🤣🤣 Ja cu da jedem nekog jadnicka, kao sto moja mama mog muza 🤣 Zeticuuuuuuuu 🤗😍 Znate kako je ona, za njegovo momacki dan (isao je sa drugovima rostiljati na izletiste) uletila u mesnicu (njih tu masu), vidjela druga jednog sto ga zezala da ce joj biti zet i rekla "cao, zeticu" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Raja popadati htjela, muz propao u zemlju ahahahahahaha. Ona to tako lupila, ne zna ni sta je rekla hahahaha (a mi smo se "naglo" uzeli, 5 mjeseci zajedno, a vecina nije ni znala da smo u vezi, trebalo joj je da se navikne hahahaha).
A i meni moj pomaze, on hrani bebu kad je tu, ja je nosam da podrigne, tako smo se podijelili sto se hranjenja tiče, samo puno "kenja", zaboravi da ja nisam rodila Lenu sa uputstvom nekim, da ne znam ni ja većinu, kao i on 🤣
Koliko zaostataka!
Prvo sam cmoljila na didu i baku u akciji s baldahinom, pa na Truskawkinu objavu i velike bebe, pa slatke slikice, a na kraju umirem na Lena hop! Sreća pa nema nitko kraj mene svašta bi pomislili o mom psihičkom zdravlju.
Sad idem prošetati s mojim pasom koji me zadnjih mjeseci tako zaljubljeno gleda i hoda za mnom kao da nitko i ništa ne postoji, svi to komentiraju. Mislim da sve kuži. Vani je cmoljav vlažan dan ali ovaj Lena hop mi je energy boost.....
Hahahahahahahaaha Lena hop. Ovo je vrh.
Mamma2 mogla bi ti bit zeznuta svekrva hahaha,pratit cemo forum. A mislim da ti muz nije toliko lud ostavit zenu i bebu kuci same na bozic,ne sekiraj se oko toga.
Maggie predivno ime ste izabrali.
Evo i nas sa pregleda. Imamo 2 kg,trbuscic i dalje zaostaje 2 tjedna,al ok je to. Glavonja moj
Vec sam se bacila na kauc,umorila sam se haha.
Najavila sam muzu sex vcrs jer ja vise ne mogu podnijet da ginekolog svako 2 tjedna prcka dolje a on nece hahaha. Gotovo je s tim
Moj podstanar danas neobicno miran, zato je sinoc tulumario dok sam radila kolace valjda mu pase zvuk miksera 😁😂
Majana da, uzas.. To svi na pocetku odma sve kao obecaju i onda ti racunas na to, a oni zaborave jer su to rekli reda radi.. Tako su i meni obecali neki frendovi robicu i ono naravno da se ne sjete toga, nego sam ja pokupovala najmanje velicine da imamo za prvu ruku i sad kad sam dobila jos tu koristenu imamo hrpu koju ne znam ni oce li moci iznosit 😅
Mmama2 takva cu i ja bit 😂 nezamislivo mi je da imate prvi Bozic sa najmanjim clanom, a da si sama s njim.. Ono di ti je logika.. Vec vidim da ce i sveki vegeta imat svoje neke prohtjeve jer bi mi trebali biti tada 2tjedna stari.. Al dobro o tom potom..
Maggie mozda budu imenjaci, meni je lijepo Leo i Leon 😁😉 super da imas toliku podrsku muza, koliko je dobio slobodno?
Salatice ova poruka 😂😂😂😂😂
Blaza super za pregled 😁🤗
Moja sveki je zakon inace, mlada zena i nemamo problema nas dvije.. muz i ja smo evo za mj dana bit ce 14godina skupa, a meni 29 tek pa racunajte🙈🙈 odgojila me prakticki
url=https://lilypie.com]
Cure,
Ja sam u poslu do ušiju, prva mašina na baby care programu pere,a ostalo je u fazi skidanja etiketa.. pogledajte koliko je toga,show!
Najbitnije što nesmijem zaboraviti nikako!
Draga B. od srca ti želimo sretan veliki rođendan kojega prvi puta slaviš kao velika seka😍😘❤😎
Sve ostalo budem čitala kad zalegnem na bok.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Koliko na vasim masinama traje baby protect program kod mene 3,5 h 😯 razmisljam da prvo pranje odjece ide na taj program a poslije na normalni pamuk sto mislite
Znači Salatice, vrištimo od smijeha na tvoj dojč. Evo mama i tata i ja... LENA HOP!
Vratila si se svom humoru,znači dobro si ti nama... samo što Allie kaže,života ti skini se s Googlea,mala je prekrasna i super napreduje! Nemoj joj tražiti dijagnoze...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
blaza, super za pregled! a i za najavu vecerasnjih aktivnosti 😂😂 salatice, allie, dobro ste me nasmijale 😊 ovo cmoljavo vrijeme ce me dotuc, samk nesto kuham i izmisljam sta cu jest! Mislim da cu i ja danas prvu turu robice ukljuciti...klikerice, do kad ti tvoji ostaju?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji