Salatice, preslatka je! Stalno je s vama u krevetu ili je stavljas u krevetac?
Miranda, osim sto ne spavas, kako je kuci? Kako B s bracom i sekom? I sretan rodjendan velikoj B! 🎊🎉❤
Luka ❤
Miranda,
kada stignes, opisi nam kako je sa blizancima i nocnim zurkamaa 😋😍 Srecan rodjendan velikoj seki 🤗😍
AllieH,
sa nama je stalno, na ravnoj podlozi za presvlacenje, dovoljno je i mekana i tvrda, pitala patronazne moze li u tome... Krevetac je na pauzi sad. Mozda je to lose, naviknuce se, ali zbog njenog povracanja u mlazu dva puta, zelim da je imam na oku.
Cure, jedva cekam da sve pisemo ovako 🤗😍 I da upoznam vase bebe 😍
Dodajem trip jedan xD Ja zaboravim da se mogu normalno sageti, obuti carapu, izaci iz auta ahahahaha, na sekund mi kao da tijelo samo blokira pokret taj, ipak 8 mjeseci cuvanja tog (od tog zadnji mjeseci i nemognost xD) i spavanje na stomaku, jos to ne radim, a spavala sam prije trudnoce, odvikla se. 🤣
Jutro
Koliko sam imala citati od sinoc mislila sam da je bar jedna rodila a ono sve nocne ptice
Ja sam zaspala u 21 ispavala do 7:35 bez iti jednog budjenja, milina
Cure s bebama grlim na neprespavanim nocima, kad se sjetim toga place mi se al aj kako svi tako se i ja naviknem
Sto se tice spola kaze da je musko al i da fali ne bih se bedirala, nek je sve ok a za curku robu imam od male tako da bi trebalo samo oprati
Kod nas glupa kisa i juzina, dan za spavanje
Mala i muz jos spavaju jer su oboje bolesni
Danas mi stizu neke stvarcice od Ikee pa cemo malo uredjivati sobu
Maggie i salatice, preslatki mali miseki. 🥰🥰
Hehe zezanti mali.
I ja čak spavala do sad i bas sam happy. Još lezim u krevetu i sad vidim da mi se frendica najavila na kavu pa će mi brze proći vrijeme dok muzic ne dođe s posla.
Luks, super za pranje robice, ja sutra nastupam 😁 i bas se veselim. Nekak si razmišljam da do 3.12.kad idem u TA mora biti sve spremno i kindic i roba i torbe da me ne bi ostavili makar sam onda u 35.tt ali ovaj nas Noic je pravo zivo srebro već u buši 💙
Noa 💙
Salatice 😍😍 pa Lena je bucka prava, medena je 🤗
Pticice- eee budem ja svoju trazila da slika, da imam crno na bijelom spol. 😆Koji sam panicar haha. A sto se kolica tice, ja sam 5 godina govorila, ako ikada uspijem ostati trudna, uzet cu ta i ta kolica.. I onda kada je dosao red na kupnju, em su skupa, em velika,teska, a mi preselili u mali stan, odustala sam od tih na koja sam zabrijala, plakala sam kada sam vidjela koliko izbora ima. Previse svega, na kraju poludila i isla na eci peci izmedu 10ak modela. Sad cekam da stignu 😁
maggie, salatice, bebice su predivne i vjerujem da ste i umorne i iscrpljene...ali sretne!! ❤️💙 isto kao i ana i ostale cure (vana nas je def zaboravila)....truskawka, cestitke od srca, jucer nisam 🎉 miranda, sretan rodjendan maloj/velikoj B. i nek ste svi na okupu, nadam se da si dobro! Ja pak prijavljujem da mi je odjednom postalo teze...ali sve...kretanje, saginjanje, hodanje, trbuh mi se spustio cini mi se...jedva cekam kontrolu 28.i mantram da je sve ok. p.s.evo nam opet krasne juzine 😳😣
url=https://lilypie.com]
nali, koja si htjela, koja si uzela?
m.girl, tako je, samo ti pripremi sve, bolje da stoji spremno, nikad ne znamo kad nas ovi nasi decki mogu iznenaditi!
Mene je u ovoj trudnoci krevetic najvise zivaca kostao. Od toliko izbora, na kraju se odlucim uzeti najjednostavniji u Lesnini. Rok isporuke 4-5 tjedana. Nakon isteka tog roka produzuju za jos 4 tjedna, kao stici ce u tjednu 47 sto je ovaj tjedan. Jos uvijek nista niti im je stigao na skladiste, kao trebao bi do kraja tjedna i onda ga salju k nama. Sad sam im uredno rekla da mogu stornirati narudzbu, da taj krevetic vise ne zelim i na kraju sam narucila drugi na Babylandu. Ptico, uzela sam na kraju onaj Wave, mislim da je to kao tvoj. Kazu da ga imaju na stanju i da je rok isporuke 1-5 dana. E sad, zivi bili pa vidjeli.
Luka ❤
Allie- Htjela stokke xplory, uzela maxi cosi zelia kolica i pebble plus as.Duplo jeftinije, i kosara se pretvara u sjedeci dio, inace neznam di bi tu ogrnomnu kosaru stavila da je pojedinacno.
Cure koje imate next to me, plahte koje ste uzimale su 40x90??
Nasla sam u lesnini https://m.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-djecja-plahta-s-gumicom-007960002506
jel to to? Da ne uzmem krivo 😐
ma ja sam baš nikakva, ni vrijeme vani ne pomaže... Mali i muž otišli svak za svojim obavezama, a ja objesila prvu turu robice, i kavu pijem.
Popodne idemo gledati Grincha u kino, obećala sam 4D i sad moram ispuniti !
Miranda sreeeetno maloj B., a odmaraj dok spavaju. Kako ste zamislili rođendan, jel ti došao tko pripomoći (ipak ih je troje) 😲😍😉
Sretno na pregledima... Baš me zanima jel u ovom tjednu dolazi još koja beba il je to to, pa idući opet 😎😎
Lovre
Allie-Htjela stokke xplory, uzelamaxi cosi zelia kolica i pebble plus as.Duplo jeftinije, i kosara se pretvara u sjedeci dio, inace neznam di bi tu ogrnomnu kosaru stavila da je pojedinacno.
Ma da, pa na kraju ti je najbitnija prakticnost, a naravno da se da naci lijepih kolica koja nisu glomazna i teska, samo treba malo vise istrazivati i ne skociti i kupovati na prvu. Lijepa su ova Maxi Cosi!
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji