Jutro cure
Ivy i Truskawka cestitke od srca 😘🎉
Salatice i Ana vidim da nasi mali palcici super napreduju 💪😍
Miranda sretan rodendan velikoj seki, dobila je najbolji poklon 😘🎊🎉
Maggie Leonardo je presladak 😍 moja beba bi bila Leon da je musko 😉
Sta se tice kolica ja san luda i ljuta jer svekar nam je reka kupit kolica , plan je bio na zutu srijedu u prosincu,znala sam tocno koja kolica i sve samo se njega cekalo da dode jer radi u inozemstvu al on kolica vise ne spominje 😡😤mi smo ih spomenuli a on okrenia temu. Ide opet ubrzo nazad vraca se tek u 3 mj ... Sve smo si izracunali i nismo racunali na taj trosak koji je u biti i najveci, a taman kupili auto na kredit....bila sam jako ljuta danima al uspila sam prodat svoje staro auto da bi imala kes i kupujemo na kraju polovna od muzeve kolegice, ne zelim pretjerat sa ratama amexa zbog kredita 😓sve u svemu ne mogu virovat koliko je ispa neozbiljan nisam to ocekivala
Ja prijavljujem tak tak noc, najstariji je u nekoj virozi crijevnoj, pa red riganja, red proljeva i tako sreca🙄🙄 sanjala sam da mi je mladi skoro pod autom zavrsio ma luuuudiloooooo😑😑😑😑 potkusulja sva natopljena svaku noc, sisu dodirnut ne smijem kak krene kolostrum..
Sada me sveki zvala da su za vikend doma pa neka dofuram decke njima koji dan, a ja to nisam nikada, osim ako sam i sama s njima🙈🙈🙈 kao da odmorim i bla bla al ne mogu, to su moji macici mali, cim izadu kroz vrata mi fale🙄🙄
Onda se dogovaramo za Bozic da budemo kod njih na rucku pa joj ja objasnjavam da mozda ne budem u komadu tada, a ona veli pa nek dodu muz i oni.. reko da bas,.ako budem sa novorodencetom doma za bozic budem starije otpremila nekam, nema sanse😂😂😂😂 malo sam si posesivna al kaj mogu hahhhha
url=https://lilypie.com]
Maggie, odlicno, mocno ime! Za curicu mi je jako lijepo Viktoria (bez J), bas nekako kraljevski zvuci.
Salatice, vi ste show, trebate neku svoju seriju, mislim da bi bila popularnija od Lud, zbunjen, normalan 😂
Majana, vjerujem da ste poludili, cula sam za hrpu slicnih slucajeva, valjda se ljudi zalete i obecaju, a da nisu svjesni da netko na to zaista racuna. Mozda ste ga trebali jos jednom otvoreno pitati? Sto te briga, nemate sto izgubiti. Ili nek vam da bar dio novca ako ne moze vec sve.
Nego, moram podijeliti s vama ovo... Tetka iz Amerike mi je u cetvrtak, 15.11. poslala 2 paketa, svaki u vrijednosti cca. $300. Paketi su jucer bili kod nas, dakle 20.11., jos je vikend bio u medjuvremenu. 😳 Nit su ih otvarali na carini niti ista. 😳😳 U potpunom sam soku.
Luka ❤
Dobro jutro moje trudnice 😊
Nadam se da ste se naspavale. Bas me ugodno iznenadio snijezni prizor u zagrebu. Nekako mi toplo oko srca kad pomislim da cu na ovaj Bozic biti sa svojom malom strucom. 😍😍
Evo stigla u TA na merkur neznam jel zbog snijega ali 4 cure ispred mene. Jeeeej…bas me zanima koliko cu danas cekati. 😊😊😊
Sorry sto upadam kao padobranac, jel potrebno narucivanje za pregled u Merkuru? Idem na prvi tek u 12.mj. (37 tj) pa da ne bi bilo da sam.se trebala naruciti 😅
I tak rano treba doci? 😱 Valjda cu se uspjeti naspavati, imam osjecaj da samo spavam ovu trudnocu. 🙈
Nemozes se naruciti. Dodes tamo i cekas. Moja preporuka ti je da dodes oko pola 8. Jer do 9 imaju dva ctga pa to brze ide jer kad doktor dode oko 9 onda radi samo jedan ctg. Prozivaju vas po redu kako ste dosli na pregled i ako je sve ok ti si vec oko pol 11-11 gotova. Koliko sam ja skuzila. 😊
mmama2, ti bi mogla biti zeznuta svekrva danas-sutra 😅 O tebi ce se pricati na temama Zimske bebe 2038. 😂😂😂😂
Luka ❤
Ptičice, dobro sam, stvarno imam muževu podršku u svemu i to mi najviše znači. Nudi se za pomoć kad i ne očekujem, ja bih ga pustila da spava, a on kaže da i i ja moram.
Leo je danas malo kenjkav, spavao bi i ne bi spavao. Zaspi na dojci, a čim ga pol m dalje hoćemo premjestiti spavati, budan je ko sova i opet traži dojku, stavlja ručice u usta i mljacka, okreće glavu ko mala kornjača i otvara usta tražeći dojku. Danas mu je 6. dan pa je vjerojatno skok u razvoju.
Svo troje ležimo na kauču i slušamo šefa 😁
Evo, kako sam i rekla, nakon dorucka sam odspavala nna kaucu do nekih 9ipo 😁
Ovo vrijeme u dalmaciji nije normalno... Prekjucer ujutro su bila 3 stupnja, jucer i danas 15... Pa kako ostati normalan pored toga?? Sinoc je bilo jako nevrijeme, kisa ppadala ko luda, grmljavina, ma svastaaaa a sad sunce sija... Glava mi je ko lopta 😖
Jutro svima, ja vec zadnjih par dana se samo jednom budim za wc, ali leđa me jako bole pa se stalno vrtim u krevetu...Maggie Leo je super ime(sad imamo u grupi Leo,Teo,Neo)
ja cu sutra u Merkur i mislila sam da tamo budem oko 11,12 jer su mislim da neće bit gužve, ili da ipak dođem ujutro?
AllieH,
hahahahahaha zeno, na glas sam se smijala za "Zimske bebe 2038" 🤣🤣🤣🤣 Procita ti mammu2 hahahahha 🤣😂😍 A za show, pa vjerujem da imamo materijala, jos da upoznate mamu moju.... To je slucaj poseban hahahahhaah. Evo vam jedna slikica kako objasnjava mojoj ujni svicarki da sam ja rodila - inace ona zna njemacki i svima to govori 🤣
i moja trpa ruke u usta, zijeva, plazi jezik, ja guglala sta je sa djetetom hahaha 🤣 A inace drzi glavicu vec fino, stavim je na stomak i glavicu u jednom polozaju, ona se okrene na drugu stranu xD
Sortiraj odgovore
Najstariji