Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    19. Studeni 2018. 12:34

Hvala Ana...cekamo onda komp.sad ce i one sigurno..jer vudim idu zajedno ovaj mj.

url=https://lilypie.com]

mmama2
    19. Studeni 2018. 12:35

Ana89

Pitanje curke. Moram ići prijaviti dijete matičaru. Mogu li ići sama ili mora i muž sa mnom? I kako ide prijava na zdravstveno? Hvala
    A preko e-mail građani sustava?

Daj vidi u trazilici, ima ta tema isto cini mi se.. mi smo morali ibije prije 4g

du1988
    19. Studeni 2018. 12:56

ana, moze preko e-građani ali moras imati 4.razinu sigurnosti, a to je samo ako imas onaj citac kartice od fine ili preko osobne cini mi se.  ja imam preko pbz tokena, a to je razina 3. i mislim da morate oboje ici, ali provjeri. i sjele su komplikacije-pbz banka

• MeriM88
    19. Studeni 2018. 12:57

Cestitke na curki :) ostalima sretno na pregledima! Meni su sjele kompl. :)

barbiemama
    19. Studeni 2018. 13:14

još čekam u TA, leđa me bole 😁

• Enna010
    19. Studeni 2018. 13:25

Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍 
    Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno

AllieH
    19. Studeni 2018. 13:27

Bogu hvala pa su sve mame i bebe dobro ❤ Nadam se da ce se i Vana uskoro javiti.
    Izvjesce s pregleda
    Sve super, Lukine mjere i dalje istim tempom idu, procjena na 2.000g. Ja zatvorena, cerviks oko 27mm, rekla je da se vidi da mirujem i da nema toliko pritiska vise, da samo nastavim isto kao i dosad. Plodne vode dovoljno, posteljica super. I to je to. Kontrola za 2 tjedna. 
    Sad cekamo druge cure s vijestima. 😊

Luka ❤

Blaza26
    19. Studeni 2018. 13:29

Enna010

Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
    Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno

Moje isto. Nekad su te bijele mrvice izrazenije,nekad ne. Sad trenutno mi je nekako hrapavo. Tocnije jedna hrapava,jedna normalna
    Jel gotova koja s pregledom? Ne mogu vas docekat

Blaza26
    19. Studeni 2018. 13:31

Allie super samo odmaraj,i nek Luka raste

_lily_0
    19. Studeni 2018. 13:32

AllieH

Bogu hvala pa su sve mame i bebe dobro ❤ Nadam se da ce se i Vana uskoro javiti.
    Izvjesce s pregleda:
    Sve super, Lukine mjere i dalje istim tempom idu, procjena na 2.000g. Ja zatvorena, cerviks oko 27mm, rekla je da se vidi da mirujem i da nema toliko pritiska vise, da samo nastavim isto kao i dosad. Plodne vode dovoljno, posteljica super. I to je to. Kontrola za 2 tjedna.
    Sad cekamo druge cure s vijestima. 😊

Odlicne vijesti bravo za Luku
    Neka se nastave ovakve ljepe vijesti😍🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.