Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    19. Studeni 2018. 15:00

Ma docekat cete, ne sumnjam 🤗🙏💪🏼
    Kakva ti je bila sad zadnja situacija s cerviksom, ne mogu se sjetiti od silnih info koje ovdje kolaju? 🤭

Luka ❤

Klikerica
    19. Studeni 2018. 15:04

Ana89

Pitanje curke. Moram ići prijaviti dijete matičaru. Mogu li ići sama ili mora i muž sa mnom? I kako ide prijava na zdravstveno? Hvala
    A preko e-mail građani sustava?

Ovdje je sve detaljno objasnjeno  moze ako ti i muž imate e-osobne i čitač kartice
    https://www.netokracija.com/enovorodence-150759

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    19. Studeni 2018. 15:20

m.girl, to sam bas nedavno komentirala da me u Bubamari zivcira sto popuste daju samo na redovne cijene, a klupske snize za tipa 10 kn...a bit ce sigurno i za BF, imaju oni cesto te vikend i late night akcije

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    19. Studeni 2018. 15:29

Barbiiiii di si zapela sve cekamo izvjestaj😁😁

pepe1907
    19. Studeni 2018. 15:37

ono kad nađeš pizzu u zamrzivaču 😍 ajme curke di ste sve, kako su prošli pregledi jel netko još rađa 😉

• Figurica_bez_ziga
    19. Studeni 2018. 15:45

Malaaiva

Figurice ja sam isto 31.12. U koju češ ti bolnicu?

Dvoumila sam se izmedju Vinogradske i Merkura, na kraju se odlucih za Merkur. Vidjet cemo jesam li,dobro odlucila. 😂 A ti?

None

• Figurica_bez_ziga
    19. Studeni 2018. 15:54

Figurica meni je termin isto 31.12 ali nekako mislim da su jako male šanse da me baš onda uhvati, makar se nikada ne zna…Ja bi to isto riješila tamo do Božića radije hahaha

Hahaha slazem se u potpunosti! Samo da doguramo do 37+ i spremni smo 😁

None

AllieH
    19. Studeni 2018. 15:55

pepe1907

ono kad nađeš pizzu u zamrzivaču 😍 ajme curke di ste sve, kako su prošli pregledi jel netko još rađa 😉

Ok, reci odmah od kud je ta pizza i koja tocno? 😂

Luka ❤

Kolačići
    19. Studeni 2018. 15:58

Evo nas s pregleda. Sve super. Zatvorena, nalaz briseva uredan. Preporuka, opusti se i šetaj. Svježi zrak i lagano put pod noge. Za 2 tjedna kontrola. Beba po običaju malo kasni, par dana ali tako nam je od početka.

MareiKate
    19. Studeni 2018. 15:59

Allie, drago mi je zbog dobrih vijesti s pregleda 😊
    Pizza, ajmee 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.