Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    12. Lipanj 2018. 10:50

iamhappy

Pticaselicazgst

du1988

Cure, kakav je vas odnos s kavom? Ja sam bila najveci ljubitelj ikad i samo mi se miris zgadio…a glavobolje od odvikavanja me ubijaju danima. Mucnina klasicnih nemam, od hrane mi nista ne smeta! mada i inace jedem jako puno voca i povrca…

Du ja je do prije tjedan dana nisam pila, i sad mi opet pase i postaje jedan od drazih dijelova dana kad ujutro fino sjednem na balkon i gustam u kavici. Jedino cega nema je cigareta uz to 😂

jutro cure, danas sam vadila krv, cekam nalaze, i moram još ici izvaditi krv za štitnjacu, da li ste vi morale? rekla sam doktoru da imam glavobolje jer ne pijem kavu, a teski sam ovisnik, i da sad kako mi ne pase me glava ubija danima, i on mi dao za stitnjacu. danas mi nisu mogli to izvaditi u domu zdravlja, sad moram jedan dan na rebro na novo vadanje, a mene strah, uzas :-)
    jucer sam nakon 3tj popila kod kume kavu, a doma kad si sama napravim mi se zeludac okrece. pase mi jedino iz kafica bijela kava. ajme kako cudno.

Ja sam vadila za stitnjacu, imam povisen tsh i sad sam na terapiji euthyroxa, kontrole svaka 4 tjedna.
    A glava i mene uzasno boli, nekad vise a nekad manje. Ginekologica mi je rekla da smijem popiti lupocet

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 10:52

Maggie85

Bulbi91

Evo primjer mog jucerasnjeg dnevnog menia:
    Dorucak:2 snite integralnog tosta sa sirnim namazom
    Međuobrok: breskva
    Rucak:2 manja kom nemasne svinjetine + krastavac sa vrhnjen
    Međuobrok:2breskve
    Vecera:2snite int.tosta sa sirnim namazom i kukuruz🙈
    I nesto kasnije grozde😁…
    Bulby, a da za međuobrok s breskvama pojedeš i 15-ak badema? I za doručak dodaš jedno jaje? Čak i ako bi s tim prešla kalorijsku granicu, ne bi trebalo uzrokovati podizanje šećera pa je ok.

Maggie Vidis mogla bi to probat ,malo pojacat obroke...😊
    Bas cu se pozalit dr.u pon da sam jako gladna 🙈

barbiemama Budi sretna sto smijes jesti koliko i sto hoces😁...ja sam ljubomorna...inace bas volim papat,nisam ni inace bas lako dobivala kg a znala sam pojest dosta🙈.. 

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 10:54

Ja sam isto na euthyroxu...probleme sa stitnjacom imam od prije....
    Koliko sam skuzila sad svim trudnicam provjeravaju hormone stitnjace jer bas u trudnoci oni znaju poludit malo...

Salatica9192
    12. Lipanj 2018. 11:00

Pepe, 
    znaci hormoni nas lupaju :D Nasla sam clanak o tom poslije i trebalo bi sve proci kada se porodimo :))
    Ja sam danas nikakva, vani je sparno i oblacno. Kupila gurmansku pitu u pekari i došla do pola i trci u wc, izbacuj, trci vodu pij da prodje nagon za povracanje i uspijem :D
    Onda me grcevi uhvateee, istripam ss da su kontrakcije, uzmem citati, popijem magnezujum i onda odem u wc, izgleda da su grcevi od probave bili. 
    I na kraju mama kuha neku piletinu, meni smrdi, bjezim, sastavi me sve haha, dijete ce mi biti vegeterijanac koliko ne podnosim meso u trudnoci :D
    Tako da mi je dan D sto bi se reklo haha. A tek je poceo :D Nadam se da ste vi u boljem raspolozenju :) Srecno svima na pregledima :) 

Bruna92
    12. Lipanj 2018. 11:09

Kod mene je isto grozno... Sparina, vruce, sve isijava, glava me boli, muka mi je... Ali, kazu ljudi "proci ce"... Ah.. 😁

Ana89
    12. Lipanj 2018. 11:10

iamhappy

Pticaselicazgst

du1988

Cure, kakav je vas odnos s kavom? Ja sam bila najveci ljubitelj ikad i samo mi se miris zgadio…a glavobolje od odvikavanja me ubijaju danima. Mucnina klasicnih nemam, od hrane mi nista ne smeta! mada i inace jedem jako puno voca i povrca…

Du ja je do prije tjedan dana nisam pila, i sad mi opet pase i postaje jedan od drazih dijelova dana kad ujutro fino sjednem na balkon i gustam u kavici. Jedino cega nema je cigareta uz to 😂

jutro cure, danas sam vadila krv, cekam nalaze, i moram još ici izvaditi krv za štitnjacu, da li ste vi morale? rekla sam doktoru da imam glavobolje jer ne pijem kavu, a teski sam ovisnik, i da sad kako mi ne pase me glava ubija danima, i on mi dao za stitnjacu. danas mi nisu mogli to izvaditi u domu zdravlja, sad moram jedan dan na rebro na novo vadanje, a mene strah, uzas :-)
    jucer sam nakon 3tj popila kod kume kavu, a doma kad si sama napravim mi se zeludac okrece. pase mi jedino iz kafica bijela kava. ajme kako cudno.

Ja sam štitnjaču dvaput vadila: prvi put 8. tjedan, tad mi je tsh bio sumnjivo nizak, pa su me poslali opet za tjedan dana na vađenje krvi detaljnije štitnjače. Nitko nije komentirao nalaz niti me slao dalje pa pretpostavljam da je bio ok.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• iamhappy
    12. Lipanj 2018. 11:15

nadam se da će i moj nalaz biti ok, ne treba mi još i to. :-)
    Bruna92 i ja sam jucer popila lupocet,nisam mogla vise izdrzati. 
    bas sam koma, glava, umor,nista mi se neda. spavam cim dodem doma s posla. 
    iskreno otisla bi na cuvanje, ali mi je jos prerano. zbog place, nista drugo :-)

Ana89
    12. Lipanj 2018. 11:20

Ja sam primjetila, da mi je znoj dobio znojasti miris ( nikad ga nije prije imao), da mi se perut jače producira i masnija je.  Moj dragi je komentirao da su mi grudi i dalje veće od trbuha, haha...On je imao neku drugu viziju o trudnoći😆😆. Eh muškarci, baš su slatki. Svejedno, sviđa mu se i trudna verzija mog tijela. Jako.
    Sestra mi je rekla da izgledam kao da sam samo jače napuhnuta. I ona se čudi koliko zapravo vitko izgledam😂😂. Svako tijelo je različito. Dobila sam par kilograma( skoro 15. tjedan), ali sve je u grudima i malo u struku ☺️☺️.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    12. Lipanj 2018. 11:20

Sto ss stitnjace tice vec sam godinama na terapiji, sad su mi nalazi ok. Bas sam jucer vadila 🖒 
    Salatice drzi se, proci ce i ovo 💪
    Ostale curke vani je koma da, ja se nisam u stanju nigdje maknut. Lezim na kaucu i klima radi. Prevruce je i omamljujuce. Cak mi je drago da sam doma 😉

Maggie85
    12. Lipanj 2018. 11:25

I meni je dojadilo raditi, jednostavno nemam volje, a pričala sam kako ću do zakonskog roka raditi. Išla sam čak i računati kad bih najranije mogla na rodiljni.  Ako čak i zbrojim 3 tjedna godišnjeg i onih 45 dana, opet moram raditi cijelo ljeto... tek 10.9. mogu ostati doma (10 tjedana prije termina).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.