Evo, kako sam i rekla, nakon dorucka sam odspavala nna kaucu do nekih 9ipo 😁
Ovo vrijeme u dalmaciji nije normalno... Prekjucer ujutro su bila 3 stupnja, jucer i danas 15... Pa kako ostati normalan pored toga?? Sinoc je bilo jako nevrijeme, kisa ppadala ko luda, grmljavina, ma svastaaaa a sad sunce sija... Glava mi je ko lopta 😖
Jutro svima, ja vec zadnjih par dana se samo jednom budim za wc, ali leđa me jako bole pa se stalno vrtim u krevetu...Maggie Leo je super ime(sad imamo u grupi Leo,Teo,Neo)
ja cu sutra u Merkur i mislila sam da tamo budem oko 11,12 jer su mislim da neće bit gužve, ili da ipak dođem ujutro?
AllieH,
hahahahahaha zeno, na glas sam se smijala za "Zimske bebe 2038" 🤣🤣🤣🤣 Procita ti mammu2 hahahahha 🤣😂😍 A za show, pa vjerujem da imamo materijala, jos da upoznate mamu moju.... To je slucaj poseban hahahahhaah. Evo vam jedna slikica kako objasnjava mojoj ujni svicarki da sam ja rodila - inace ona zna njemacki i svima to govori 🤣
i moja trpa ruke u usta, zijeva, plazi jezik, ja guglala sta je sa djetetom hahaha 🤣 A inace drzi glavicu vec fino, stavim je na stomak i glavicu u jednom polozaju, ona se okrene na drugu stranu xD
LENA HOP!!! Znaci umirem 😂😂😂😂 Mama je kraljica! A tebi treba zabraniti Google, prekini guglati zeno bozja!!!! Vidis da je Lena super, fino napreduje, sve je dosad u redu, prestaniiiiii!
Luka ❤
Maggie zamislila sam vas troje. I zacmoljila 😅😍
A vec se mislilm sto se dogada, hormoni me ne peru vec neko vrijeme. Ili nisu, dosad 😑
Muzeva podrska. Tek sad kad to imam vidim koliko znaci, koliko je bitno, a i koliko je normalno. Obitelj u punom smislu rijeci. Taman i "hygge" citam, i u tvojim postovima ga prepoznam. Sklad. Ljubav. Privrzenost. Sigurnost. Podrska.
Ajme sta pekmeziiiimmmm 😅😅
Shvatite, muz otisao na put do utorka. 🙄
mmama2, ti bi mogla biti zeznuta svekrva danas-sutra 😅 O tebi ce se pricati na temama Zimske bebe 2038. 😂😂😂😂
Nisam o tome tako razmisljala vidis😂😂😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Ok nakon zimskih beba 2038 i Lena hop nitko vise ne moze bit lose volje!!! Aaaaahahahahhahaha!! Pa jel moguce .. 😂😂😂😂
Maggie super za ime 👍 baš lijepo. Ja sam htjela sa Lukom kombinorat Leo, al eto ipak je Lovre (nisam računala da će luka bit toliko uživljen u svjetsko prvenstvo i da ću imat izbor Dejan Lovren ili Lovre Kalinić) 🤣🤣
Zeznuta svekrva 😂😂 ja sam sa nekih 10mj počela starijeg ostavljat na spavanje ako idemo di vani il u goste, a na duže možda sa 2ipo god. A često kroz popodne je kod svekrve, ode on malo svratit, na 3 min hoda smo. I to mi je super, uvijek sa svakim hoće ostati.
Salatice i ja sam se baš nasmijala kad sam vas vidila krepane po kauču 😅😅 ma teško je tih prvih dana, ali samo trebate na smjene vas dvoje i to znači!! 😁 A mamin njemački je vrh vrhova 🤣
Lovre
Salatice Lena hop 🔝😂😂😂😂
AllieH pratit cemo sve zimske bebe 2038 😂😂😂
Maggie muz ti je zlatan nadam se da ce moj bit od pomoci bar upola od tvog 😉 onaj moj bivsi nista, mislim da ni ne zna kako pelena izgleda a ima dvoje djece 🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji