Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    21. Studeni 2018. 05:54

Maggie, 
    😍😍😍 hahhaha pazi mu prstica, "hmm, dobro ovo mlijeko, a sada bih mogao malo biti budan i zezati mamu i tatu hihi" 🤣
    Prstace klokanica u noćnim satima 🤣

Bruna92
    21. Studeni 2018. 06:08

Budna i ja... 🙄😊

• nali
    21. Studeni 2018. 06:09

Bebice papalice, joj kako me raznjeznite kad pricate o svojim smotuljcima 🤗🤗
    Maggie 😍😍 mis medeni maleni..jao vidi ga 🤗
    Sad mi je palo na pamet, bas me zanima da li je kojoj od nas gin fulao spol, statisticki, kolko nas ima, ziher je nekome 😁

Klikerica
    21. Studeni 2018. 06:15

Nemoj nali,nemoj... sto se vise blizi termin ja se sve vise cimam da nisu slučajno fulali spol... nemam pojma kak bi to sad prihvatila... a vec mi je sve za klikera spremno
    Ja sam se odlučila ustati za 15 minuta i napraviti obilan doručak tako da mogu zaspati na kauču sita

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

luks
    21. Studeni 2018. 06:31

Jutro, i ja budna od 6 ali vidim da neću zaspat više pa da se javim... Mene ima dva dana uhvatio grč u lijevom listu, i od tad stalno osjećam laganu bol, i sad sam ss sjetila da je mene na prvom porodu, u sred tiskanja uhvatio grč u istoj toj nozi i jedva sam bila sebi došla za dalje. 😬😬 Mg 375 pijem svaki dan...
    Ajme maggie pa presladak je!! Jedva čekaaam 😊😊
    Ja sam noćas upalila prvu mašinu robice, ručnike, tetre i krpice 💪

Lovre

Bruna92
    21. Studeni 2018. 06:38

Klikerice, hahahah same here 😂 popila euthyrox, napravila caj, sad cu doruckovati i na kauc pod dekicu ocekujem da cu zaspati 😁😁

• nali
    21. Studeni 2018. 06:54

Klikerica

Nemoj nali,nemoj… sto se vise blizi termin ja se sve vise cimam da nisu slučajno fulali spol… nemam pojma kak bi to sad prihvatila…a vec mi je sve za klikera spremno
    Ja sam se odlučila ustati za 15 minuta i napraviti obilan doručak tako da mogu zaspati na kauču sita

Ja svaki put pitam na pregledu da li je i dalje curka. 😆 A radila sam i nifty al me svejedno frka da nisu fulali spol. Haha evo ja bas 15 minuta radila dorucak, pizza na kruhu sa sjemenkama i svo moguce povrce na tome. Znaci fino papamo 😁

Mina93
    21. Studeni 2018. 06:56

Maggie koji ljepotan 😍😍 tocno se vidi po pozi da ce biti mali zvrk 😉

Ana89
    21. Studeni 2018. 07:03

Ma moj se nekad niti bi budi za hranjenje. Samo povlači i vratim ga nazad u krevetić. Ni skidanje pelene i oblačenje nekad ne pomaže za buđenje!!! Već vidim da ću za 7 godina morati lupati loncima za buđenje za školu😂😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    21. Studeni 2018. 07:03

prijavljujem najbolje spavanje u zadnja 2-3 tjedna 💪 budila se samo kratko za piš pauzu. mislim da ću još nastaviti spavati, dragi me probudio jer ide na posao. što se spola tiče, nekako se ne brinem da su fulali. sve skupa sam bila kod tri različite doktorice i od 14+2 je dečko ❤️

Maggie, presladak je ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.