LENA HOP!!! Znaci umirem 😂😂😂😂 Mama je kraljica! A tebi treba zabraniti Google, prekini guglati zeno bozja!!!! Vidis da je Lena super, fino napreduje, sve je dosad u redu, prestaniiiiii!
Luka ❤
Maggie zamislila sam vas troje. I zacmoljila 😅😍
A vec se mislilm sto se dogada, hormoni me ne peru vec neko vrijeme. Ili nisu, dosad 😑
Muzeva podrska. Tek sad kad to imam vidim koliko znaci, koliko je bitno, a i koliko je normalno. Obitelj u punom smislu rijeci. Taman i "hygge" citam, i u tvojim postovima ga prepoznam. Sklad. Ljubav. Privrzenost. Sigurnost. Podrska.
Ajme sta pekmeziiiimmmm 😅😅
Shvatite, muz otisao na put do utorka. 🙄
mmama2, ti bi mogla biti zeznuta svekrva danas-sutra 😅 O tebi ce se pricati na temama Zimske bebe 2038. 😂😂😂😂
Nisam o tome tako razmisljala vidis😂😂😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Ok nakon zimskih beba 2038 i Lena hop nitko vise ne moze bit lose volje!!! Aaaaahahahahhahaha!! Pa jel moguce .. 😂😂😂😂
Maggie super za ime 👍 baš lijepo. Ja sam htjela sa Lukom kombinorat Leo, al eto ipak je Lovre (nisam računala da će luka bit toliko uživljen u svjetsko prvenstvo i da ću imat izbor Dejan Lovren ili Lovre Kalinić) 🤣🤣
Zeznuta svekrva 😂😂 ja sam sa nekih 10mj počela starijeg ostavljat na spavanje ako idemo di vani il u goste, a na duže možda sa 2ipo god. A često kroz popodne je kod svekrve, ode on malo svratit, na 3 min hoda smo. I to mi je super, uvijek sa svakim hoće ostati.
Salatice i ja sam se baš nasmijala kad sam vas vidila krepane po kauču 😅😅 ma teško je tih prvih dana, ali samo trebate na smjene vas dvoje i to znači!! 😁 A mamin njemački je vrh vrhova 🤣
Lovre
Salatice Lena hop 🔝😂😂😂😂
AllieH pratit cemo sve zimske bebe 2038 😂😂😂
Maggie muz ti je zlatan nadam se da ce moj bit od pomoci bar upola od tvog 😉 onaj moj bivsi nista, mislim da ni ne zna kako pelena izgleda a ima dvoje djece 🤦🏻♀️
🤣🤣 Ja cu da jedem nekog jadnicka, kao sto moja mama mog muza 🤣 Zeticuuuuuuuu 🤗😍 Znate kako je ona, za njegovo momacki dan (isao je sa drugovima rostiljati na izletiste) uletila u mesnicu (njih tu masu), vidjela druga jednog sto ga zezala da ce joj biti zet i rekla "cao, zeticu" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Raja popadati htjela, muz propao u zemlju ahahahahahaha. Ona to tako lupila, ne zna ni sta je rekla hahahaha (a mi smo se "naglo" uzeli, 5 mjeseci zajedno, a vecina nije ni znala da smo u vezi, trebalo joj je da se navikne hahahaha).
A i meni moj pomaze, on hrani bebu kad je tu, ja je nosam da podrigne, tako smo se podijelili sto se hranjenja tiče, samo puno "kenja", zaboravi da ja nisam rodila Lenu sa uputstvom nekim, da ne znam ni ja većinu, kao i on 🤣
Koliko zaostataka!
Prvo sam cmoljila na didu i baku u akciji s baldahinom, pa na Truskawkinu objavu i velike bebe, pa slatke slikice, a na kraju umirem na Lena hop! Sreća pa nema nitko kraj mene svašta bi pomislili o mom psihičkom zdravlju.
Sad idem prošetati s mojim pasom koji me zadnjih mjeseci tako zaljubljeno gleda i hoda za mnom kao da nitko i ništa ne postoji, svi to komentiraju. Mislim da sve kuži. Vani je cmoljav vlažan dan ali ovaj Lena hop mi je energy boost.....
Hahahahahahahaaha Lena hop. Ovo je vrh.
Mamma2 mogla bi ti bit zeznuta svekrva hahaha,pratit cemo forum. A mislim da ti muz nije toliko lud ostavit zenu i bebu kuci same na bozic,ne sekiraj se oko toga.
Maggie predivno ime ste izabrali.
Evo i nas sa pregleda. Imamo 2 kg,trbuscic i dalje zaostaje 2 tjedna,al ok je to. Glavonja moj
Vec sam se bacila na kauc,umorila sam se haha.
Najavila sam muzu sex vcrs jer ja vise ne mogu podnijet da ginekolog svako 2 tjedna prcka dolje a on nece hahaha. Gotovo je s tim
Sortiraj odgovore
Najstariji