Cure, cestitam na dobrim vijestima s pregleda! Sama pozitiva danas, cekamo jos barbie! 🤗
url=https://lilypie.com]
Curke pozz svima,ja sam jedna stara i nova clanica:) evo i nas frisko s pregleda 31tt. Imamo cca 1800 grama, no za razliku od braceka dva i seke on se odlucio sad okrenuti na zadak, no imamo vremena se jos okrenuti...iako cerviks od proslog pregleda dostaa skracen sad je od proslih 7.3 na 2.8 i malo sad usporiti kaze dokica,malo nemoguce s troje mojih doma ali sve cemo probati da se cuvamo jos malo. Cini se meni da ce i on ugledati mamu prije termina,samo se nadam ne prerano. I drzite fige da se okrene kako treba da ne moramo prvo guzom u svijet:)
Slazem se sa Du, cestitke svima na super pregledima ☺️
A Barbie me vec lagano brine, da nije ona u boksu slucajno zavrsila? 😁
Ja sam sutra ujutro u TA, jedva cekam!
Cestitke svim ostalim curkama na super vjestima a pregleda
Mateja meni isto nekak mirisi da mozda i je kad se nigdje ne javlja 😁🙈
Ne mogu ga naći na netu, jesi ga kupovala baš u trgovini ili? Ne znam ni kakav je (čičak ili?).. I kojom logikom si birala veličinu? 😁
Ne mogu ga naći na netu, jesi ga kupovala baš u trgovini ili? Ne znam ni kakav je (čičak ili?).. I kojom logikom si birala veličinu? 😁
Mina, tebi upućeno, otišlo mi bez citata 😁
Moram priznati da me Barbie malkice brine... nemoguće je da još uvijek čeka u Petrovoj...znam da se dugo čeka,ali baš toliko ne.... možda su je ostavili? Možda nam Neo stiže?
Jakna - meni je muž došao sam s prijedlogom da meni kupimo jaknu,na što sam ja reagirala da je to totalno nepotrebno. Doduše ja svoju jaknu jos zakopčam bez problema...
Ikea - zvali oni mene jutros,imala sam sitnu reklamacinu na neke detalje oko klikerove sobe. 2 letvice koje idu straga i ne vide su nam dosle ostecene. Ostecenje je nevidljivo,i skriveno sada kada je sastavljeno sve,samo ja znam da postoji čak se muž ljutio na mene što se brukam i prijavljujem to. No,jutros me zvala gospođa iz službe reklamacija i rekla je da me čeka kod njih popust od 30% na te stvari odnosno poklon bon od 500 kn. I tko ce mene pokraj moga popisa zadrzati kod kuce... rekoh aj da ne molim dalje druge idealan je dan za produziti u Ikeu. Došla tamo... a Ikea praaaazna! Tu i tamo popunjavaju police. Nigdje nikoga... pokupila sam tih 5-6 artikala za manje od 20 minuta i bila prva na blagajni
Nikad mi se to do sada nije dogodilo. Sada imam one okvire za dječju sobu koji su bili na stanju.
Razmišljam o ovoj pletenoj dekici za bebu,ali ju nisam kupila. Brutalna mi je pod rukom,bas ono... umotala bi se odmah u nju... ima li ju netko?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice da u petrovoj trudnicka radi do 15 ...
Ja sam joj poslala poruku na insta i nije uopce primila imam filing cjeli dan da se nesto zakuhava🙈🙈🙈
Cure cestitam na super vijestima s pregleda. ❤️
Ja spavala pola dana, vec sam mislila da je jos netko iznenada rodio koliko me od jutra stranica docekalo 😊 Da fakat nisu barbie zadrzali? 😐 Javi see. Truskawka? Ima kakvih novosti kod nje? Znam da se curke znaju javiti na fejs, pa mi bezfejsovke neznamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji