Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Figurica_bez_ziga
    21. Studeni 2018. 09:24

Teatoni

Dobro jutro moje trudnice 😊
    Nadam se da ste se naspavale. Bas me ugodno iznenadio snijezni prizor u zagrebu. Nekako mi toplo oko srca kad pomislim da cu na ovaj Bozic biti sa svojom malom strucom. 😍😍
    Evo stigla u TA na merkur neznam jel zbog snijega ali 4 cure ispred mene. Jeeeej…bas me zanima koliko cu danas cekati. 😊😊😊

Sorry sto upadam kao padobranac, jel potrebno narucivanje za pregled u Merkuru? Idem na prvi tek u 12.mj. (37 tj) pa da ne bi bilo da sam.se trebala naruciti 😅
    I tak rano treba doci? 😱 Valjda cu se uspjeti naspavati, imam osjecaj da samo spavam ovu trudnocu. 🙈

None

Ptičica
    21. Studeni 2018. 09:26

Prvo da cestitam rodendan velikoj djevojcici sa klolanice, duploj seki B! Miranda kakvi su planovi danas? 😊 
    Allie draga, pa izgubila sam se u moru informacija. Odgadala sam iti razmisljanje o kupovini zbog nekih svojih strahova, i sad uopce neznam odakle pocet i kako eliminirat 😟 a toliko sam ufilmala da zelim bas ono sto mi se svidi, da si sad napokon mogu priustit sve i slicne ludosti, i na kraju mi se svida sve i nista! 😖 

• Kani07
    21. Studeni 2018. 09:26

Jutro cure!
    Koje imate pregled sretno danas😊
    Miranda odmaraj dok spavaju i sretan rodendan seki B🎂🎂
    Ja sam cak spavala od 6 pa do sad.
    Vrijeme je ludo ,prije 3 dana bilo je 18 stupnjwva,jucer propadao snnijeg,jutros toliko leda i minusi ,ludilo .Mame drzite se ,sve su to slatke brige samo nek oni rastu i napreduju.

💜Karla💜Nicol💙Anton

_svjesna
    21. Studeni 2018. 09:52

Ja sam definitivno izrod jer spavam kao klada, dakle ustala dvaput na wc, i od 23h do 9h u komadu lagano odspavala 😁
    Da se ne ureknem 😁
    Jao bebice su prekrasne, Maggie i Salatica zavidim vam i jedva cekam nasu bebicu ☺️
    Cijeli dan izlezavanje 😁

Maggie85
    21. Studeni 2018. 10:12

Nali, ja imam next to me, ali mi je svekrva šivala plahte pa ti ne mogu pomoći.
    AllieH, ime smo upravo jutros dogovorili - Leonardo
    Nije nam uopće bilo opcija i onda je muž izvadio onu knjižicu 500 imena (što je nedavno išla uz Jutarnji) i povadio van 15-ak imena. Ja sam više bila za Viktor, ali neka mu, čuvat ću si to za curicu Viktoriju 😁
    Ionako ću ga zvati Leo, to mi se više sviđa.
    Ptičice, pravilo je dojiti bebu najmanje svaka 3h tako da bude barem 8 podoja u 24h. Zato ih treba buditi ako žele spavati dulje od 3h. Eventualno ih se po noći može pustiti malo duže ako se vidi da bez obzira na produženje perioda sna dobro napreduju, tj. dobivaju na kilaži. Možda to pravilo ne vrijedi za bebe na AD, to ne znam, jer ta ih hrana zasiti na duže staze, a i daje im se više nego što im zapravo treba (prema uputi na kutiji).

Mina93
    21. Studeni 2018. 10:21

Maggie85

Nali, ja imam next to me, ali mi je svekrva šivala plahte pa ti ne mogu pomoći.
    AllieH, ime smo upravo jutros dogovorili - Leonardo!
    Nije nam uopće bilo opcija i onda je muž izvadio onu knjižicu 500 imena (što je nedavno išla uz Jutarnji) i povadio van 15-ak imena. Ja sam više bila za Viktor, ali neka mu, čuvat ću si to za curicu Viktoriju 😁
    Ionako ću ga zvati Leo, to mi se više sviđa.
    Ptičice, pravilo je dojiti bebu najmanje svaka 3h tako da bude barem 8 podoja u 24h. Zato ih treba buditi ako žele spavati dulje od 3h. Eventualno ih se po noći može pustiti malo duže ako se vidi da bez obzira na produženje perioda sna dobro napreduju, tj. dobivaju na kilaži. Možda to pravilo ne vrijedi za bebe na AD, to ne znam, jer ta ih hrana zasiti na duže staze, a i daje im se više nego što im zapravo treba (prema uputi na kutiji).

I mi imamo tu knjizicu 😂 cim je izasla sam rekla muzu da mora dat nekoliko prijedloga 😂 nakraju je rekao da mu se svidjaju moji pa cemo neki od njih izabrat 😁

Ptičica
    21. Studeni 2018. 10:23

Maggie thank you na svjezim info. Kazem, kad sam ja rodila, doduse davno 😅, kad je bio budan dojila sam nekad stalno, nekad svako 2 h, ovisi kako bi trazio. A po noci kad bi se budio. Doduse ja sam rodila "bebu" od 4ipo kila, pa sigurno da nije mjerodavno, pogotovo u usporedbi sa salaticinom mrvicom ❤ a i ako se dobro sjecam, rijetko da je prvih mjeseci odspavao duze od 4-5h u komadu. Summa summarum, ako napreduju znaci da im je dobro, ne? 
    Mislila sam te pitat kako si, al po tvom pisanju mislim da svi zelimo biti kao Maggie kad rodimo 😂😂
    Leonardo! Prekrasno 😍

Duda
    21. Studeni 2018. 10:28

Miranda, sretan rođendan tvojoj B! ☺🎂🎈
    Ja se nadam da će ovaj tjedan biti barem još jedna bebica, tek nam je srijeda! 😉 Mislim da su Mateja i Teatoni spremne, ha? 😉
    Maggie, baš ste lijepo ime odabrali ☺☺

Salatica9192
    21. Studeni 2018. 10:32

Dobro nam došao, Leo 😍🤗
    A cure, spremite torbe, znaci neka 32,33 nedelja vec polako spremanje. Neka ona stoji do 40 nedelje, ali za svaki slucaj 🤗 Ja sam je u knap kompletirala i odlicno da jesam, pogotovo sto sam bila duze, vise mi trebalo (mamma2 ili Matea, iskoristi ja štapiće za usi na kraju ahahahaha, sjetila sam te se).
    A jesu ovo slatke muke, e bas to. Sinoc sam opet pobjegla, svekrva pricuvala, ja otisla do svojih vidjeti macka svog 😍 (blizu smo) i ono, 15 min kod njih i krecem se vrtiti, zovem da pitam sta radi, itd.
    Kolica - jos nisam kupila, tako da sam i ja jos uvijek u tim temama kada pisete haha, opet cu morati istrazivati koja cu, itd. 
    A bebica je bucka u licu, a ovako sam majena sva, jest ono pufnasta, ali skroz mini, ne konta se preko slika kao uzivo. 😍 Jedva cekam da npr, poredamo slike beba, npr od najstarije, Mikaela, do najmladje, Bulbi kad nam rodi 😍 Kad smo kod nje, javi nam se kako si 😘 Kao i ti Zvrkice, kako Zana? 😍

Salatica9192
    21. Studeni 2018. 10:38

Poslije neprospavane noci hahhaha. Tata i ćera pajke, ja na forumu 🤣😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.