Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    19. Studeni 2018. 09:46

Zvrkice,jako mi je drago da ste obje ok. 🤗💜Jel se zna kolko jos mora biti u inkubatoru?
    Ostale mame, kako ste, kako vasi maleni smotuljci? Pisite nam.
    Jel neko zna sto je s komplikacijama? Inace posalju na e gradani dan ranije koliko su novaca izracunali, slj dan bude isplata.. Nis od tog nema kod mene jos.

MareiKate
    19. Studeni 2018. 09:46

Woow danas 3 bebice stižu ♥️ sretno!
    Puno je pregleda danas, donesite nam sve dobre vijesti! 😘
    Zvrkice, drago mi je da tvoja curka lijepo papa 😊 
    Mi evo kavica pa lagano pakiranje za zg, ovo je zadnje u ovom smjeru za ovu godinu a vjerujem i zadnje duže putovanje generalno prije poroda. Teško mi je stvarno sjediti, čak to u autu pregrmim ali onda gdje god dođeš u goste, opet sjedenje, navečer me rasturaju kukovi...
    Sad jedva čekam doći doma i dovršiti sobicu, početi prati robicu i sve završavati, jer eto, napokon je došlo vrijeme da mi nije prerano to raditi 😁
    Lijep dan svima! 😘 Meni nekako baš trulo i bezveze kad pogledam kroz prozor, vlažno, tmurno, hladno...

AnnaO
    19. Studeni 2018. 10:36

Curke pa 3 bebice nam stizu 🎉🎉🎉🎉 a ja i dalje nemam nista jedno veliko NISTA....sutra na pregled pa cemo vidjeti mog malog zmaja jos malo radim i onda se bacam na spremanje pranje kupovanje i sve sta treba...pusa svima 😘

pepe1907
    19. Studeni 2018. 10:38

Ja gledala na e građanin 17 og je bila obavijest da su uplaćeni novci...
    Danas će biti odličan dan...toliko beba, pregleda... rekla sam ja..kraj 11.i.početak 12og mjeseca će biti ludnica kod nas 🎉💪💕

zadranka86
    19. Studeni 2018. 10:43

Cure kad budu komp.molim vas javite..ja san otvorila zasticeni i bas u banci naglasila da danas ida ta isplata na racun...pa se nadam da ce tako i bit...i da cu moc do novceka naravno...😊pozz za mame koje danas donose na svjet svoje bebice samo hrabro i naravno javite se cim dodete sebi...pozdrav za sve cure...😘

url=https://lilypie.com]

Sunflower! 🌻
    19. Studeni 2018. 10:43

Jutro curke! 
    Tri bebe stizu, bas sam uzbudena i jedva cekam cuti vijesti 🥰🥰
    Novopecene mame kak ste nam vi, kak se oporavljate, snalazite? Znam da ste sad potpuno okupirane, al kad uspijete nabacite koje slovo, znate da sve ovdje jedva cekamo cuti kaj se dogada i skupiti koje novo iskustvo 😁
    Cekamo i vijesti s pregleda danas, zapamtila sam da Barbie ide... ima nas vec dosta u terminu, ko zna mozda jos koja iznenadi danas 🤪
    Kod mene se sve nekako umirilo od jucer... inace su me zadnjih tjedan-dva non stop prali neki trudovi, neredoviti skroz al dosta cesti pa cak i pomalo bolni, al sad nekak od sinoc nista... jedan ili dva sveukupno 🙄 i malac je nekak miran, stalno ga pikam da se malo pokrene, al sav je nekak uspavan, malo se samo pomeskolji tu i tamo. 
    Nadam se da je to samo neko zatisje pred buru, jer imam osjecaj trenutno ko da imam jos dva mjeseca do termina a ne par dana 😳😳

Mina93
    19. Studeni 2018. 10:51

mateja91

Jutro curke!
    Tri bebe stizu, bas sam uzbudena i jedva cekam cuti vijesti 🥰🥰
    Novopecene mame kak ste nam vi, kak se oporavljate, snalazite? Znam da ste sad potpuno okupirane, al kad uspijete nabacite koje slovo, znate da sve ovdje jedva cekamo cuti kaj se dogada i skupiti koje novo iskustvo 😁
    Cekamo i vijesti s pregleda danas, zapamtila sam da Barbie ide… ima nas vec dosta u terminu, ko zna mozda jos koja iznenadi danas 🤪
    Kod mene se sve nekako umirilo od jucer… inace su me zadnjih tjedan-dva non stop prali neki trudovi, neredoviti skroz al dosta cesti pa cak i pomalo bolni, al sad nekak od sinoc nista… jedan ili dva sveukupno 🙄 i malac je nekak miran, stalno ga pikam da se malo pokrene, al sav je nekak uspavan, malo se samo pomeskolji tu i tamo.
    Nadam se da je to samo neko zatisje pred buru, jer imam osjecaj trenutno ko da imam jos dva mjeseca do termina a ne par dana 😳😳

Covjece 5dana 😱 ja cu se prepast sigurno kad meni tako bude pisalo 😂 svi kazu da zadnji mjesec najduze prolazi, al meni zasad nekako leti 😂 stalno u pogonu stalno nesto za radit i napravit, bilo mi je u planu da mi je sve 1. 11.spremno, toliko o tome 😂

Klikerica
    19. Studeni 2018. 11:10

Ja sam mrvicu njonjava od jutros... nisam baš nešto spavala,muž mi je otišao na teren,a sada je bio kod muce 3 tjedna pa sam se navikla... vraća se za 4 dana,ali svejedno mi je bilo tesko nekako rastati se jutros. Još čekam vijesti za jednu bebicu koja je na operaciji u Klaićevoj,pa sam napeta baš.. još sve naše cure koje čekamo. Nekako pravi ponedjeljak...pun akcija.
    Za komplikacije - naknadi ni traga ni glasa.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    19. Studeni 2018. 11:19

Ivylee, je rodila curicu !! Javila se iz boksa i kaže da je porod bio super! Kasnije će nam javiti detalje😍

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

du1988
    19. Studeni 2018. 11:29

ivylee cestitke od srca i jedva cekam izvjesce! ❤️❤️🎉🎉 sretno truskawki i svim curama koje danas imaju preglede, cekamo dobre vijesti! mateja, kako je netko rekao...statisticki netko mora i prenijeti pa mozda ces to biti, u svakom slucaju nek ti bude onako kako zelis! 😊 zvrkice, drago mi je da Zana dobro napreduje, a i ti mi djelujes vedro! 🤗 vana nam se nije javila otkako je stigla kuci, cekamo i nju da nam malo tipka! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.