Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 09:45

Pticaselicazgst

Bulbi91

Pticaselicazgst

Maggie85 otkud ti info da do 20 tjedna ne bi trebale dobivat na tezini?! 😢
    Ja sam citala iz vise izvora da u prvom tromjesečju se moze dobit 1,5 do 2 kg.
    U drugom svaku tjedan po 320-400 g je ok.
    Miranda super ti je posao 😍 onkologiju ne bi, brat mi je stazirao na klinici za tumore, pretesko je to 😓
    Drago mi je da radis posao kojo volis, to je jako bitno 🤗
    Uffff bulbi deff pricaj s doktoricom. A da jos pojacas unos minerala i vitamina kad vec ne moze preho hrane pa za svaki slučaj da si mirna.. koliko si visoka?

Ma niska sam ja🙈…161cm…ostala trudna sa nekih 52kg,sad pala na 48-49kg…al na sitnijim ljudima se to dosta vidi…cice su porasle,trbuscic nesto sitno,al u nogama vidim def.da su osle kg…jedem stvarno puno voca i povrca…i to po ptrporuci dr jedem po 6-7manjih obroka dnevno…cak se ni ne drzim strogo te dijete niti ne vazem hranu…zadnji put je dr.reko da ne brinem da cemo nadoknadit kg…al budem ga ja opet pitala…

Ti si prava depna venera onda 🤗 napravi kako mislis da je najbolje i sto ti predosjecaj rec. Kile cemo sigurno nadoknadit, jedino se u trudnoci za to ne brinem 😂

🙈😂😂tako nekako...al zato je muz div😆...
    Nadam se da hocemo,ako ih i nebude puno bit ce barem manje za skidat poslije🙈😂

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 09:49

Miranda Mogu te i ha nesto zamolit🙈...
    Kod mene na svakoj krvnoj slici i onima od prije trudnoce malo povisen je MCHC 360 (320-345) i MPV 10,5 (6,8-10,4).
    Nitko od dr.mi to nikad nije kom,uvijek su rekli sve ok...

du1988
    12. Lipanj 2018. 09:53

_svjesna

du1988

barbiemama sretno!! 😍😍 Anchy, dobrodosla! Svjesna, kako si danas? sve ok? Jutro svim curama, nikad ranije nisam ustala otkako sam na mirovanju 🙄😋

Jutros sve cisto, iscjedak normalan bezbojan.
    Grcevi menstrualni su me jutros probudili i bili su jaki poprilicno prepala sam se, ali eto zasad nema brljanja.
    Kako si ti?

Super da je sve cisto, i kod mene je za sada! Jedva sam cekala da prodje pola sata od euthyroxa pa da mogu papati 😂😂

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    12. Lipanj 2018. 09:53

Bulbi jesi li izgubila kile jer si promijenila rezim ishrane od prije trudnoce ili? 
    Ja sam na istoj kilazi i jedem vise ali pijem jaku terapiju 3x500 ne uspijevam dobiti nista. Ocajna sam. Zelim da dobijem bar 2 kile 😂
    Imam 60, visoka oko 174.
    Prije Siofora imala sam 65 kila i bila sam si bas ok.
    Zadnja dva tjedna sve mi se gadi, meso najvise, samo ribu mogu jesti, na piletinu mi se povraca.. kad se stogod kuha moram se udaljiti skroz. Ne znam je li to od lijeka ili su trudnicke muke. Nadam se da ce se brzo apetiti otvorit pogotovo sad kad je ovako vruce, samo pijem tekucinu i jedem voce nista vise ne mogu.

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 10:01

_svjesna

Bulbi jesi li izgubila kile jer si promijenila rezim ishrane od prije trudnoce ili?
    Ja sam na istoj kilazi i jedem vise ali pijem jaku terapiju 3x500 ne uspijevam dobiti nista. Ocajna sam. Zelim da dobijem bar 2 kile 😂
    Imam 60, visoka oko 174.
    Prije Siofora imala sam 65 kila i bila sam si bas ok.
    Zadnja dva tjedna sve mi se gadi, meso najvise, samo ribu mogu jesti, na piletinu mi se povraca.. kad se stogod kuha moram se udaljiti skroz. Ne znam je li to od lijeka ili su trudnicke muke. Nadam se da ce se brzo apetiti otvorit pogotovo sad kad je ovako vruce, samo pijem tekucinu i jedem voce nista vise ne mogu.

Iskreno ne znam ni sama..jer ja na pocetku trudnoce nisam odma bila na dijeti,izbjegavala sam slatko od uvijek radi dijagnoze...a vec su tad lagano pocele padat...Tipa oko 8tt je dr.rekao da moram na dijetu...
    Mislim da nama mozda i terapija koci te kg...jer meni je med.sestra kod gin kom na jednom od pregleda ajme tako ste sitni i jos ste na sioforu...
    Meni se hrana me gadi...jedino nekad ne znam sto bi vise jela...
    Evo primjer mog jucerasnjeg dnevnog menia:
    Dorucak:2 snite integralnog tosta sa sirnim namazom
    Međuobrok: breskva
    Rucak:2 manja kom nemasne svinjetine + krastavac sa vrhnjen
    Međuobrok:2breskve
    Vecera:2snite int.tosta sa sirnim namazom i kukuruz🙈
    I nesto kasnije grozde😁...

barbiemama
    12. Lipanj 2018. 10:03

svjesna, ja imam nekih 55 kg na 175-176 i ne osjećam se uopće premršavo. ne brini. to je sve stvar percepcije, mislim da po BMI imaš dovoljno kila. a kile budu došle kroz trudnoću i kad ti se smire mučnine :)

Miranda
    12. Lipanj 2018. 10:04

Maggie85

Miranda, zamišljat ću te sad kao Ameliu Shepherd, lik iz Uvoda u anatomiju, ona je neurolog. 

😂😂 

Nije to znacajan pad, indikativno je ako trombociti padnu 30% ili vise od pocetne vrijednosti a mali pad je ocekivan zbog terapije. Samo njih treba obavezno kontrolirati tijekom trudnoce, uzas je sto to nitko ne prati 🙄
    Bulbi MCHC je koncentracija hemoglobina u eritrocitima a MPV prosjecna velicina trombocita. MPV je kod tebe vjerojatno uvijek pri vecim vrijednostima a MCHC je promjenjiviji, veci problem je kad je nisko, ovo tvoje povecanje je malo i zanemarivo. 

_svjesna
    12. Lipanj 2018. 10:07

Ja sam toliko bila sretna kad sam prije trudnoce pila samo 1x500, dobila sam apetit gadjenje je nestalo uzivala sam ali kratko je trajalo. 
    Podigli su dozu kad sam isla na stimulaciju ovulacije i dr je takodjer komentarisao da je jaca doza bolja jer ujedno stiti od spontanog pa sad ko ce ga znati. Traziti cu da smanje ako bude moguce.
    Ja sam jucer se digla i pravila quesadille :))
    Napravila ih bile su top, pojela 2 komada i ne ide vise. Mislim i da ne volim hranu koju sama si spremim jer po restoranima ja pojedem kao i moj div od muza, ocito i psiha igra ulogu :)))

_svjesna
    12. Lipanj 2018. 10:09

barbiemama

svjesna, ja imam nekih 55 kg na 175-176 i ne osjećam se uopće premršavo. ne brini. to je sve stvar percepcije, mislim da po BMI imaš dovoljno kila. a kile budu došle kroz trudnoću i kad ti se smire mučnine :)

Ma ja sam vidjela tvoju sliku ti imas savrsenu gradju, kod mene su bokovi ravni sa ramenima i sav visak ide u stomak :(
    Tako da ako smrsam smanji se i stomak, a guze nigdje 😂😂
    Jedini grudi ostanu one su uvijek bile malo jace tako da svako zlo za neko dobro  :)

du1988
    12. Lipanj 2018. 10:14

Cure, kakav je vas odnos s kavom? Ja sam bila najveci ljubitelj ikad i samo mi se miris zgadio...a glavobolje od odvikavanja me ubijaju danima. Mucnina klasicnih nemam, od hrane mi nista ne smeta! mada i inace jedem jako puno voca i povrca...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.