Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno
Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim
Isto samo mokro. Jedino prstima to mogu ‘povaditi’
Ajme Pepe, ne mozes to raditi 😱🤤 mislila sam da mi se jede kebab ali sad kad vidim tu pizzu.... Mislim da cu praviti za veceruu 😂
Hvala na ideji! 😘
Cestitke na novim bebama i sretno danas na pregledima😍
Jedno pitanje kako vam bradavice izgledaju? na mojima imaju kao bijele mrvice isto kao da je ona kozica se podijelila na brazde pa ima bijelih i tamno smedjih nadam se da je to normalno
Kako je kada se operes, npr lagano, njezno prebrises rucnikom, mokrim
Isto samo mokro. Jedino prstima to mogu ‘povaditi’
Ma to ti je kolostrum :) sve ok, ako primjeris da su suhe slobodno namazi cime inace mazes tijelo.. ;)
url=https://lilypie.com]
Kolacic super za pregled 😍😍
Pepe bas nas mamis izgleda jako fino i mene zanima di si ju uzela i naziv 🤗🤗😁
ono kad nađeš pizzu u zamrzivaču 😍 ajme curke di ste sve, kako su prošli pregledi jel netko još rađa 😉
Ok, reci odmah od kud je ta pizza i koja tocno? 😂
Lidl mozzarela 😁😋
Hvala :)
Znači moram kupiti te ružne spavacice -.-
nemoras, obavezno je u rađaoni njihovu ali dobis i za boravak tamo svako jutro cistu
Evo i nas sa pregleda, sve je u najboljem redu, beba tacno odgovara mjerama, tezinu ultrazvuk ne mjeri ali sve ostale mjere su tacno za moje tjedne trudnoce, plodove dovoljno, grlic cvrst i zatvoren. Tako da smo sretni i zadovoljni 👍😁
MareiKate, hvala na savjetu za Corny. fakat nisam znala. meni je to inače zasitno pa mi se činilo kao dobar odabir. kupit ću si onda neku čoksu.
Prvo da ovo komentiram pa idem čitati zaostatke.
Corny ili bilo koja druga hrana, svejedno je, zabranjeno je trudnicama jesti otkad uđu u box. Neki kao zažmire na jedno oko pa dopuštaju kockicu čokolade ili grožđani šećer, ali zapravo je najbolje ništa. Meni su recimo stavili infuziju radi energije, iako nisam tražila, a nisu me ni pitali... Ugl. možete tražiti infuziju ako ćete se slabo osjećat.
Kolacici i svjesna super za odlicne preglede 🤗😍 super je cuti lijepe vijesti 😊
Ajme Pepe pizza izgleda super 😍
Maggie kako si? Kako ide oporavak? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji