Figurica meni je termin isto 31.12 ali nekako mislim da su jako male šanse da me baš onda uhvati, makar se nikada ne zna…Ja bi to isto riješila tamo do Božića radije hahaha
Hahaha slazem se u potpunosti! Samo da doguramo do 37+ i spremni smo 😁
None
ono kad nađeš pizzu u zamrzivaču 😍 ajme curke di ste sve, kako su prošli pregledi jel netko još rađa 😉
Ok, reci odmah od kud je ta pizza i koja tocno? 😂
Luka ❤
Evo nas s pregleda. Sve super. Zatvorena, nalaz briseva uredan. Preporuka, opusti se i šetaj. Svježi zrak i lagano put pod noge. Za 2 tjedna kontrola. Beba po običaju malo kasni, par dana ali tako nam je od početka.
Kolačići, super i za tvoj pregled. Post se pojavio kad sam već natipkala... 😊
Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?
Hvala!
Cure sorry na upadu o kojoj bolnici je rijec da se.ceka.po 2h? Ili je to standard.za sve trudnicke.ambulante? 😅
None
Cure koje rađate/ ste rodile na Markuru- može samo provjera (znam da se pisalo već o tome)-
spavaćicu dobijemo njihovu (to znači za sve dane ili samo za porod?), muž može bez potvrde s tečaja u rađaonu, mužu treba odijelo?
Hvala!
Ja sam na njihovoj stranici (KB Merkur-primalje) nasla popis stvari koje se nose.i pise da nosimo svoju spavacicu. E sad ne znam jel.se nesto mijenjalo u medjuvremenu.
Za drugi dio da.
None
Sortiraj odgovore
Najstariji