Ana,
takva je moja preko dana, moramo je skidati da je razbudimo za hranu, a preko noći ne spava. Upali smo u zacarani krug taj neki... Sad pajki, kako dan stize. Zvala sam mamu u pomoc, da je poslije pricuva i nahrani, da odmorimo malo mi. Ja je buditi za hranu necu haha. Koliko je jela sinoc, sad je jutarnja dijeta
🤣 Poslije 7 sati budnog djeteta, ne budis ni pod razno hahhahaha.
Hahaha, ja mislim da je nemoguće fulati xD Mozda u 17,18 nedelji do 25 ajmo reci, poslije nema sanse xD Onda je doktor neuredan totalno xD
Jutro nespavalice.. vidim da se sve mucite sa spavanjem, nije ni kod mene nista bolje. Ja zaspala negdje oko cca 2 do sad. Osjecam se kao da je prek mene prošao vlak 😢 možda nisam mogla spavat od treme pred pregled.
Prijavljujem izrazito jake, cak nekad i bolne udarce malene. Nekad se zabrinem da nije kontrakcija, jedva cekam da vidim sta ce mi rec danas.
Splicanke moje da vam nije nesanica od juzine, kaze mi muz da je dolje preludo vrijeme. Kad je dosao u nedjelju se smrznuo a jucer maltene tanka jakna 🙄 drzite se 💪
Mamice nase vidim da je i kod vas borba i da vas klinci zekaju. Ne dajte se, probajte spavat sto vise. Jos malo pa smo u vasoj kozi 🤗
Maggie maleni je presladak 😍
Sretno svim curama na pregledu danas 🤗
Jutro. I ja sam budna od 6,vec sam u ambulanti,cekam pregled. Nadam se da cu bit brza. Nemojte mi o fulavanju spola,tocno.cu ga priupitat opet hahaha.
Nocas sam se budila isto svako malo,nervoza prije pregleda kao i uvijek.
Maggie divan je decko. Cure uzivajte sa svojiim buhtlicama. Jedva cekam da nas sve pocnu mucit vjerovatno kad rodim necu tako govorit haha
Vidim da je svima veselo nocas bilo 😅 jel ovo neki puni mjesec? Cak sam i sanjala ruzno, a nisam odavno. Dobro je, danas je novi dan.
Ptico istina, vrijeme nije normalno. Jucer me izmucilo strasno. 😤
Nali mi smo jucer dobili i sliku spolovila 😂 pa sigurno nismo fulali, to me ne brine 😎
Vidis, ovo mi je novo da se bebu budi za jesti. Kad je moj L bio mali, upute su bile da se djetetu da jesti kad god trazi, ali ga se ni slucajno ne budi 🤷♀️ ako cvrsto spava samo ga se unervozi i tako pospan nema snage ni vuci. Svake godine nova filozofija 🤦♀️
Ja sam se napokon udostojila razmisljat o kolicima i AS. I totalno sam zbunjena 😟
Sto ovako ne moze preko noci 🤣😮
Blaza,
hahaahha, a ajde sto mi ne spavamo, vec sto ti je tesko gledati kako place, a ne znas sto, tj sinoc je nosic djelimicno igrao ulogu, cuje se kako je pun i znaci u sred noci, prvi put joj pun nosic, otkud znam sta raditi jbt. Ona pumpica rucna, nigdje veze, em mi strasno ono na njen mali nosic, em neizvodljivo nekako.
Dalje, cure pokusavajte sa dojenjem sto visee. Mislim da je neuporedivo izbaciti dojku i da jede, pa hoce ili nece, itd. Ja ustanem, pripremim hranicu, krenemo je hraniti, izmrlja 30ml, bacaj, pa za sat jauce opet, pravi novu, kuvaj vodu, imam malu termosicu...Moram uloziti u vecu i bolju - vrijedi svaku paru... Da je ona veca pokusavala bih sa silikonskim bradavicama (kupila sam ih), ali mrva mala, nema ona snage da jos navlaci bradavice meni 😑
Pticice,
to su nama savjetovali zbog male kilaze i nedonosceta. Uspavaju se i ono slabo bi napredovali, mora ih gurkati. Ali to sam izbacila preko noci, kako je tad i najgladnija i budna xD A preko dana moram, pustim je nekada, vidim prolazi 4 sata od zadnjeg hranjenja npr. Ali i tooo cu ukinuti cim odskoci i nabije kilazu 😋
Jutro, i kod mene loša noć..već zadnje dvije me bh zatežu najjače do sad..a od sinoć i ti neki bolovi u leđima..i svašta nešto..a dobro, brzo je sad tome kraj..dolaze nam drugi razlozi za nespavanje 😁 Mame naše, malo vas gnjave vaše buhtlice, al svejedno i mi ostale to jedva čekamo 😉
Maggie, predivan je.. 😍
Curke na pregledima sretno! Očekujemo izvještaje 😉
Kod mene se evo pere nova runda robice i ostalih komada ☺
Ja sam spavala do negdje 5, onda ustala na wc, prckala po mobitelu 10ak minuta i uspjela opet zaspati dosad. 🎉
Maggie, koji mali pozer! 😍 Jeste dosli ista blize smisljanju imena?
A nama nije fulan spol, svaki put siri noge, imam vec jedno 5 slika piska 😂🤦🏽♀️
Cure, sretno tko ima preglede danas!
Ptičice, sto te tocno muci oko AS i kolica, mozda mozemo pomoci?
Luka ❤
Trusawka cestitam draga!! ❤️❤️
I ja prijavljujem neprospavanu noc. Sad svi spavaju a ja vilenim.
Sortiraj odgovore
Najstariji