Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    21. Studeni 2018. 13:19

Mina93, uzeo je službeno 2 tjedna godišnjeg tako da za Božić može uzeti još 2 tjedna. Radi kao IT podrška u jednoj privatnoj firmi i ima jako puno prekovremenih. Cijeli GO mu je ostao jer je preko ljeta koristio slobodne dane na račun prekovremenih. Firma mu je fer i korektna po tom pitanju, sve by the book. Možda čak jedan tjedan od Božića otkine verzija i produži ova 2 tjedna... vidjet ćemo... tako nam je lijepo doma da će mi baš biti šok kad se vrati raditi. Jučer je bila milina. Kao da je Božić - nas troje doma, a vani snijeg. Cijeli dan mi se po glavi vratila ona "Božić dolazi, s najljepšim pjesmama, neka noćas ljudi svi, budu sretni".

Landy
    21. Studeni 2018. 13:19

Pozdraav cure,  evo nama stigla kolica, uletili u akciju, kolica 3u1 i krevetić s madracem za 4000..   Toliko sam oduševljena da bi ih prazna po naselju gurala😂😂😂..     Danas napokon popodne na pregled kod nefrologa, a u ponedjeljak  TA,   sretno svim curkama danas na pregledima..    

Vidim nisam jedina s problemom nespavanja😫    kod mene Lana party ima  već danima i noćima,  bit će na mama jer poludi kad čuje tamburice😂😂😂

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

• Figurica_bez_ziga
    21. Studeni 2018. 13:36

Teatoni

Figurica_bez_ziga

Teatoni

Dobro jutro moje trudnice 😊
    Nadam se da ste se naspavale. Bas me ugodno iznenadio snijezni prizor u zagrebu. Nekako mi toplo oko srca kad pomislim da cu na ovaj Bozic biti sa svojom malom strucom. 😍😍
    Evo stigla u TA na merkur neznam jel zbog snijega ali 4 cure ispred mene. Jeeeej…bas me zanima koliko cu danas cekati. 😊😊😊

Sorry sto upadam kao padobranac, jel potrebno narucivanje za pregled u Merkuru? Idem na prvi tek u 12.mj. (37 tj) pa da ne bi bilo da sam.se trebala naruciti 😅
    I tak rano treba doci? 😱 Valjda cu se uspjeti naspavati, imam osjecaj da samo spavam ovu trudnocu. 🙈

Nemozes se naruciti. Dodes tamo i cekas. Moja preporuka ti je da dodes oko pola 8. Jer do 9 imaju dva ctga pa to brze ide jer kad doktor dode oko 9 onda radi samo jedan ctg. Prozivaju vas po redu kako ste dosli na pregled i ako je sve ok ti si vec oko pol 11-11 gotova. Koliko sam ja skuzila. 😊

Hvala ti puno! 😊😊
    Negdje sam tu procitala da si ponesem i vodu i nesto slatko... Mada mozda da im se srusim tamo brze dodjem na red 😂
    Stvarno mi je fascinantno da se mora tako dugo cekati. Jos je meni bebac od pocetka skroz nisko vec vidim da ce to bit jedno diiiivno iskustvo. 😅

None

Ana89
    21. Studeni 2018. 13:45

Ja sam danas ko Trnoružica, dijete zaspi na meni ili pored mene ja s njim. Sva sreća pa me ovaj vojnički unutarnji režim budi svaka dva sata.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    21. Studeni 2018. 14:04

Maggie85

Mina93, uzeo je službeno 2 tjedna godišnjeg tako da za Božić može uzeti još 2 tjedna. Radi kao IT podrška u jednoj privatnoj firmi i ima jako puno prekovremenih. Cijeli GO mu je ostao jer je preko ljeta koristio slobodne dane na račun prekovremenih. Firma mu je fer i korektna po tom pitanju, sve by the book. Možda čak jedan tjedan od Božića otkine verzija i produži ova 2 tjedna… vidjet ćemo… tako nam je lijepo doma da će mi baš biti šok kad se vrati raditi. Jučer je bila milina. Kao da je Božić - nas troje doma, a vani snijeg. Cijeli dan mi se po glavi vratila ona "Božić dolazi, s najljepšim pjesmama, neka noćas ljudi svi, budu sretni".

Ajme super nek je on sta duze s vama, bas mi je drago da je tako 🤗😍 lijepo sad uzivajte 😍

Mina93
    21. Studeni 2018. 14:06

Martina.

Pozdraav cure, evo nama stigla kolica, uletili u akciju, kolica 3u1 i krevetić s madracem za 4000.. Toliko sam oduševljena da bi ih prazna po naselju gurala😂😂😂..  Danas napokon popodne na pregled kod nefrologa, a u ponedjeljak TA, sretno svim curkama danas na pregledima..

Vidim nisam jedina s problemom nespavanja😫  kod mene Lana party ima već danima i noćima, bit će na mama jer poludi kad čuje tamburice😂😂😂

Divna su kolica 😍

Klikerica
    21. Studeni 2018. 14:25

A šta drugo....

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    21. Studeni 2018. 14:26

Ovaj bezukusni rucak mi je melem za zeludac nakon jucerasnjeg dana 🤗

Nego, rucam, sama i razmisljam o mojim virtualnim frendicama. I padne mi na pamet zvrkica. Nisam je upratila vec neko vrijeme. Javlja li se na FB?

Klikerica
    21. Studeni 2018. 14:26

du1988

klikerice, do kad ti tvoji ostaju?

Do petka

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Jagodica86
    21. Studeni 2018. 14:42

mmama2

AllieH

mmama2, ti bi mogla biti zeznuta svekrva danas-sutra 😅 O tebi ce se pricati na temama Zimske bebe 2038. 😂😂😂😂

Nisam o tome tako razmisljala vidis😂😂😂😂😂😂

Joj, ovo moram komentirati, proplakala sam od smijeha. Allie kako si se sjetila samo hahahahaa 
    mama 2 je zeznuta svekrva u začetku, moramo ju uputit na pravi put  
    Neka idu dečki baki, neće im ništa biti a vjeruj da radiš za njihovo dobro, nije sebično da ih pustiš, nego da ih ne pustiš...I djeci i roditeljima treba vrijeme kad nisu zajedno i kad su malo kod drugih, kamo sreće da ih baka hoće čuvati i da ih imaš kome dati uopće. To je dobro i za klince i za tebe, mi smo svi voljeli biti kod bake, to je neko posebno vrijeme koje kasnije pamtiš cijeli život, a vidim da imaju 4 i 6 godina, oa već su ohohoho veliki da provedu vikend bez vas. 
    Vjerujem da ti je sad teško jer nisi navikla, ali pomalo...jedan vikend pa vidi kako će biti  Samo hrabro  Mamam je mama i uvijek će to biti, a bake su bake. 
    Sad sam ja jako iskrena kao Klikerica, nadam se da ne zamjeraš. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.