Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    21. Studeni 2018. 11:01

Evo, kako sam i rekla, nakon dorucka sam odspavala nna kaucu do nekih 9ipo 😁 
    Ovo vrijeme u dalmaciji nije normalno... Prekjucer ujutro su bila 3 stupnja, jucer i danas 15... Pa kako ostati normalan pored toga?? Sinoc je bilo jako nevrijeme, kisa ppadala ko luda, grmljavina, ma svastaaaa a sad sunce sija... Glava mi je ko lopta 😖

barbiemama
    21. Studeni 2018. 11:04

Leonardo je divno ime 😍 

pepe1907
    21. Studeni 2018. 11:08

Jutro svima, ja vec zadnjih par dana se samo jednom budim za wc, ali leđa me jako bole pa se stalno vrtim u krevetu...Maggie Leo je super ime(sad imamo u grupi Leo,Teo,Neo)
    ja cu sutra u Merkur i mislila sam da tamo budem oko 11,12 jer su mislim da neće bit gužve, ili da ipak dođem ujutro?

Salatica9192
    21. Studeni 2018. 11:09

AllieH,  
    hahahahahaha zeno, na glas sam se smijala za "Zimske bebe 2038" 🤣🤣🤣🤣 Procita ti mammu2 hahahahha 🤣😂😍 A za show, pa vjerujem da imamo materijala, jos da upoznate mamu moju.... To je slucaj poseban hahahahhaah. Evo vam jedna slikica kako objasnjava mojoj ujni svicarki da sam ja rodila - inace ona zna njemacki i svima to govori 🤣

i moja trpa ruke u usta, zijeva, plazi jezik, ja guglala sta je sa djetetom hahaha 🤣 A inace drzi glavicu vec fino, stavim je na stomak i glavicu u jednom polozaju, ona se okrene na drugu stranu xD 

AllieH
    21. Studeni 2018. 11:12

LENA HOP!!! Znaci umirem 😂😂😂😂 Mama je kraljica! A tebi treba zabraniti Google, prekini guglati zeno bozja!!!! Vidis da je Lena super, fino napreduje, sve je dosad u redu, prestaniiiiii! 

Luka ❤

Ptičica
    21. Studeni 2018. 11:13

Maggie zamislila sam vas troje. I zacmoljila 😅😍 
    A vec se mislilm sto se dogada, hormoni me ne peru vec neko vrijeme. Ili nisu, dosad 😑
    Muzeva podrska. Tek sad kad to imam vidim koliko znaci, koliko je bitno, a i koliko je normalno. Obitelj u punom smislu rijeci. Taman i "hygge" citam, i u tvojim postovima ga prepoznam. Sklad. Ljubav. Privrzenost. Sigurnost. Podrska.
    Ajme sta pekmeziiiimmmm 😅😅 
    Shvatite, muz otisao na put do utorka. 🙄

mmama2
    21. Studeni 2018. 11:15

AllieH

mmama2, ti bi mogla biti zeznuta svekrva danas-sutra 😅 O tebi ce se pricati na temama Zimske bebe 2038. 😂😂😂😂

Nisam o tome tako razmisljala vidis😂😂😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    21. Studeni 2018. 11:16

Ok nakon zimskih beba 2038 i Lena hop nitko vise ne moze bit lose volje!!! Aaaaahahahahhahaha!! Pa jel moguce .. 😂😂😂😂

luks
    21. Studeni 2018. 11:21

Maggie super za ime 👍 baš lijepo. Ja sam htjela sa Lukom kombinorat Leo, al eto ipak je Lovre (nisam računala da će luka bit toliko uživljen u svjetsko prvenstvo i da ću imat izbor Dejan Lovren ili Lovre Kalinić) 🤣🤣
    Zeznuta svekrva 😂😂 ja sam sa nekih 10mj počela starijeg ostavljat na spavanje ako idemo di vani il u goste, a na duže možda sa 2ipo god. A često kroz popodne je kod svekrve, ode on malo svratit, na 3 min hoda smo. I to mi je super, uvijek sa svakim hoće ostati.
    Salatice i ja sam se baš nasmijala kad sam vas vidila krepane po kauču 😅😅  ma teško je tih prvih dana, ali samo trebate na smjene vas dvoje i to znači!! 😁 A mamin njemački je vrh vrhova 🤣

Lovre

Majana
    21. Studeni 2018. 11:22

Salatice Lena hop 🔝😂😂😂😂
    AllieH pratit cemo sve zimske bebe 2038 😂😂😂
    Maggie muz ti je zlatan nadam se da ce moj bit od pomoci bar upola od  tvog 😉 onaj moj bivsi nista, mislim da ni ne zna kako pelena izgleda a ima dvoje djece 🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.