. 2 kg, baš da se ne bi ulovile na to. Meni se osobno 2 kg više-manje ne vide, pa sam zato tako napisala.

Hahaha a ja se odmah ulovila 😂😂 a i to mi je malo kg. 20 tjedan je vec pola trudnoce, sam plod je tu vec oko pola kg, cice kila, plodna voda itd.. mozda bolje nista ne citat 💪 sta su ti sve vadili jos? Jel ti ostalo u redu?

Pticaselicazgst
    12. Lipanj 2018. 09:39

Bulbi91

Pticaselicazgst

Ma niska sam ja🙈…161cm…ostala trudna sa nekih 52kg,sad pala na 48-49kg…al na sitnijim ljudima se to dosta vidi…cice su porasle,trbuscic nesto sitno,al u nogama vidim def.da su osle kg…jedem stvarno puno voca i povrca…i to po ptrporuci dr jedem po 6-7manjih obroka dnevno…cak se ni ne drzim strogo te dijete niti ne vazem hranu…zadnji put je dr.reko da ne brinem da cemo nadoknadit kg…al budem ga ja opet pitala…

Ti si prava depna venera onda 🤗 napravi kako mislis da je najbolje i sto ti predosjecaj rec. Kile cemo sigurno nadoknadit, jedino se u trudnoci za to ne brinem 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.