Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    11. Lipanj 2018. 18:56

du1988

Bulbi91

PticaselicazgstZnaci skuoa iscekujemo pon 😍…
    Joj,i moj zadnji pregled je bio odlazan na hitnu onu ned prije tj dana🙈…ma samo nek nase bebice budu ok❤🙏…ma bitno je da nisam gladna,a tolko cesto sam gladna da ne znam vise kaj jest…a dr.samo vice dijeta🙈😂…da,da najavljuju kisu,a vidjet cemo hoce li nas rashladit😆
    Ana89 🙈😂😂tvoja kombinacija je moram priznat nenadmasna.. .

i ja iscekujem pregled u pon i molim Boga da hematoma nema da mogu funkcionirat kao covjek! Kao biljka sam od 27.5.i ludim vise u kuci! The prisoner 😂😂

Uu ima nas za pon😁...
    Ako te tjesi,ja sam na mirovanju od 20.04....od toga vecinom na strogom mirovanju,zadnja 2 tj sam dobila odobrenje za krace setnje...🙈
    Ma samo nek bebice budu dobro sve cemo mi to izdrzati za njih❤❤❤🙏🙏🙏....

Bulbi91
    11. Lipanj 2018. 18:58

Hvala Miranda❤😊...

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 18:59

Bulbi valja li sta taj baby watcher? Cujes li sto ili ga mozes tek za par tjedana koristiti? 
    Muž me zeza da kupimo polovan ultrazvuk doma kaze ako ce te to umiriti 😂😂😂😂

Pticaselicazgst
    11. Lipanj 2018. 19:02

Ima nas za ponedjeljak. 🤗 ma bit ce sve ok, mora biti. 😍 pozitivna kolektivna energija ce dati dobre rezultate 💪😊
    Hahaha knedle sa lukom 😂 joooj.. al sad kad si spomenula knedle jedu mi se 😍😍😍 morat cu muza u ducan poslat. 🤣

• seiva
    11. Lipanj 2018. 19:03

Hvala na dobrim zeljama. 
    Evo me od ginica, srceko jos ne kuca.
    Dobila duphaston za pit i strogo strogo mirovanje, za 2 tjedna kontrola. Pojavilo se sad neko smedjilo. 
    Me treba lovit panika? Ili bolje da pitam kako da ne razmisljam o tome svemu

👩‍🦱 '79 - nizak AMH
    👨‍🦱' 86 - ok
    1. 2018.- trudnoca prirodno - spontani u 9 tjednu
    2. Početak 2020. - klomifen, inseminacija - nije se primilo
    3. Lipanj 2020 - bemfola, cetrotide - 2 folikula, prazna, prekinut IVF
    ...

Pticaselicazgst
    11. Lipanj 2018. 19:05

Seiva a koliko dugo si trudna?
    Probaj se odmorit sada i samo lezi, ako ti se pojaca ilj krene krv i jako bolit odi doktoru onda. Nemoj se plasiti. 

AllieH
    11. Lipanj 2018. 19:07

seiva, zna biti smeckastog iscjetka nakon pregleda, to ne mora nista lose znaciti. Miruj, bit ce sve okej ❤

Luka ❤

• Teatoni
    11. Lipanj 2018. 19:10

Ja sam isto na cuvanju od 15.4. Na zadnjem pregledu u petak ginekologica mi je rekla da je sve u redu. Na cuvanju sam zbog male ciste na lijevom jajniku koja se hvala bogu nije povecala ni milimetra. Tako da sa ja od subote na moru i planiram biti fo sljedece kontrole koja je 24.7. Super mi je
     Na plazi sam izricito u hladu pod suncobranom. Faktor 50 obavezan jer je sunce uzasno jako. Citam knjige i brckam se svako malo jer je more izrazito toplo. Tako da curke ako smijete i mozete na more sto prije. Ja sam se preporodila. Umrla bi sad u zgu na ovim vrucinama.

• MaggieMm
    11. Lipanj 2018. 19:11

Pije li koja mamica B complex?  Koje jos vitamine preporucate a da mogu uzeti na svoju ruku ?

Pticaselicazgst
    11. Lipanj 2018. 19:13

MaggieMm ja uzimam prenatale i magnezij i omegu 3. I sok od kupine za zeljezo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.