Truskawa cestitam
Barbie dala mi na kraju moja hematologica Heferol, da provam s njim
probaj 😊 meni je odmah dala Kendural jer je rekla da ima neugodna iskustva s Heferolom. ali vjerujem da je to vrlo individualno.
Pa divni su mama i tata 😍 Vjerujem da nitko sretniji od njih!
Pa nitko sretniji od njih i od mene... ljubav frca😍😘
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Truskawka, čestitam na dvije ljubavi
Uživaj u svojoj divnoj dječici, puno se mazite i pazite ☺
Evo curke da se napokon i ja javim...bili smo danas na pregledu bedrena kost i opseg trbuscica odgovaraju 30+6 i dok kaze da je sve ok i salje me na mirovanje od ponedeljka pa sutra moram obaviti razgovor sa sefom ali mislim da nece biti problema...fali mi moj stariji ali me moja mam uvjerava da je dobar i da se dobro snalazi kod njih ali i nije nedjelja tako daleko prezivit cemo muz je vec nervozan i danas si je upalio crtice i kaze fali mi
moja nindza bas mi je smjesan 😍
Truskawka cestitke od srca ❤ uzivaj s malenima i brz oporavak ti zelim 😘
Klikerice roditelji su ti zakon, uzivaj i lijepo se zabavi s njima. 😊 ja isto gustam sa svojima doma, falili su mi dosta 😊
Barbie hvala za info, ajme smotanih trgovaca 🤦♀️ budem svratila cetvrtak, petak 💪
Hahah Salatice, ostavila ti je sigurno mjesta i za drugu bebu 😅😅 taman dok se skroz oporavis, spremna si za dalje 😍
Ptičice, super vijesti, baš si me razveselila s tom kilažom :)) Meni je sutra pregled, a tu smo po danima, baš me zanima kolika će moja biti.
Pretpostavljam 1000g :D
Ja sam u petak na pregledu, a sa 26+5 je bio 1087g :)
Truskawka, cestitam!!! 😍😍
Blaza, preslatki bodići ❤️❤️
Ja ne mogu spavati... Nikako se namjestiti i umiriti, pocinjem biti nervozna 😐
Evo sam se probudila! Nakon citavog dana, sad sam bez glavobolje. I sto sad? 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji